Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
Bodkin
-
Excel2
#55302 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ma ja, ti si SANU, a za plan cekas nekog Mladica. Nisi covjek od operative.
O vjeruj mi rado bih te zaobisao, samo me jebe ta cetnicko/ustaska retorika suprotnog predznaka, ti ciljevi koji su mnogima zagorcali zivote, pa i tebi. Da napravis plan za ono sto sanjas shvatio bi da je to moguce napraviti samo novim genocidima i etnickim ciscenjima. Tu bi ti trebalo biti dovoljno da se javis onome i kazes mu da se ipak lose nosis sa traumama.
Na zalost u neku ruku su te politike pobijedile, jer postoji RS.
-
mo-town
#55303 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jeste ali u USA demokratska manjina ne moze vladati demokratskom vecinom (mada zbog tog elektorskog sistema moze doci i do zajeba svremena na vrijeme). Postoji i pravna drzava koja garantira da ni demokratska vecina ne moze raditi bas sta hoce ako nije u skladu sa Ustavom. Kod nas demokratska manjina moze blokirati drzavu 4 godine a sudovi pod politickom kontrolom (gdje bi jos dosli da odu strane sudije).Bodkin wrote: ↑21/07/2022 22:29Slazem se. I pazi sad, ti su 4 godine imali predsjednika i prakticno im je zagarantovano ucesce u vlasti. Inopet se moze. Jos ae usa nije raspala niti joj treba VPmo-town wrote: ↑21/07/2022 22:27
Generalno, nemas nekih bitnih idoloskih razlika izmedju ondasnje juznjacke ideologije i onoga sto ti propagiraju veliko srpsko-hrvatski nacionalisti. Tamo je bilo u pitanju boja koze a ovdje religija. Ostalo je u 10 dkg. Gledao sam o cemu trabunjaju oni sto su provalili u Kongres proslog Januara i skontam da su to u stvari americki cetnici.
A sto se raspada tice, USA nema petokolonase koji rade na raspadu vlastite drzave da bi se prikljucili drugim drzavama.
-
nles
#55304 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Aha, sad bih pravio i genocid?Excel2 wrote: ↑21/07/2022 22:37Ma ja, ti si SANU, a za plan cekas nekog Mladica. Nisi covjek od operative.![]()
O vjeruj mi rado bih te zaobisao, samo me jebe ta cetnicko/ustaska retorika suprotnog predznaka, ti ciljevi koji su mnogima zagorcali zivote, pa i tebi. Da napravis plan za ono sto sanjas shvatio bi da je to moguce napraviti samo novim genocidima i etnickim ciscenjima. Tu bi ti trebalo biti dovoljno da se javis onome i kazes mu da se ipak lose nosis sa traumama.
Ma da, svi smo isti...
kao sto rekoh, zaobidji me... jer, ili se sprdas ili nisi normalan.
-
Excel2
#55305 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Bosnjacka republika na teritoriji BIH znaci upravo to. Isto sto bi znacila Srpska, sto je dokazano ili HB.nles wrote: ↑21/07/2022 22:47Aha, sad bih pravio i genocid?Excel2 wrote: ↑21/07/2022 22:37
Ma ja, ti si SANU, a za plan cekas nekog Mladica. Nisi covjek od operative.![]()
Ma da, svi smo isti...
kao sto rekoh, zaobidji me... jer, ili se sprdas ili nisi normalan.
Mozda to sanjas jer si neupucen, ali i dalje ti ne cini te snove nista manje opasnim.
- Mate_Miso_Kovac
#55306 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Baš u USA demokratska manjina moze vladati demokratskom vecinom. Senat moze efektivno blokirati donosenje zakona. Senat ne reflektira "gradjanski koncept" nego štiti interese saveznih drzava. Pa tako i kalifornija i wyoming imaju isto senatora, iako je razlika u broju stanovnika 40 miliona.mo-town wrote: ↑21/07/2022 22:43Jeste ali u USA demokratska manjina ne moze vladati demokratskom vecinom (mada zbog tog elektorskog sistema moze doci i do zajeba svremena na vrijeme). Postoji i pravna drzava koja garantira da ni demokratska vecina ne moze raditi bas sta hoce ako nije u skladu sa Ustavom. Kod nas demokratska manjina moze blokirati drzavu 4 godine a sudovi pod politickom kontrolom (gdje bi jos dosli da odu strane sudije).
A sto se raspada tice, USA nema petokolonase koji rade na raspadu vlastite drzave da bi se prikljucili drugim drzavama.
-
nles
#55307 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
mo-town
#55308 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ide li svaki zakon is Kongresa na ovjeru u Senat?Mate_Miso_Kovac wrote: ↑21/07/2022 22:52Baš u USA demokratska manjina moze vladati demokratskom vecinom. Senat moze efektivno blokirati donosenje zakona. Senat ne reflektira "gradjanski koncept" nego štiti interese saveznih drzava. Pa tako i kalifornija i wyoming imaju isto senatora, iako je razlika u broju stanovnika 40 miliona.mo-town wrote: ↑21/07/2022 22:43
Jeste ali u USA demokratska manjina ne moze vladati demokratskom vecinom (mada zbog tog elektorskog sistema moze doci i do zajeba svremena na vrijeme). Postoji i pravna drzava koja garantira da ni demokratska vecina ne moze raditi bas sta hoce ako nije u skladu sa Ustavom. Kod nas demokratska manjina moze blokirati drzavu 4 godine a sudovi pod politickom kontrolom (gdje bi jos dosli da odu strane sudije).
-
nles
#55309 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa, zato i stagniraju zadnjih dvadesetak godina.Mate_Miso_Kovac wrote: ↑21/07/2022 22:52Baš u USA demokratska manjina moze vladati demokratskom vecinom. Senat moze efektivno blokirati donosenje zakona. Senat ne reflektira "gradjanski koncept" nego štiti interese saveznih drzava. Pa tako i kalifornija i wyoming imaju isto senatora, iako je razlika u broju stanovnika 40 miliona.mo-town wrote: ↑21/07/2022 22:43
Jeste ali u USA demokratska manjina ne moze vladati demokratskom vecinom (mada zbog tog elektorskog sistema moze doci i do zajeba svremena na vrijeme). Postoji i pravna drzava koja garantira da ni demokratska vecina ne moze raditi bas sta hoce ako nije u skladu sa Ustavom. Kod nas demokratska manjina moze blokirati drzavu 4 godine a sudovi pod politickom kontrolom (gdje bi jos dosli da odu strane sudije).
- Bloo
- Globalna šefica
#55310 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
demokratska manjina sačinjena od Amerikanacamo-town wrote: ↑21/07/2022 22:43 Jeste ali u USA demokratska manjina ne moze vladati demokratskom vecinom (mada zbog tog elektorskog sistema moze doci i do zajeba svremena na vrijeme). Postoji i pravna drzava koja garantira da ni demokratska vecina ne moze raditi bas sta hoce ako nije u skladu sa Ustavom. Kod nas demokratska manjina moze blokirati drzavu 4 godine a sudovi pod politickom kontrolom (gdje bi jos dosli da odu strane sudije).
demokratska manjina sačinjena od Amerikanaca
Etničke grupe kod Amerikanaca su:
White and European Americans.
Hispanic and Latino Americans.
Black and African Americans.
Asian Americans.
American Indians and Alaska Natives.
itd..
Tako da ti usporedba nekako je klimava.
Osim ako je doradiš.
Demokratska manjina Asian Americans ne može vladati demokratskom manjinom....?
-
DonieBrasco
#55311 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
https://ba.n1info.com/vijesti/der-stand ... ama-hdz-a/
“Prije samita NATO-a 7. jula u Parizu, Sjedinjene Države i Velika Britanija su očigledno pokleknule pod pritiskom NATO države Hrvatske da se u Bosni i Hercegovini neposredno prije izbora 2. oktobra promjeni formula popunjavanja Doma naroda u Federaciji BiH, i to na način na koji već mjesecima u Bosni i Hercegovini uz pomoć Hrvatske traži stranka sa devet posto glasova, Hrvatska nacionalistička stranka HDZ”
“Dogovor s međunarodnom zajednicom je očito podrazumjevao i to da se dvojica ekstremnih nacionalista, šef hrvatskog HDZ-a Dragan Čović i njegov politički saveznik, proruski političar Milorad Dodik, koji želi uništiti državu Bosnu i Hercegovinu, odreknu svoje kandidature za predsjedništvo na izborima 2. oktobra,”
Cvijanović se u SAD sastala sa Escobarom, razgovarali o aktuelnoj situaciji u BiH
https://ba.n1info.com/vijesti/cvijanovi ... ji-u-bih/[
-
mo-town
#55312 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Daj bilo kojoj od tih manjina 1000 vrijednost glasa bijelca pa ces vidjeti da li moze ili ne moze.Bloo wrote: ↑21/07/2022 23:05demokratska manjina sačinjena od Amerikanacamo-town wrote: ↑21/07/2022 22:43 Jeste ali u USA demokratska manjina ne moze vladati demokratskom vecinom (mada zbog tog elektorskog sistema moze doci i do zajeba svremena na vrijeme). Postoji i pravna drzava koja garantira da ni demokratska vecina ne moze raditi bas sta hoce ako nije u skladu sa Ustavom. Kod nas demokratska manjina moze blokirati drzavu 4 godine a sudovi pod politickom kontrolom (gdje bi jos dosli da odu strane sudije).
demokratska manjina sačinjena od Amerikanaca
Etničke grupe kod Amerikanaca su:
White and European Americans.
Hispanic and Latino Americans.
Black and African Americans.
Asian Americans.
American Indians and Alaska Natives.
itd..
![]()
Tako da ti usporedba nekako je klimava.
Osim ako je doradiš.
Demokratska manjina Asian Americans ne može vladati demokratskom manjinom....?
Kod nas vec sada glas jednog vrijedi vise od glasa drugog a sada bi da se to zacementira za vijeke vjekova. Nece to ici bas tako glatko kako su rasisti zamislili.
- Bloo
- Globalna šefica
#55313 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Oni su svi Americans
Kada izlazi na izbore glasa za druge Americans
Kod nas su sve bjelci
-
mo-town
#55314 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa hajde lijepa predlozi da se i BiH tako uredi. Ja cu te prvi podrzati al' neces cuti kraja kada te majorizirani dohvate.
- Bloo
- Globalna šefica
#55315 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Misliš kao građanska država?
Meni je svejedno, ja nisam konstituentna (sjo treba neki trap snimiti - konstituentna, navalentna, ekvivalentna, polivalentna...). Isti ste mi.
-
mo-town
#55316 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nismo isti. Daleko bilo. Meni svaki gradjanin vrijedi isto. Majoriziranima je bitno koja je etnija u pitanju prije nego covjeku odrede vrijednost. Cak i izmedju sebe dijele ljude na bezvrijedne i one koji vise vrijede. Kako cujem najskuplji su Hercegovci - samo njihovi glasovi se trebaju pikat'.
- Bloo
- Globalna šefica
#55317 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jest, jest. To se da zaključiti iz tvojih upisa. Nismo isti. Svi su jednako vrijedni. Osim HDZ Hrvata. SDa Bošnjaci nisu jednaki HDZ Hrvatima jer nismo isti. Ali...mo-town wrote: ↑21/07/2022 23:47 Nismo isti. Daleko bilo. Meni svaki gradjanin vrijedi isto. Majoriziranima je bitno koja je etnija u pitanju prije nego covjeku odrede vrijednost. Cak i izmedju sebe dijele ljude na bezvrijedne i one koji vise vrijede. Kako cujem najskuplji su Hercegovci - samo njihovi glasovi se trebaju pikat'.
Nema građana. Ne postoje.
- Login77777
#55318 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
HDZ Hrvati i SDA Bosnjaci su isto. Koalicija bez prestanka.Bloo wrote: ↑21/07/2022 23:49Jest, jest. To se da zaključiti iz tvojih upisa. Nismo isti. Svi su jednako vrijedni. Osim HDZ Hrvata. SDa Bošnjaci nisu jednaki HDZ Hrvatima jer nismo isti. Ali...mo-town wrote: ↑21/07/2022 23:47 Nismo isti. Daleko bilo. Meni svaki gradjanin vrijedi isto. Majoriziranima je bitno koja je etnija u pitanju prije nego covjeku odrede vrijednost. Cak i izmedju sebe dijele ljude na bezvrijedne i one koji vise vrijede. Kako cujem najskuplji su Hercegovci - samo njihovi glasovi se trebaju pikat'.
Nema građana. Ne postoje.
-
svi u napad
#55319 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kod nas Bosnjaka/Bosanaca mozak ko u ribica iz akvarija a pamcenje nas sluzi samo od rucka do vecere. Dakle da se malo podsjetimo kad je izabran VP znalo se da je on hrvatski covjek i svi su o tome pisali. Dobio odlikovanje od Plenkovica (malo da vas podsjetim sta se pisalo tada). Plenkovic sutio i radio a nasi opijeni rezolucijom Bundestaga koja u principu samo konstatuje stvari bez preduzimanja odgovarajucih mjera. Istovremeno se ne objavljuje se rezolucija EU gdje su Hrvati ugradili u jednoj recenici konstitutivnost naroda. Smijali smo se Cvijanovicki kad je isla na inaguraciju predsjednika SAD a sad ista ta sjedi sa Escobarom dok nasi sjede u Sarajevu ili kao Zeljko cugaju u Petrovcu. Koga su nasi posjetili i lobirali? Dzaferovic se malo angazirao u zadnje vrijeme ali nikog ne poznaje niti ima moc dobrog pregovaraca niti ima dar da nekog ubjedi za nasu stvar. Covjek nit smrdi nit mirise i ni kriv ni duzan sjedi u Predsjednistvu. Svo nase lobiranje je zasnovano na patriotizmu nase dijaspore koje ce brzo nestati jer djeca nasih uspjesnih ljudi nece imati taj patriotizam u sebi. Kad bi vi dragi moji forumasi znali sta nasa draga vlast radi dijaspori da im ogadi domovinu jer ne zele da ista ima ikakv uticaj u domovini i da na bilo koji nacin zarazi domicilno stanovnistvo kakvim dobrim i pozitivnim idejama. Politiku Dalmosa koja se sastoji da gosti po mogucnosti uopste ne dolaze ali da posalju pare nasi su davno prekucali u slucaju dijaspore. Dok Hrvati traze bilo kakav papiric da si Hrvat i organizuju glasanje sirom svijeta ili Srbi koji dovode hiljade ljudi autobusima na glasanje i u kombijima za 5 minuta izdaju bosanske licne karte svojim Srbima, dokle nasi govnari/paraziti ili kratko uhljebi sa 2 grama mozga od nasih patriota traze uvjerenja o drzavljanstvu, dokaz o stanovanju i kad sve to pribave nasi ljudi onda ako slucajno pogrijese jedno slovo ne mogu ponovu uci u sistem prijave za glasanje jer sifra za ulaz vazi samo jednom. Kad djeca nase dijaspore hoce da dobiju BiH licnu kartu ili neki drugi dokument onda guska na salteru kaze da to jadno dijete mora donjeti kopiju kupoprodajnog ugovora o stanu (zamisli da Srbi u kombijima kraj Srebrenice to traze svojim Srbima). Dakle kako ces ti ici naprijed kad imas takav odnos prema svom narodu i zasto bi te drugi postovali i uvazavali kad ti sam sebe ne postujes. Ovo su istorijski trenuci za BiH ali to nase govnare ne interesuje. Oni imaju kuce po Turskoj i debela konta u stranim bankama. Briga njih o Izbornom zakonu. Njima je bitno ostati u vlasti a onda prodati EP i Telekom i zdravo glupani moji. Glupanima nije jasno da se podjelom na 3 drzavice neprijatelji nece zaustaviti vec ce nakon par godina nastaviti sa rusenjem tog malog dijela sto bi ostao ukazujuci na diskriminaciju i ugrozenost i jednih i drugih kao sto sada stalno bacaju price o ugrozenosti i nestajanju istih u Sarajevu dok nase izdajice to cutke prihvataju bez spominjnja stotine nasih gradova i sela koji su bezdusno ocisceni.
Izvinite na ovoj ponjavi. Moram zavrsiti jer se pocinjem nervirati a to u mojim godinama nije dobro. Zivi i zdravi mi bili.
Izvinite na ovoj ponjavi. Moram zavrsiti jer se pocinjem nervirati a to u mojim godinama nije dobro. Zivi i zdravi mi bili.
-
Bodkin
#55320 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Doslovno decenijama je to u usa moguce i ne samo moguce nego i kroz sistem omoguceno. Da nije tako ne bi republikanci u zadnjih 20 godina NIKAD imali vecinu u senatu i kongresu niti bi imali predsjednikamo-town wrote: ↑21/07/2022 22:43Jeste ali u USA demokratska manjina ne moze vladati demokratskom vecinom (mada zbog tog elektorskog sistema moze doci i do zajeba svremena na vrijeme). Postoji i pravna drzava koja garantira da ni demokratska vecina ne moze raditi bas sta hoce ako nije u skladu sa Ustavom. Kod nas demokratska manjina moze blokirati drzavu 4 godine a sudovi pod politickom kontrolom (gdje bi jos dosli da odu strane sudije).
-
pinkman
#55321 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Dzaferovic, ali i ostali, ne znaju engleski jezik uopste. Kako ce lobirati.
-
Piaty
#55322 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Živio.svi u napad wrote: ↑22/07/2022 00:04 Kod nas Bosnjaka/Bosanaca mozak ko u ribica iz akvarija a pamcenje nas sluzi samo od rucka do vecere. Dakle da se malo podsjetimo kad je izabran VP znalo se da je on hrvatski covjek i svi su o tome pisali. Dobio odlikovanje od Plenkovica (malo da vas podsjetim sta se pisalo tada). Plenkovic sutio i radio a nasi opijeni rezolucijom Bundestaga koja u principu samo konstatuje stvari bez preduzimanja odgovarajucih mjera. Istovremeno se ne objavljuje se rezolucija EU gdje su Hrvati ugradili u jednoj recenici konstitutivnost naroda. Smijali smo se Cvijanovicki kad je isla na inaguraciju predsjednika SAD a sad ista ta sjedi sa Escobarom dok nasi sjede u Sarajevu ili kao Zeljko cugaju u Petrovcu. Koga su nasi posjetili i lobirali? Dzaferovic se malo angazirao u zadnje vrijeme ali nikog ne poznaje niti ima moc dobrog pregovaraca niti ima dar da nekog ubjedi za nasu stvar. Covjek nit smrdi nit mirise i ni kriv ni duzan sjedi u Predsjednistvu. Svo nase lobiranje je zasnovano na patriotizmu nase dijaspore koje ce brzo nestati jer djeca nasih uspjesnih ljudi nece imati taj patriotizam u sebi. Kad bi vi dragi moji forumasi znali sta nasa draga vlast radi dijaspori da im ogadi domovinu jer ne zele da ista ima ikakv uticaj u domovini i da na bilo koji nacin zarazi domicilno stanovnistvo kakvim dobrim i pozitivnim idejama. Politiku Dalmosa koja se sastoji da gosti po mogucnosti uopste ne dolaze ali da posalju pare nasi su davno prekucali u slucaju dijaspore. Dok Hrvati traze bilo kakav papiric da si Hrvat i organizuju glasanje sirom svijeta ili Srbi koji dovode hiljade ljudi autobusima na glasanje i u kombijima za 5 minuta izdaju bosanske licne karte svojim Srbima, dokle nasi govnari/paraziti ili kratko uhljebi sa 2 grama mozga od nasih patriota traze uvjerenja o drzavljanstvu, dokaz o stanovanju i kad sve to pribave nasi ljudi onda ako slucajno pogrijese jedno slovo ne mogu ponovu uci u sistem prijave za glasanje jer sifra za ulaz vazi samo jednom. Kad djeca nase dijaspore hoce da dobiju BiH licnu kartu ili neki drugi dokument onda guska na salteru kaze da to jadno dijete mora donjeti kopiju kupoprodajnog ugovora o stanu (zamisli da Srbi u kombijima kraj Srebrenice to traze svojim Srbima). Dakle kako ces ti ici naprijed kad imas takav odnos prema svom narodu i zasto bi te drugi postovali i uvazavali kad ti sam sebe ne postujes. Ovo su istorijski trenuci za BiH ali to nase govnare ne interesuje. Oni imaju kuce po Turskoj i debela konta u stranim bankama. Briga njih o Izbornom zakonu. Njima je bitno ostati u vlasti a onda prodati EP i Telekom i zdravo glupani moji. Glupanima nije jasno da se podjelom na 3 drzavice neprijatelji nece zaustaviti vec ce nakon par godina nastaviti sa rusenjem tog malog dijela sto bi ostao ukazujuci na diskriminaciju i ugrozenost i jednih i drugih kao sto sada stalno bacaju price o ugrozenosti i nestajanju istih u Sarajevu dok nase izdajice to cutke prihvataju bez spominjnja stotine nasih gradova i sela koji su bezdusno ocisceni.
Izvinite na ovoj ponjavi. Moram zavrsiti jer se pocinjem nervirati a to u mojim godinama nije dobro. Zivi i zdravi mi bili.![]()
Bez filozofiranja i naprđivanja, a sve rečeno.
- skupljac_zeljeza
#55323 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Da li odgovaraju copy/paste ili stvarno sjede i svakome posebno. Neko možda dobio drugačije?donnie_darko wrote: ↑21/07/2022 01:05 Saljite svojim predstavnicima u Bundestagu. Hajde dijaspora!!
SpoilerShowSehr geehrte Frau / Sehr geehrter Herr
als Bürger Bosnien-Herzegowinas und Angehöriger der bosnischen Diaspora in Deutschland möchte ich anlässlich des Entwurfs zur Wahlreform, welchen der Hohe Repräsentant für Bosnien-Herzegowina herausgegeben hat, meine Besorgnis zum Ausdruck bringen. Anstelle einer Reform, die Bürgerrechte stärkt, die Integration in die euro-atlantische Gemeinschaft fördert und ethnischen Spannungen entgegenwirkt, wird hier auf Kosten der Bürger Bosnien-Herzegowinas die Machtteilung unter nationalistischen Kräften vorangetrieben, welche eben diese Integration jahrelang sabotieren. Dass eine solche Reform wenige Wochen vor den anstehenden Wahlen – dazu unter Ausschluss der bosnisch-herzegowinischen Öffentlichkeit – ausgearbeitet wird, untergräbt die Bemühungen und das Vertrauen jener, die sich einem europäischen und demokratischen Bosnien-Herzegowina verschrieben haben. An dieser Stelle möchte ich auch die herausragende Rolle und Verantwortung Deutschlands als EU- und PIC-Mitglied betonen. Es ist äußerst ernüchternd, dass hierbei sieben der acht Urteile des Europäischen Gerichtshofs für Menschenrechte, des Verfassungsgerichts Bosnien-Herzegowinas und der Föderation Bosnien-Herzegowinas, welche sich auf diskriminierende Elemente des bosnischen Wahlrechts beziehen, vollkommen ignoriert werden. Eine solche Reform würde die demokratischen Rechte insbesondere jener, die in der jeweiligen Region die Minderheit bilden, beschneiden und die ethnische Spaltung weiter vertiefen. Was Bosnien-Herzegowina benötigt, sind liberale Reformen im Einklang mit europäischen Normen. Dieser Entwurf stellt das genaue Gegenteil dar. Bitte versuchen Sie dringend zu handeln.
Mit freundlichen Grüßen,
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#55324 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Znam da je vec napisano
Ali me nekako cudi sutnja zastupnika Ahmetovica na ovo sve.
Mislim, razumijem da je on u drug zemlji i sve to, ali covjek je do prije par dana bukvalno sve komentarisao ovdje.
Sada, kad je najbitnije, nista. Cak sam bas malo vidio ima li ista na njegovim profilima na drustvenim mrezama.
Cudno mi je to. Pravo cudno.
Znam da je rano o bilo cemu pricati, a mozda je i smijesno ono sto cu reci, ali da on mozda nije bio dupli igrac?
Ali me nekako cudi sutnja zastupnika Ahmetovica na ovo sve.
Mislim, razumijem da je on u drug zemlji i sve to, ali covjek je do prije par dana bukvalno sve komentarisao ovdje.
Sada, kad je najbitnije, nista. Cak sam bas malo vidio ima li ista na njegovim profilima na drustvenim mrezama.
Cudno mi je to. Pravo cudno.
Znam da je rano o bilo cemu pricati, a mozda je i smijesno ono sto cu reci, ali da on mozda nije bio dupli igrac?
- Nespin
#55325 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Last edited by Nespin on 06/09/2022 13:30, edited 1 time in total.