Nedobrovoljac wrote: ↑16/07/2022 02:12
Chmoljo wrote: ↑16/07/2022 02:00
nije problem ostalih što Srbi mogu u svojim glavama miriti genocid za dobrobit svog naroda, pa se svi ostali čine ispranih mozgova, a Rusi borci za dobrobit svog naroda.
dobiješ priliku da objasniš i nalupaš gluposti. i opet se nešto ljutiš.
ok, ljuti se. nasekiraćeš me.
Generalizuješ. Svi Srbi isti. Tipično fašistička metoda.
Kako si mene povezao da tim? Kad sam ja negirao genocid?
Priča je bila da je Putin novi Hitler, da koristi sve metode da uništi ukrajinski narod... Ja tvrdim da nije tako, da može da ubije mnogo više i da olakša sebi rat. Čak sam naveo da su moji sunatodnici pobili više u prijedorskim selima nego Rusi u cijeloj Ukrajini.
Samo malo objektivnosti ne bi škodilo.
Ja ne sporim Buču, ali ni hiljade mrtvih civila u lnr i dnr. Ne sporim rusizaciju, ali ne sporim da su Ukri prvi zabranili ruski jezik i zabranili rad ruskim strankama i sl.
ne generalizujem i ne vidim razloga da se pravdam zbog ove izjave. to je zvanična politika Srba u BiH u zadnjih 30 i kusur godina, a u Srbiji manje više. odnosno u kameru ne toliko, ali na svake druge načine da.
ko je birao te ljude doli srbi. nisu jemenci. toliko o tome.
da, Putin je novi Hitler. MO je identičan. filantropski narativ o zaštiti svog naroda u tuđoj državi. hoćemo li nabrajati ko je sve te stvari pričao?
ono što zbunjuje, srpski svet je 23. februara prvo tupio o tome da su amerikanci smEšni, da invazije neće biti, pa poslije da je pola ukrajine rusofono i da ako krene, Putin neće imati problem da zauzme koliko treba.
kad ono rusofoni i nisu raspoloženi za ruse. kako to? Zelenski uveo policijsku državu pa milione ljude drži taocima ili je nešto drugo u pitanju? koliko to ljudi je ukrajinska vojska planski streljala? i pored tako velikih zločina, kako navodiš, Putin je morao izmišljati priče o denacifikaciji u koju niko ni u Rusiji ne vjeruje?
i meni popijen mozak.
ne mora se nasilu biti neutralan. ili glumiti neutralnost.