halo enerĐi
jedini koji se provaljuje si ti ...ako mi treba energija,tj gorivo i zrak ,kako ulje utice na sve to???
imam zadatak za tebe : sutra podmazi guzove sa 5w30 i idi istrci 10 km,prekosutra isto samo sa 5w40, pa nam javi vremena
Moderators: _BataZiv_0809, anex
halo enerĐi
Može biti i pedala gasa,..ako neće tempomat da fercera.EFD22 wrote: ↑17/07/2022 18:56Provjeri na dijagnostici signal na prekidaču papučice kočnice. Imaju dva. Kad je jedan feleričan, ne radi tempomat i prijavljuje grešku.karlok5 wrote: ↑17/07/2022 17:11 Pozdrav, imam problem na Citroenu C4 1.4 16v 2005. God. Ponekad nije htio paliti iz prve i znala se javiti greska service prilikom uključivanja tempomata. Otisao sam električaru i zamijenio je kutiju osigurača i kod njega je sve bilo ispravno. Nakon tjedan dana opet isti problemi, ponekad javlja gresku service za tempomat i ne upali iz prve. Električar tvrdi i dalje da je on problem riješio i da je od njega auto izašao ispravan... što dalje, koja bi greška mogla biti?
A vidis da je sve naopako
Ne valja putovati ponedjeljkom, srijeda je pravi dan za putovanje, nek' odgodi.
Pogledaj ulje.
pa nije stojadin i pezejac da je serpa ispod... imaju moderni auti dobar dizajn sisaljke i kartera da ne ostaju bez ulja .Evolution_IV wrote: ↑18/07/2022 16:44
nego, moze li se modifikovat karter da ima one pregrade(baffles) da ne radi na suho u krivinama, da bude dobar pritisak kad ulijecem na premijum gumi u krivinu![]()
Topbitanga_sa_otesa wrote: ↑18/07/2022 16:59pa nije stojadin i pezejac da je serpa ispod... imaju moderni auti dobar dizajn sisaljke i kartera da ne ostaju bez ulja .Evolution_IV wrote: ↑18/07/2022 16:44
nego, moze li se modifikovat karter da ima one pregrade(baffles) da ne radi na suho u krivinama, da bude dobar pritisak kad ulijecem na premijum gumi u krivinu![]()
Al snaga ista