Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
laik1981 wrote: ↑17/07/2022 20:49
Ako se ovo do cvile zavrsi do kraja avgusta doci ce do loma zdravstvenog sistema, samo ovaj put ne zbog korone vec zbog pucanja cireva SDA gmazovima.. A sve su prilike da ce se zavrsiti Moram priznati da ni ja nisam bio optimistican jer je na pocetku sve djelovalo presporo..
Danas išao na Ilidžu. Gledam postavljeno puno šina. Pogledam bolje, najmanje 95% postsvljenih šina su samo položene na drvene daske, nisu "ušafljene" u beton.
Da ne spominjem još neiskopane dijelove itd.
Ne zaboravite da i remizu treba uraditi.
Neće završiti do kraja avgusta do Čengić Vile. Nema šanse. Dabogda do novemba uspiju. Prije će biti do kraja godine. Ako ih vrijeme ne zaustavi ranije.
NediM17 wrote: ↑17/07/2022 21:15
Mog'o je jos napisati kojim kompanijama su dodijeljene te linije, GRAS, CTS, neko treci?
Centrotrans preuzeo/dobio linije kao jedini prijavljeni na oglas a ko je otvorio pdf fajlove za četiri linije na stranici mogao je da vidi pečat centrotransa.
Hakiz wrote: ↑17/07/2022 22:15
Danas išao na Ilidžu. Gledam postavljeno puno šina. Pogledam bolje, najmanje 95% postsvljenih šina su samo položene na drvene daske, nisu "ušafljene" u beton.
Neće završiti do kraja avgusta do Čengić Vile. Nema šanse. Dabogda do novemba uspiju. Prije će biti do kraja godine. Ako ih vrijeme ne zaustavi ranije.
Ma jedno do sljedece nove godine najmanje.
I ko kaze da se remiza mora sad uraditi, remiza se moze i zadnja raditi,mozda imaju u planu i objekte renovirati. Bitno je da se zavrsi linija za prevoz putnika
Hakiz wrote: ↑17/07/2022 22:15
Ma jedno do sljedece nove godine najmanje.
I ko kaze da se remiza mora sad uraditi, remiza se moze i zadnja raditi,mozda imaju u planu i objekte renovirati. Bitno je da se zavrsi linija za prevoz putnika
Pa, rečeno je da će se remiza rafiti sa ovom dionicom. Ne mora, ali sami su rekli.
A negdje treba teamvaje parkirati.
Ili je vlada odlučila pomoći Rulofu angažujući ga da tramvaje uljepša?
Last edited by Hakiz on 17/07/2022 23:16, edited 1 time in total.
kabal1337 wrote: ↑17/07/2022 23:16
hoce li je uraditi, pa prodati kao parcele za zgrade a nju izmjestiti
Pa taj plan vec postoji ali zavisi koliko brzo ce se graditi pruga do Hrasnice. Koliko ja znam, dole ih planiraju izmjestiti a zemljiste prodati.
Ali prvo renovirat, pa rasprodat i utopit. Kao fabriku duhana...
Meni je drago sto se pravi, ali trebaju biti transparentni da probijaju rokove.
A da se kriminal izbjegne tesko, gradjevini je u venama namjestanje i pranje para
Last edited by kabal1337 on 17/07/2022 23:27, edited 1 time in total.
Ja mislim da botovi već imaju spremne hiljade komentara da puste 01.08. U 00:01 kako pruga nije završena. Već se koji pusti u divljinu, od ovih što su brzi na okidaču.
Qler wrote: ↑17/07/2022 23:33
Ja mislim da botovi već imaju spremne hiljade komentara da puste 01.08. U 00:01 kako pruga nije završena. Već se koji pusti u divljinu, od ovih što su brzi na okidaču.
Neka ih, nek pisu. To im je i posao na kraju krajeva...
Nisu prstom makli 20 i kusur godina a sad traze manu svakom komadicu asfalta i svakom sarafu koji se kupi.