Imam MacBook Air 2017 već duže vrijeme i nedavno sam primjetio ovu pukotinu, nisam siguran kako je nastala. Zna li neko može li se popraviti i je li sigurno i dalje zatvarati poklopac laptopa ili da ga ostavljam otvorenog?

Moderator: Benq

Mislim da je ta plastika prilicno flexibilna tj prilicno mekana.fast-and-the-curious wrote: ↑21/07/2022 22:18 Pozdrav.
Imam MacBook Air 2017 već duže vrijeme i nedavno sam primjetio ovu pukotinu, nisam siguran kako je nastala. Zna li neko može li se popraviti i je li sigurno i dalje zatvarati poklopac laptopa ili da ga ostavljam otvorenog?
![]()
uzmi sekundarnog i malo nakapaj.fast-and-the-curious wrote: ↑21/07/2022 22:18 Pozdrav.
![]()
neće, tj.hoće ali na OS X ali na windows neće
I jesil uspio rijesiti problem?TheProfessional wrote: ↑13/06/2022 14:30 Update: Ni ASBIS nije uspio rijesiti situaciju. Cekam odgovor od Applea
Nisam jos rijesio. Nije moguce nikako lokalno rijesiti. Kod Apple prikqzuje da je sve ok. Apple Support je ponudio da mi posalje novi uredjaj ali mogu samo u USA pa moram da kontaktiram apple support HR da sa njima to dogovorimgiovanni008 wrote: ↑08/10/2022 13:58I jesil uspio rijesiti problem?TheProfessional wrote: ↑13/06/2022 14:30 Update: Ni ASBIS nije uspio rijesiti situaciju. Cekam odgovor od Applea
Nisi napisao o kojoj je tacno masini rijec, ali ima neki bug ako napravis full erase, za aktiviranje ti je naravno potreban internet veza, ali je WiFi iskljucen tako da moras masinu prikljuciit na Etherne kabl. Ustvari ne moras mozes i reaktivirati WIFi tako da ides u lijevi gornji ugao i nadji Recovery Asisstant i tu ga obrisi, pa ce ti doci WiFi.
https://www.iphonetopics.com/wifi-optio ... ng-on-mac/