Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drug_profi wrote: ↑26/07/2022 21:59
Poginuo je ovaj civil cije je auto. Moldavac.
Policajci ranjeni.
Ali dron i dalje leti i snima. Rusi su smijesna sila. Jbt granica zemlje sa kojom si u ratu.
Ne kontam svrhu ovog napada, i zasto je potrosen kamikaza dron na ovu metu. Jedino ako je ovaj ubijeni bio neka bitna licnost za Ruse.
Civil je. Moldavac.
Da je bitan ne bi ga peglali na granici.
Operator drona trazio cilj, posto-poto.
Drugi dron to snima, i onda objavljuju. Prilicno glupo. Americki građani bi sad mogli postaviti pitanje zasto se cin koji se moze kvalifikovati i teroristickim, finansira njihovim novcem?
lajkujMe wrote: ↑26/07/2022 22:42
UA nema naviku dda gadja civile
Ruska izjava je da su ovo civili znaci lazu
Vjerovatno neki agenti koji su upraceni ili granicari u civilnoj odjeci
HIMARS MLRS wrote: ↑26/07/2022 22:44
evo 20 dana od pada Lisičanska a ruska gamad nisu uspjela osvojit više nijedno jedino selo
Slava Ukrajini i HIMARSIMA!
dze si himars. kako nisu, pogledaj mapu. evo jucer uzeli bitnu termoelektranu i novoluhansk. a jos su sela uzeli nakon lisichanska zapadno-jugozapadno prema bahmutu.
dze si himars. kako nisu, pogledaj mapu. evo jucer uzeli bitnu termoelektranu i novoluhansk. a jos su sela uzeli nakon lisichanska zapadno-jugozapadno prema bahmutu.
neku tvoju srpsko rusku mapu ?
aha, na cirilici, mozda mi se zato cini da su ruzi uzeli par sela i nesto teritorije jer ova cirilicna slova prave taj efekat.
aha, na cirilici, mozda mi se zato cini da su ruzi uzeli par sela i nesto teritorije jer ova cirilicna slova prave taj efekat.
jah, daj da i mi tu kartu vidimo
Brzo ces u Banovice preselit za stalno. Bolje ti je skuliraj se malo i pogledaj prethodne postove.
geralt wrote: ↑26/07/2022 22:39
Ne kontam svrhu ovog napada, i zasto je potrosen kamikaza dron na ovu metu. Jedino ako je ovaj ubijeni bio neka bitna licnost za Ruse.
Civil je. Moldavac.
Da je bitan ne bi ga peglali na granici.
Operator drona trazio cilj, posto-poto.
Drugi dron to snima, i onda objavljuju. Prilicno glupo. Americki građani bi sad mogli postaviti pitanje zasto se cin koji se moze kvalifikovati i teroristickim, finansira njihovim novcem?
Malo sam vise istrazio, i Ukrajinci tvrde da su ovo bili agenti FSB. Posto FSB inace koristi crna auta sa crnim felgama (poput auta na videu), i posto Rusi lazu, odlucio sam da im vjerujem.
tataćusak wrote: ↑26/07/2022 22:46
Ima li kakve podrške iz ukrajine za nas bošnjake
nema, niti Bošnjaci nešto posebno podržavaju Ukrajinu, forum je drugo.
o posljedicama eventualnog pada Ukrajine ne razmišljamo, a odgovorni su za to političari i jednako mediji.
možda je i obrnuto, neće da pričaju/pišu protiv Rusije, a za Ukrajinu jer nije nešto popularno.
tataćusak wrote: ↑26/07/2022 22:46
Ima li kakve podrške iz ukrajine za nas bošnjake
Ccc ne mogu da vjerujem, ljudi se bore za oPstanak sa jednom rusijom frontalno 1 na 1 i mi bi da usicarimo pomoc i podrsku od njih
Zemljo otvori se
A u stvari radi se o nevidjenom cinizmu i licemjerju
Last edited by sumirprimus on 26/07/2022 23:25, edited 1 time in total.