Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sale07 wrote: ↑15/07/2022 10:23
Nazvao support, trebalo mi jedno 2-3min da dodjem do operatere. Kad sam mu objasnio sta je slucaj, prekide linija
Jel ima kakav support broj da ne moram slusati razno razne obavjesti i reklame i nadati se da ce mi se neko javiti
pa ponovis poziv i odmah pritisnes opciju koju trebas... ne moras slusati dok odbifla sve do kraja... a realno sve ono dok ti isprica traje 30sec
trajanje poziva 1m 58 sec.
Maximalno sto sam razgovoarao s operaterom je bilo 30 sec, znaci oko 1min i 30 sec, mislim fkt me ne interesuje ni kad ce biti penzije ni neke reklame preko telefona, samo hocu da mi se javi neki operater.
Mislim ovo nije samo unicredit, ista stvar je i telemach i pretpostavljam druge banke i drugi operateri.
pa ponovis poziv i odmah pritisnes opciju koju trebas... ne moras slusati dok odbifla sve do kraja... a realno sve ono dok ti isprica traje 30sec
trajanje poziva 1m 58 sec.
Maximalno sto sam razgovoarao s operaterom je bilo 30 sec, znaci oko 1min i 30 sec, mislim fkt me ne interesuje ni kad ce biti penzije ni neke reklame preko telefona, samo hocu da mi se javi neki operater.
Mislim ovo nije samo unicredit, ista stvar je i telemach i pretpostavljam druge banke i drugi operateri.
pa kazem sad kad znas koju opciju trebas ne moras slusati sve do kraja...
Cuo sam da je bilo vec tema, halalite ne nadjoh....kad u HR dizem pare sa bankomata Zagrebacke banke, koja je opcija povoljnija? Da mi terete racun u EUR ili u kunama?
_BataZiv_0809 wrote: ↑17/07/2022 13:55
Cuo sam da je bilo vec tema, halalite ne nadjoh....kad u HR dizem pare sa bankomata Zagrebacke banke, koja je opcija povoljnija? Da mi terete racun u EUR ili u kunama?
Neko ti je već odgovorio na drugoj temi,..u kunama.
Neko ti je već odgovorio na drugoj temi,..u kunama.
Ima li neko iskustva u podizanju novca sa bankomata Visa Classic karticom ?
Zanima me ako podignem npr 500 KM, da li se to može podijeliti na recimo 2-3 rate ili će mi sve skinuti idućeg mjeseca 20-tog ? I Koliko će uzeti dodatno novca tj. kamate na tih 500 ?
emotivac wrote: ↑22/07/2022 08:42
Zanima me ako podignem npr 500 KM, da li se to može podijeliti na recimo 2-3 rate ili će mi sve skinuti idućeg mjeseca 20-tog ? I Koliko će uzeti dodatno novca tj. kamate na tih 500 ?
Inače limit mi je 800 X 4
Koliko znam 1,5% + 12 maraka je podizanje... Za podjelu na rate nisam siguran, mislim da ne moze jer imas onaj kredit koji mozes uzeti kroz karticu pa ti odbija rate
emotivac wrote: ↑22/07/2022 08:42
Inače limit mi je 800 X 4
Koliko znam 1,5% + 12 maraka je podizanje... Za podjelu na rate nisam siguran, mislim da ne moze jer imas onaj kredit koji mozes uzeti kroz karticu pa ti odbija rate
Nisam dosad podizao novac sa te kartice, ali sad su uveli da možeš nakon podizanja novca u iznosu većem od 100KM podijeliti na rate. Ako ih ti ručno u m-ba aplikaciji ne podijeliš onda ti sve dolazi na naplatu idućeg mjeseca.
U detaljnim podacima u mba pise da je minimalan iznos naknade 4.5% a maksimalan 10% kao sto je i prikazano gore u ovoj tabeli. Inace u poruci u mba u kojoj nas prvo obavjestavaju o usluzi pise o povoljnijoj naknadi od 0.1% od vrijednosti transakcije a dalje u istoj poruci se upucuje na naknade koje ovise o iznosu transakcije. Meni djeluje kao da ne postoji nikakva ukupna mogucnost naknade od 0.1%.