SDA-All about

Hakiz

#75276 Re: SDA-All about

Post by Hakiz »

Billy The Pljuc wrote: 20/07/2022 15:54
Styling wrote: 20/07/2022 15:35 Sa tendencijom da bude jos 4 ako se nesto drasticno ne promijeni u oktobru.
Puj puj, ugrizla se za jezik :kiss:.
Pa, ako ne obećaju da će podići invalidnine barem 50 % :mrgreen:

A ni ovi :lol:
aldinjo

#75277 Re: SDA-All about

Post by aldinjo »

Bangalore_ wrote: 19/07/2022 22:57 Piše crno na bijelo da je Izdajbegović u Mostaru potpisao fildžanizaciju i ovo malo države što mu čača Budalija nije stigao da izda.Več znamo kako je reviziju tužbe za genocid protiv Srbije sabotirao i da je se više puta zaletio da ode klanjati Pičkoustom.

Izdao bi on i ovdje oko IZ:a, davno. Ali tolika se hajka digla da nije mogao.

Izdaja je bila spakovana ali nije bilo magarca da je prošverca sa vlastitim potpisom.
:lol: :lol: :lol: Tema je odavno prava forenzika. :skoljka: :run:
aldinjo

#75278 Re: SDA-All about

Post by aldinjo »

Karikaturist wrote: 20/07/2022 16:13 Ovaj u sredini ko siroce izgleda naspram bradonja..
A na šta ti ličiš onako iskreno reci?
aldinjo

#75279 Re: SDA-All about

Post by aldinjo »

Dozer wrote: 20/07/2022 16:06
aldinjo wrote: 20/07/2022 15:07 Grohotom se smijem. :lol: Raspitaj se kod ovih svojih iz "bagre iz temelja". :skoljka: :run:
Nisam siguran na sta se tacno grohotom smijes, ali eto...slobodno.

Istorijske cinjenice potrvdjuju sta napisah, a ti vjeruj u sta god hoces.
Malo aktiviraj mozak pa možda i skontaš.
Login77777

#75280 Re: SDA-All about

Post by Login77777 »

Majoneza iz centrale legla… :lol:
aldinjo

#75281 Re: SDA-All about

Post by aldinjo »

pici wrote: 20/07/2022 14:06 Image

zelena podmukla, odvratna, hinjava, lopovska banda.
Ni vi trolovi više niste kao nekada. :lol: :lol: :lol: Tolike godine na forumu i uvijek iste seljačke fore. :skoljka: :run:
aldinjo

#75282 Re: SDA-All about

Post by aldinjo »

Login77777 wrote: 20/07/2022 21:37 Majoneza iz centrale legla… :lol:
Šta je? Pritisak "skače"? :lol: Uzmi jedan slobodan dan, odmori malo od svakodnevnog trolanja. :lol: :lol: :lol:
aldinjo

#75283 Re: SDA-All about

Post by aldinjo »

made_in_sarajevo wrote: 20/07/2022 14:21
Super Zaha wrote: 20/07/2022 14:07
Piše ti o autonomašima iz tkz sarajevske trojke koji izazivaju gađenje iole normalnog čovjeka.
Njihovo ponašanje može jedino dovesti do međubošnjačkog sukoba ali na svu sreću u debeloj su manjini
prvo popisam ti se na te bosnjake i medjubosnjacki sukob. bosna i hercegovina je drzava bosanaca i hercegovaca razlicitih vjeroispovjesti. te bosnjake,srbe, hrvate nosite sebi kuci i nabijte ih sebi u guzicu. kao drugo ako se normalnim gadi trojka, zamisli samo koliko im se gade ovi fasisti iz sda i njihova braca hdz, snsd, sds. ja bi sutra potpisao da hitler bude glavni baja samo da sda nije, eto koliko mi se gade ovi zeleni fasisti. ustvari sta ce nam hitler, imali smo u kantonu sarajevo hitlera 30 godina pa vidimo rezultate. jebali nam majku gdje god su stigli, na svaki moguci posao se ogradili. sad kmece okolo kako trojka ne valja jer nema tendera da se lopatom uzima
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tandmand

#75284 Re: SDA-All about

Post by tandmand »

Do 1. augusta visoki predstavnik Christian Schmidt nametnuće mjere za ponovno funkcioniranje Federacije BiH, potvrđeno je za N1 iz više diplomatskih izvora.

Za navedene mjere visoki predstavnik, kako nam je potvrđeno iz više izvora, ima podršku ključnih zemalja članica Vijeća za provedbu mira.

Odluka će stupiti na snagu objavom u Službenom listu BiH, bez odlaganja.
Zahiraga, imal te?
Nikšić i SDP će da vam ukradu Show i izvedu narod na ulice.
Nije zar da vi samo reagujete na gole guzice i tumačenja "javnog morala".
Dedera, vratite nadu onoj gospođi koja je iz straha od gospodina Schmidta i njegovih mjera kupila stan u Turskoj.
aldinjo

#75285 Re: SDA-All about

Post by aldinjo »

Login77777 wrote: 20/07/2022 12:26 Hehe cuj ti alijini tenderasa Kanton Sarajevo je glavno na sta ciljaju… :lol:
:lol: :lol: :lol:
Login77777

#75286 Re: SDA-All about

Post by Login77777 »

aldinjo wrote: 20/07/2022 21:40
Login77777 wrote: 20/07/2022 21:37 Majoneza iz centrale legla… :lol:
Šta je? Pritisak "skače"? :lol: Uzmi jedan slobodan dan, odmori malo od svakodnevnog trolanja. :lol: :lol: :lol:
Vidim odgovaras na sve jedan komentar koji je protiv tvoje SANU stranke… :lol:
A sad baci pet, sest smajlica. :thumbup:
aldinjo

#75287 Re: SDA-All about

Post by aldinjo »

Evo jedna za dušmane.
joint union

#75288 Re: SDA-All about

Post by joint union »

aldinjo wrote: 20/07/2022 22:00 Evo jedna za dušmane.
Svaka cast, da i ti jednom budes u pravu😀.
Hajd' sad jednu za raju.
PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#75289 Re: SDA-All about

Post by PreWiBa »

De posalji nam neki prilog TRT-u, prigodnije je, arkadasu
Bloo
Globalna šefica

#75290 Re: SDA-All about

Post by Bloo »

tandmand wrote: 20/07/2022 21:42 Nikšić i SDP će da vam ukradu Show i izvedu narod na ulice.
Ne vidim da ce se ovo desiti.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#75291 Re: SDA-All about

Post by pici »

aldinjo wrote: 20/07/2022 21:38
pici wrote: 20/07/2022 14:06 Image

zelena podmukla, odvratna, hinjava, lopovska banda.
Ni vi trolovi više niste kao nekada. :lol: :lol: :lol: Tolike godine na forumu i uvijek iste seljačke fore. :skoljka: :run:
Jopet ti drmaju kafez...miraannn k nozi.
Novak20

#75292 Re: SDA-All about

Post by Novak20 »

Ovo šamaranje Amerike, Finske i Švedske od strane voljenog Sultana i Kuma sigurno će pomoći Bakiru i SDA da im OHR ispuni muzičke želje. :D

Nismo mu mi tek tako ostavljeni u amanet.

https://ba.n1info.com/svijet/turska-okr ... u-eufrata/
Predsjednik Republike Turske Recep Tayyip Erdogan izjavio je kako Sjedinjene Američke Države moraju napustiti istočnu obalu Eufrata, te da je to nalaz koji je proizašao iz procesa u Astani.

Erdogan je odgovarao na pitanja novinara u avionu tokom povratka iz Teherana, glavnog grada Irana, gdje u učestvovao na 7. trilateralnom samitu u Astana formatu sa ruskim i iranskim kolegama, Vladimirom Putinom i Ebrahimom Raisijem.

„SAD sada mora napustiti istočnu obalu Eufrata. Ovo je nalaz koji je proizašao iz procesa u Astani jer Amerika je ta koja hrani tamošnje terorističke organizacije“, poručio je Erdogan.

Osvrnuo se i na mogućnost nove vojne operacije na području Sirije.

„Nova vojna operacija na sjeveru Sirije bit će na stolu dok sigurnosna pitanja Turske ne budu riješena“, rekao je Erdogan, te dodao:

„Želimo da Rusija i Iran budu s nama u borbi protiv terorističkih organizacija 30 kilometara južno od sirijske granice. Oni bi nam trebali dati potrebnu podršku.“

Nakon sastanka vojnih delegacija Turske, Rusije, Ukrajine te predstavnika UN-a o pomorskom transportu ukrajinskog žita dogovoreno je uspostavljanje koordinacijskog centra u Istanbulu gdje će biti smješteni predstavnici svih strana.

„Ove sedmice želimo povezati memorandum u pisani tekst. Nadamo se da će se plan početi provoditi u narednim danima“, poručio je turski predsjednik.

Upitan i o članstvu Finske i Švedske u NATO, Erdogan je bio jasan:

„Turska neće imati pozitivan stav o prijemu Švedske i Finske u NATO, ukoliko ne ispune obećanja o borbi protiv terorizma“, zaključio je Erdogan.
Horcrux

#75293 Re: SDA-All about

Post by Horcrux »

drug_profi wrote: 14/07/2022 22:08
Styling wrote: 14/07/2022 20:31 EU govorila, opominjala da se ne ide u taj projekat, ali jok, pametnjakovići iz SDA tjeraju u silu. I onda im slože đon sa američkim isporučiocem. Cvrc!
EU je opominjala radi Kineza i radi zelene agende, ali mi ako zelimo dobro sebi, moramo napraviti nove TE.
Imamo vlastiti resurs, ugalj. Struja ce se zimi zlatom placati narednih godina, a evo vec je sad ljeti 4-5 skuplja (200 i više%) nego prije dvije godine.
Mi da nemamo svoju struju, sjedili bi u mraku i kupali se mlakom vodom jer bi nam prosječan račun za domaćinstvo umjesto 70 maraka bio oko 300 maraka.
U BiH je trenutno skoro nemoguće kupiti ugalj jer je sav ugalj kupio Vučić kako bi se Srbija pripremila za zimu i energetsku krizu. Kolone kamiona trenutno idu za Srbiju svaki dan, dok ugalj ne mogu dobiti čak ni rudari koji su ga uzeli umjesto regresa. Kakav smo mi skeč...
Građani BiH gotovo tri mjeseca ne mogu da obezbjede ugalj za ogrjev, jer su svi rudnici blokirani zbog ogromne narudžbe iz Srbije koja je unaprijed kupila sve što se iskopa, zbog čega niko ne zna kada će doći na red i hoće li biti uglja za predstojeću zimu.
https://ba.n1info.com/vijesti/capital-v ... opa-u-bih/

Upravu si. Struja ce se zimi zlatom placati. Hoce. I mi cemo je placati.
drug_profi

#75294 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Horcrux wrote: 21/07/2022 00:17
drug_profi wrote: 14/07/2022 22:08

EU je opominjala radi Kineza i radi zelene agende, ali mi ako zelimo dobro sebi, moramo napraviti nove TE.
Imamo vlastiti resurs, ugalj. Struja ce se zimi zlatom placati narednih godina, a evo vec je sad ljeti 4-5 skuplja (200 i više%) nego prije dvije godine.
Mi da nemamo svoju struju, sjedili bi u mraku i kupali se mlakom vodom jer bi nam prosječan račun za domaćinstvo umjesto 70 maraka bio oko 300 maraka.
U BiH je trenutno skoro nemoguće kupiti ugalj jer je sav ugalj kupio Vučić kako bi se Srbija pripremila za zimu i energetsku krizu. Kolone kamiona trenutno idu za Srbiju svaki dan, dok ugalj ne mogu dobiti čak ni rudari koji su ga uzeli umjesto regresa. Kakav smo mi skeč...
Građani BiH gotovo tri mjeseca ne mogu da obezbjede ugalj za ogrjev, jer su svi rudnici blokirani zbog ogromne narudžbe iz Srbije koja je unaprijed kupila sve što se iskopa, zbog čega niko ne zna kada će doći na red i hoće li biti uglja za predstojeću zimu.
https://ba.n1info.com/vijesti/capital-v ... opa-u-bih/

Upravu si. Struja ce se zimi zlatom placati. Hoce. I mi cemo je placati.
I preko 700 eura po MW danas placano.

https://hupx.hu/en/market-data/id/market-data
Billy The Pljuc

#75295 Re: SDA-All about

Post by Billy The Pljuc »

Da mi neko reče da ću jednom citirati Faraona sa odobravanjem rek'o bih mu da je lud.

"Već dva dana najnesposobniji federalni premijer u historiji Federacije, pokušava na sve načine da me uvuče u neku polemiku sa njime.

Elem, ja sam čovjek sumnjive prošlosti, koji kleveta uspješne Bošnjake.

“Uspješni Bošnjaci” su privatizacijske i respiratorske lopuže i ubice, koje su u najtežim vremenima poslije agresije na BiH imali dovoljno nemoralnosti, pokvarenosti i neljudskosti da milionski kradu na neispravnim respiratorima i svjesno ubijaju ljude koji se bore za dah.

Njihovo pricesuiranje, njihov šef Bakir, tada je proglasio “udarom na Bošnjake”.

Zbog tih “poštenjačina” sam i napustio ministarsku poziciju, jer nisam htio “da imam doticaja sa donacijama”.

Danas, taj neuspješni, nesposobni i korumpirani premijer, koji je od Federacije BiH napravio ekonomski najneuspješniji dio Evrope, mjesto odakle se masovno odlazi na Zapad, mjesto gdje ima najviše umrlih od korone na broj stanovnika, mjesto gdje je najmanje pomoći privredi i narodu u ekonomskoj oluji, hoće da ušutka opoziciju ili medije da pišu o sistemskoj korupciji, utjecaju na pravosuđe, falsifikovanom diplomama, lažima u Vijećnici, kćerki koju je, pored svojih firmi, gurao u javni sektor…

Neće moći. Džaba mu kabinetska propagandistica Dženana K. i njene reciklirane laži, džaba mu nade da će ga Ranko i Osmica spasiti od zatvora i staviti ga u klub “poštenih Bošnjaka”, koje, eto, Radončić godinama nevine napada!?

Oktobar je blizu, reformisano pravosuđe se nazire, a onda će Novalić i mentori koji su čak i obične toplomjere crnoberzijanski i taldžijski plaćali po nevjerovatnih 3.800 KM, imati dovoljno vremena da se igraju lažnog patriotizma, mojih tobožnjih izdaja, kao i izdaja onih koji javno stoje na putu državnoj mafiji i njenom pokušaju da zaustave akciju REZ.

Fadilovu stranku je Vašington s pravom okarekterisao kao onu koja se bavi podjelama društva i države i opstrukcijom antikorupcijskih istraga.

Zna Fadil šta ga čeka kad na izborima padne dinastija – navodi se u statusu."

Haj na stranu Faraon, njemu se ima štošta prebaciti i koji takođe spada u kategoriju onih koje trajno treba ukloniti sa scene i ofskroz istresti iz gaća zbog oraha u džepu al' Dilfaš, sve je glasniji i sve više ostavlja dojam pobješnjele zvijeri u kavezu. Kriziraju haman, po svemu sudeći nisu više tako sigurni i rekao bi čovjek da je i panika prisutna mada realno gledajući obojici je mjesto u zatvoru.

Naletih negdje na vijest da je BiH od izbora do izbora napustilo 250.000 ljudi, većina da se više nikad ne vrate a stvarni broj je vjerovatno mnogo veći. Nisam na odmoru ni tri sedmice pošteno i za ovako kratko vrijeme nekolicina mladih ljudi koje poznajem donose odluku da idu odavde, radi se o kategoriji na pragu tridesetih sa kakvim-takvim poslovima ovdje. Onda nešto počinjem da razmišljam o onima koji više nisu ovdje i skontam da je samo iz mog komšiluka na desetine njih zabugijalo da se više nikada ne vrate za ovo vrijeme kako živim tu gdje jesam. Bez obzira na nacionalnu pripadnost kako mnogi vole reći, meni su svi ti ljudi gubitak, dio neke budućnosti ove zemlje koja nikad neće doći.

Fala SDA, sjeme vam se zatrlo.
DonieBrasco

#75296 Re: SDA-All about

Post by DonieBrasco »

Neka neko prenese Bakiru, da ako Šmit nametne ovaj zakon - da nece dobiti ni grad Sarajevo a ne Kanton Sarajevo ili drugim rijecima njegovu fantaziju filđan drzave gdje ce biti sultan.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#75297 Re: SDA-All about

Post by pici »

DonieBrasco wrote: 21/07/2022 11:53 Neka neko prenese Bakiru, da ako Šmit nametne ovaj zakon - da nece dobiti ni grad Sarajevo a ne Kanton Sarajevo ili drugim rijecima njegovu fantaziju filđan drzave gdje ce biti sultan.
Trebala bi napokom gofnjiva motka da radi i poĆera živkoviće u Anadoliju, dodijali su i bogu i nOrodu.
nles

#75298 Re: SDA-All about

Post by nles »

dembele wrote: 20/07/2022 16:12 Znači braćo i sestre muslimani glasajte za SDA!
SDA nije korumpirana, SDA je malo korumpirana.

Image
Dva jarca i koza (u sredini).
nles

#75299 Re: SDA-All about

Post by nles »

Jebi ti to, SDA himen je davno skinuo Erdogan.
skafiskafsnjak

#75300 Re: SDA-All about

Post by skafiskafsnjak »

CIK kaznio SDA jer je slala poruke biračima da u anketi Klixa glasaju za Izetbegovića
http://www.klix.ba/clanak/220722070
Post Reply