nahebali smo, taman se rijesis onih bunkova linga fanatikosa i slicnih dosadnjakovica izleti ovaj...Dozer wrote: ↑18/07/2022 14:15Raigor Stonehoof wrote: ↑18/07/2022 14:11 Ovo je licno Zahiragic, isti rijecnik i nacin komunikacije.![]()
Otkrio forum![]()
Rekonstrukcija tramvajske pruge
-
Labirint
#5076 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
- Dozer
#5077 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Ma neka ga. Super Zaha ovdje izgleda k'o Super Hik u Alan Fordu. Doduse, cijela mu je stranka takva, a to su napravili i od ove drzave...
-
Hakiz
#5078 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Pustiće prugu Ilidža - Čengić Vila u roku, da ušutkaju kritike zbog roka.
A onda će je godinama popravljati zbog problema nastalih početkom korištenja prije nego što je sve urađeno kako treba.
Ko će onda zelenjeti od muke?
Građani, naravno.
A onda će je godinama popravljati zbog problema nastalih početkom korištenja prije nego što je sve urađeno kako treba.
Ko će onda zelenjeti od muke?
Građani, naravno.
- Login77777
#5079 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Prica se da imaju neki sto probiju sve rokove i jos uz to godinama poslje popravljaju sta su radili. Jesi cuo za zenicku zaobilaznicu. Samo se ne mogu sjetiti cija je vlada bila investitor. Da tebi nije poznat investitor tog projekta?
- Prpa.ba
#5080 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Nisam rasista, neki od mojih komsija su crnci.
-
Registarska oznaka
#5081 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Do jucer ste Konakovica nazivali da se bavi kantonom samo, da je za drzavni nivo neiskusan, a onda dodje lista sda za kanton, kad tamo Diploma i Cakijas na listiSuper Zaha wrote: ↑18/07/2022 13:35 Joj kad vam gospodin Zahiragić u oktobru počne nabijati lubenice u guzove![]()
-
Hakiz
#5082 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Da, imaju, u pravu si.Login77777 wrote: ↑18/07/2022 17:41Prica se da imaju neki sto probiju sve rokove i jos uz to godinama poslje popravljaju sta su radili. Jesi cuo za zenicku zaobilaznicu. Samo se ne mogu sjetiti cija je vlada bila investitor. Da tebi nije poznat investitor tog projekta?
Sad, kako probijanje jednog roka pomaže da se ne probije drugi?
Nevjerovatno je koliko vam je SDA u srcu i mislima. Šta god se o trojci kaže, vi samo kao papagaji "A SDA?".
Količinu ljubavi i posvećenost koju botovi trojke iskazuju prema SDA njegovim stalnim spominjanjem je teško nadmašiti
- Dozer
#5083 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Hoce li se ovo SDA glasilo Hayat ikad prestati brukati...
Vijesti "uzivo", a Bakiru izbacuju izjave i prije nwgo ih izgovori
Pa bar napisite "snimak"
Vijesti "uzivo", a Bakiru izbacuju izjave i prije nwgo ih izgovori
Pa bar napisite "snimak"
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5084 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
- MTV
#5085 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
I kad se izgradi tramvajska pruga do Hrasnice opet trenutna remiza nece biti na pola puta trase Bascarsija-Hrasnica. Hoce li je onda preseliti u Nedzarice i tako seliti svako malo kada se prosiri trasa?drndalo wrote: ↑18/07/2022 12:15Hejde bogati kupuse, ko ce jos citati sta, neke knjige, gluho bilo...?! Ne daj boze nesto od nekoga ko se i razumije u nesto...
Prljavi komunisti su kao sto znamo bili glupi, i zato su zamisli nacalili Remizu bas na pola puta izmedju tada ustanovljene linije Sarajevo-Ilidza, umjesto da su je ko gospoda zadrzali na Marijin dvoru, da GRASovci rade kao "graDZani", a ne seljaci iz Alipasinog Mosta... Jer ko je vidio da trajvan ide kracom rutom u/iz remize kod kvara/pojacanja linije, kad moze duzom... U nekim gradovima doduse ima i >1 Remize, ukoliko im je mreza takva da imaju razlicite modele i/ili daljina bude prevelika...
Ispadne tramvaj npr. na C.vili... I do Remize u Hrasnici se vozi/ga voze/guraju/vuku 35 min... Super... Spica, treba novo vozilo ubaciti, dok dodje iz Hrasnice do Alipasinog, taman prosla spica, i ne treba vise... Ali ko je vidio pitati ljude koji znaju vise o tome, makar i Cesi bili, kada mi to mozemo Tibri prodati za neku novu skalameriju od naselja... Jos je nama i dobro kakva smo u prosjeku govna...
- VladaFBiH
#5086 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
biće i dalje na pola puta tamo gdje je 90% prometa.MTV wrote: ↑18/07/2022 20:37I kad se izgradi tramvajska pruga do Hrasnice opet trenutna remiza nece biti na pola puta trase Bascarsija-Hrasnica. Hoce li je onda preseliti u Nedzarice i tako seliti svako malo kada se prosiri trasa?drndalo wrote: ↑18/07/2022 12:15
Hejde bogati kupuse, ko ce jos citati sta, neke knjige, gluho bilo...?! Ne daj boze nesto od nekoga ko se i razumije u nesto...
Prljavi komunisti su kao sto znamo bili glupi, i zato su zamisli nacalili Remizu bas na pola puta izmedju tada ustanovljene linije Sarajevo-Ilidza, umjesto da su je ko gospoda zadrzali na Marijin dvoru, da GRASovci rade kao "graDZani", a ne seljaci iz Alipasinog Mosta... Jer ko je vidio da trajvan ide kracom rutom u/iz remize kod kvara/pojacanja linije, kad moze duzom... U nekim gradovima doduse ima i >1 Remize, ukoliko im je mreza takva da imaju razlicite modele i/ili daljina bude prevelika...
Ispadne tramvaj npr. na C.vili... I do Remize u Hrasnici se vozi/ga voze/guraju/vuku 35 min... Super... Spica, treba novo vozilo ubaciti, dok dodje iz Hrasnice do Alipasinog, taman prosla spica, i ne treba vise... Ali ko je vidio pitati ljude koji znaju vise o tome, makar i Cesi bili, kada mi to mozemo Tibri prodati za neku novu skalameriju od naselja... Jos je nama i dobro kakva smo u prosjeku govna...
-
YouAreMyDestiny
#5087 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Regulacione planove usvaja skupština Kantona.
- Teletubbies
#5088 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Pa dobro bi bilo kad bi na tome završilo, bez nekih tragedija.
- Droog
#5089 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Skontali zeleni da će pruga biti na vakat i počeli već sa supljom "možda i bude na vakat, ali će to da nabrzaka smlate pa će kasnije popravljat"
Joj joj joj ko vas ne zna.
Joj joj joj ko vas ne zna.
- Login77777
- Thorgerson
#5091 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Nadam se samp da ce tramvaji biti modernijeg izgleda.
Ove trole kad se malo isprljaju izgledaju kao da su iz 80ih dovuceni.
Cija ideja je bila odabrati onaj odvratni dizajn.
Prije nego me krenete napadati, disclamer glasac sam trojke. Al to ne znaci da ih gledam kao svece i bezgresnike.
Trole su besqrac. Barem izgledom. Idemo dalje. Tramvaji na onim fotkama su lijepo izgledali. Nadam se da ce takvi biti i uzivo.
Prije nego me krenete napadati, disclamer glasac sam trojke. Al to ne znaci da ih gledam kao svece i bezgresnike.
Trole su besqrac. Barem izgledom. Idemo dalje. Tramvaji na onim fotkama su lijepo izgledali. Nadam se da ce takvi biti i uzivo.
- Droog
#5092 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Thorgerson wrote: ↑19/07/2022 00:11 Nadam se samp da ce tramvaji biti modernijeg izgleda.
Trole su besqrac. Barem izgledom. Idemo dalje.
Hebiga burazeru, koliko para toliko muzike.
Volio bih i ja da su kao japanski brzi vozovi, al tako je.
Doduše, nisam ih vidio kad su prljave.
Meni su ok, ljepše 100x nego prošle trole.
-
Super Zaha
#5093 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Al' fakat bi trebalo produžiti tramvajsku prugu do Mostara da nam se huda Jasmila ne lomi po vozovima.
Ko je još vidio da se u zapadnoj Europi stoji u vozovima
Sredio bi to student iz Sokoca za mjesec-dva, sve u rokovima
Ko je još vidio da se u zapadnoj Europi stoji u vozovima
Sredio bi to student iz Sokoca za mjesec-dva, sve u rokovima
-
mistek
#5094 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Pitah ranije, ali ne dobih odgovor, obzirom da se ne vozim trolom: Je li radi klima u trolama? 
-
made_in_sarajevo
#5095 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
E ne mogu da vjerujem kakve sve gluposti procita zadnjih par stranica. Krenuli fasisti u zadnji napad opet kontajuci narod glup, sav njihov kriminal smo zaboravili. Jos hakiz na to sve ce se popravljati... U kakvom odlicnom stanju je pruga bila govori i to da na cvili opet iskopase bruku zemlje kao i na stupu. Mogla je.pruga glat jos 200 godina.
Nrgo zanima me nesto.pa da ovi teletabisi odgovore. Kako to da vam smeta rekonstrukcija pruge koju su napravili mrski komunisiti i kako ono krstasi, krizevi kako vec zovete druge vjere, a ono stp je donosilo ogromne pare i nosilo.ekonomiju ste unistili u rekordnom roku kao energoinvest, hidrogradnju, vranicu... Nako ja pitam kako bas da vam.pruga ne smeta, a sve ostalo smeta. Doduse jeste grasu jebali majku da im ni svjetska banka ne moze pomoci. Doktori kad nadju kamenac u bubregu prepisu jednu voznju tramvajem da se isti razbije. Sad dosla trojka i ukinula razbijanje kamena u bubregu.
A inace kako je lijepo jutarnje sunce pici, nova pruga zategnuta, uredjeno sve oko pruge. Cuo sam isto da je sebija zakupila kcus na dan zavrsetka pruge, spremaju se za najgore mozdane, srcane, cireve i tako to.
Smrt fasizmu sda, sloboda narodu!
Nrgo zanima me nesto.pa da ovi teletabisi odgovore. Kako to da vam smeta rekonstrukcija pruge koju su napravili mrski komunisiti i kako ono krstasi, krizevi kako vec zovete druge vjere, a ono stp je donosilo ogromne pare i nosilo.ekonomiju ste unistili u rekordnom roku kao energoinvest, hidrogradnju, vranicu... Nako ja pitam kako bas da vam.pruga ne smeta, a sve ostalo smeta. Doduse jeste grasu jebali majku da im ni svjetska banka ne moze pomoci. Doktori kad nadju kamenac u bubregu prepisu jednu voznju tramvajem da se isti razbije. Sad dosla trojka i ukinula razbijanje kamena u bubregu.
A inace kako je lijepo jutarnje sunce pici, nova pruga zategnuta, uredjeno sve oko pruge. Cuo sam isto da je sebija zakupila kcus na dan zavrsetka pruge, spremaju se za najgore mozdane, srcane, cireve i tako to.
- Qler
#5096 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Ma Hakiz konta kad su mogli oni auto put otvoriti ne zavrsen, sto ne bi i ovi mogli tramvajske sine...pa ja, on to iz dobrih namjera.
- Thorgerson
#5098 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
A kome se ti obracas.made_in_sarajevo wrote: ↑19/07/2022 06:21 E ne mogu da vjerujem kakve sve gluposti procita zadnjih par stranica. Krenuli fasisti u zadnji napad opet kontajuci narod glup, sav njihov kriminal smo zaboravili. Jos hakiz na to sve ce se popravljati... U kakvom odlicnom stanju je pruga bila govori i to da na cvili opet iskopase bruku zemlje kao i na stupu. Mogla je.pruga glat jos 200 godina.
Ko su to oni?
Najgluplji u svemu su gradjani koji 20+ godina ovo gledaju, sute i cude se.
- vjeshalica
#5099 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Upotrebni vijek pruge je prosao prije rata neko misli da jos uvijek treba da bude operativna? 
-
kox
#5100 Re: Rekonstrukcija tramvajske pruge
Pitanje nevezano za obnovu pruge ali ne znam gdje bih pitao, zašto na ovih 5 linija koje je preuzeo Centrotrans od Grasa (Dom Armije – Bare, Stup – Dobroševići – Rječica, Željeznička stanica – Rajlovac, Dom Armije – Koševsko brdo i Stup – Smiljevići) ne vrijede već kupljeni radnički kuponi ? To je bezobrazluk. Jutros izbaciše ženu sa radničkim kuponom iz busa za Koševsko.