Wifi citav dan

Moderator: Benq
Koliko te izašao?
19 km rata na 24 mj
Nemam problema s mobilnim podacima, to mora da je nešto do operatera, možda treba upisati apn.
Taman ti poceo pisati o fingerprintu, nije bas precizan tu je P20 Lite bio bolji.Ovaj night mode nije mi nesto sa huaweijom je to bolje rjeseno. Bas su reset gprs uradili i opet nista. Samo wi fi radifortaleza wrote: ↑24/07/2022 14:15Nemam problema s mobilnim podacima, to mora da je nešto do operatera, možda treba upisati apn.
Nisam dobio slušalice, kupio ga od preprodavača, ali je telefon iz Eroneta s dvije godine garancije nov.
Zvučnici su stvarno dobri, P20 Lite ima i slabiji zvuk na slušalicama, u rangu Xiaomija.
Hardverski i cijenom telefon u rangu Poco X3 NFC, M4 Pro, ali je definitivno bolje odrađen u detaljima, dosta velik senzor kamere, zvuk, OS, ima pravi proximity, brz wifi, dobru bateriju i brzo punjenje.
Kakav ti je fingerprint, kod mene ne radi čim su ruke malo znojne i uz slabiju svjetlinu ekrana to mu je najslabija točka.
Odaberi web.eronet.ba
Možeš namjestiti three finger screenshot, znači povučeš tri prsta preko ekrana i spremi screenshot, a možeš kliknuti i dolje desno za prošireni screenshot.iceman ze wrote: ↑25/07/2022 10:56
Zasad mobilni podaci funkcionisu, nadam se da smo rijesili. Hvala u svakom slucaju. Jutros sam sa bt povezao spotify i odlicno multimedija reprodukuje muziku. U datoteci ne mogu odmah kolaze fotki praviti to sam se na P20 Lite bas navukao. Takodjer screenshoot na huaweiju se mogao bez kombinacije tipki nego 2x od ekran pokucati i ide u memory
Kad odradim ovo
Do mene - sorry
Pa nije ta registracija isto sto i reklamacitroen xm wrote: ↑26/07/2022 16:12 Dobra stvar, ali naravno nije sve tako sjajno. Ne možeš se konektovati na wi-fi u većini kafića gdje ti za konektovanje traži da potvrdiš na prozoru koji iskoči.