Ne znam sta si mislio pod ovim... da ne uporedjujes jednu Nizozemsku sa Slovenijom?
U kojem pogledu?
Nizozemska GBP ca. 900 milijardi, Slovenija ca. 50.
Izborni zakon pokusavaju nametnuti Splitu?Black swan wrote: ↑14/07/2022 10:06To ti je suplja
Njih ne zanima sarajevo vec split
I ne pokusavaju oni sarajlije edycirati
Nego obratno...stalno neke lekcije dolaze iz sarajeva...te lekcije ne vaze u istocnom...al se pokusavaju gurati u posusje
Pa valdja onda mogu usporediti Albaniju sa Slovenijom...
Ne dovodim u pitanje da ova ili ona zemlja ima ili nema luku, samo kazem da je danasnja Slovenija ne bi mogla izgraditi.sehohari wrote: ↑14/07/2022 13:14Pa valdja onda mogu usporediti Albaniju sa Slovenijom...
Svaka afrička država koja ima morsku granicu ima makar jednu luku, pa valjda je onda može imati i Slovenija.
Plus što preko Kopra ne ide samo slovenačka roba, već djelimično i iz Austrije, Mađarske i tkd.
Isto što preko hrvatskih luka ne ide samo robu za/iz HR
Proguglaj malo na koji način ste ih dobili.patriot_bih wrote: ↑14/07/2022 12:22 BiH je svjetsko čudo da opstaje koliko ima vanjskih neprijatelja i domaćih izdajnika.
Što se tiče Hrvatske oni bi čovjeku oduzeli malo crnog ispod nokta.
Koliko znam nedavno su pokušavali otet 2 mala BH otočića/stijene kod Kleka.
U ovom slučaju su se neumljani usprotivili da gube dio svoje opštine što je za pohvalu.
Mucki i podlo?dalmatinka wrote: ↑14/07/2022 15:20Proguglaj malo na koji način ste ih dobili.patriot_bih wrote: ↑14/07/2022 12:22 BiH je svjetsko čudo da opstaje koliko ima vanjskih neprijatelja i domaćih izdajnika.
U ovom slučaju su se neumljani usprotivili da gube dio svoje opštine što je za pohvalu.
Pa dobro jebemu ali 2 otocica eeeej!dalmatinka wrote: ↑14/07/2022 15:20Proguglaj malo na koji način ste ih dobili.patriot_bih wrote: ↑14/07/2022 12:22 BiH je svjetsko čudo da opstaje koliko ima vanjskih neprijatelja i domaćih izdajnika.
Spinovanjenles wrote: ↑14/07/2022 13:06Izborni zakon pokusavaju nametnuti Splitu?Black swan wrote: ↑14/07/2022 10:06
To ti je suplja
Njih ne zanima sarajevo vec split
I ne pokusavaju oni sarajlije edycirati
Nego obratno...stalno neke lekcije dolaze iz sarajeva...te lekcije ne vaze u istocnom...al se pokusavaju gurati u posusje
Stvarno, ti kralj, car i sultan laprdanja.
1700 kilometara obale, 1244 ostrva... i opet bi da otmu onih par kilometara i dva kamena u moru od BiH.
Meni licno nitko ništo, ali kad vidim koliko se Hrvatska brine za svaki kvadratni centimetar svoje obale, upitam se: je li to ona ista Hrvatska koja krade vodu iz jezera i koja je otela sva odmaralista na obali koja su pripadala vlasnicima iz BiH.
Evo, nađoh... I to ne jednu, no čet'eres' i jednu:
Mislim da si krivo shvatio pitanje.
Jos jednom, za laprdala na jeftinijim sjedistima:Black swan wrote: ↑15/07/2022 12:31 Svaka dezava se brine za svoj cm
Svaki bogatas se brine za svoju marku
To je ono sto drzave rade
Brinu se o svom teritoriju
Nadji dezavu koja dijeli teritorij
je li to ona ista Hrvatska koja krade vodu iz jezera i koja je otela sva odmaralista na obali koja su pripadala vlasnicima iz BiH.
Ne, ti vec odavno govoris o teritoriji, krvi i tlu, bas kao oni cike u Boss uniformama od prije 80 godina.
Tako je, odmaralista su presla u tecno i gasovito stanje.a ti o nekom fluidu
Hardly... za to bi tebi i jos nekima prvo morala narasti muda.koji je opet unutar zemlje hrvata![]()
i ja mislim da je to daleko najbolje sada.
Taman si me preduhitrio sa slikom. Što reći?