Mora da vam stomak zanosi u krivinama
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Optimus09
#58626 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Koliki hejt
- donnie_darko
#58627 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Lol. Apsolutno nikakav hejt i nista licno. Samo ogorcenost i to ne vama herbaliferima vec gradskim vlastima i onome ko dozvoli zatvaranje glavne ulice u petak navecer.
Previse se mi furamo na bec i pariz za jedno selo i obicne seljacine
Previse se mi furamo na bec i pariz za jedno selo i obicne seljacine
- Login77777
#58628 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne trcim ja ali mi smjesno kako se digne odma hajka jer je dio grada bilo zatvoreno. Sat, dva ili koliko vec. Znaci znas da ce biti guzva ako krenes i opet se uputis tuda. I kako da se ne nasmijem na takav potez pojedinaca?donnie_darko wrote: ↑15/07/2022 23:01Koliko bezobzirnosti, nevjerovatno...Login77777 wrote: ↑15/07/2022 22:57
Ti ljudi ako jedan dan ne upale auto kao da nisu zivjeli taj dan.![]()
Ako vec trcite - i mora po gradu - trcite po sporednim ulicama i oko kvartova. Ne morate blokirati centar grada radi slike i #healthylifestylea na instagramu i twitteru.
Ali na poskupljenja i druge sramne poteze Vlade FBiH se cuti godinama. Oke bio je sitni protest protiv poskupljenja goriva mislim. Naravno komotno voznjom autom. Taman da Vlada FBiH zaradi jos koju marku na gorivu.
Prioriteti na sta narod se zali su naopaka.
- Optimus09
#58629 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Herbalifer,prejako 
-
suspect_zero
- donnie_darko
#58631 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pod "tuda" mislis na cijeli dio grada od pofalica pa prema Bentbasi? Jer apsolutno svaka ulica je bila zakrcena.Login77777 wrote: ↑15/07/2022 23:12
Ne trcim ja ali mi smjesno kako se digne odma hajka jer je dio grada bilo zatvoreno. Sat, dva ili koliko vec. Znaci znas da ce biti guzva ako krenes i opet se uputis tuda. I kako da se ne nasmijem na takav potez pojedinaca?![]()
Ali na poskupljenja i druge sramne poteze Vlade FBiH se cuti godinama. Oke bio je sitni protest protiv poskupljenja goriva mislim. Naravno komotno voznjom autom. Taman da Vlada FBiH zaradi jos koju marku na gorivu.![]()
Prioriteti na sta narod se zali su naopaka.![]()
Ja licno sam morao da odem do stupa i vratim se nazad u to doba, kao i masu raje - sto je na kraju krajeva moje pravo i nema niko nista da mi kaze taman da sam se vozikao po gradu.
I ovo nema apsolutno veze sa bilo kakvim protestima i socijalno-ekonomskom situacijom u zemlji. Ako vec to spominjes zar nije trebalo organizovati proteste i zatvorit ulicu umjesto biti pokondirena tikva i od sela koje ima 2-3 putna pravca kroz cijeli grad pretvarati se da je Bec?
Last edited by donnie_darko on 15/07/2022 23:20, edited 1 time in total.
-
kox
#58632 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Bogu hvala pa je sigurnosna situacija takva da je na temi crna hronika glavna prica trcanje 
- Login77777
#58633 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Naravno da imas pravo. Samo malo duze traje nego inace.donnie_darko wrote: ↑15/07/2022 23:18Pod tuda "mislis" na cijeli dio grada od pofalica pa prema Bentbasi? Jer apsolutno svaka ulica je bila zakrcena.Login77777 wrote: ↑15/07/2022 23:12
Ne trcim ja ali mi smjesno kako se digne odma hajka jer je dio grada bilo zatvoreno. Sat, dva ili koliko vec. Znaci znas da ce biti guzva ako krenes i opet se uputis tuda. I kako da se ne nasmijem na takav potez pojedinaca?![]()
Ali na poskupljenja i druge sramne poteze Vlade FBiH se cuti godinama. Oke bio je sitni protest protiv poskupljenja goriva mislim. Naravno komotno voznjom autom. Taman da Vlada FBiH zaradi jos koju marku na gorivu.![]()
Prioriteti na sta narod se zali su naopaka.![]()
Ja licno sam morao da odem do stupa i vratim se nazad u to doba, kao i masu raje - sto je na kraju krajeva moje pravo i nema niko nista da mi kaze taman da sam se vozikao po gradu.
I ovo nema apsolutno veze sa bilo kakvim protestima i socijalno-ekonomskom situacijom u zemlji. Ako vec to spominjes zar nije trebalo organizovati proteste i zatvorit ulicu umjesto biti pokondirena tikva i od sela koje ima 2-3 putna pravca kroz cijeli grad pretvarati se da je Bec?
- tramvajtrojka
- Optimus09
#58635 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nego ko je pobijedio,jel nas
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#58636 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nemam ništa protiv namjenskih zatvaranja ulica za stvari koje stvarno nešto znače.
Da imamo neki kalendar dwšavanja bilo bi se lakše organizovati. Ljudi moraju shvatiti da nemamo svi vremena pregledavati studiozno portale i gledati tv da bi uoratili svako zatvaranje.
Kad je SFF onda je jasno da su gužve, ali zna se da je SFF i ponaša se u skladu sa tim.
Šta je noćni, sarajevski cener ili kako se već zove? Nije centar jedini dio Sarajeva da se uz neke mlake najave ovako ljudi uhvate nespremni.
Ok je zatvoriti ulicu. Pride je bio najavljen, nešto je oko čega se u politici koplja lome i ima smisla da se zatvara, blokira itd.
Međutim nije ok zatvoriti ulicu za svako sranje koje nekome padne na pamet. Dakle, stvarno je potrebno napraviti neku kategorizaciju gdje bi se zbog događaja od značaja blokirale ulice.
Čestitam trkačima, ali nećemo zbog jebenog trčanja strogo lokalnog značaja jebavati ostalih 499.000 stanovnika grada.
Da imamo neki kalendar dwšavanja bilo bi se lakše organizovati. Ljudi moraju shvatiti da nemamo svi vremena pregledavati studiozno portale i gledati tv da bi uoratili svako zatvaranje.
Kad je SFF onda je jasno da su gužve, ali zna se da je SFF i ponaša se u skladu sa tim.
Šta je noćni, sarajevski cener ili kako se već zove? Nije centar jedini dio Sarajeva da se uz neke mlake najave ovako ljudi uhvate nespremni.
Ok je zatvoriti ulicu. Pride je bio najavljen, nešto je oko čega se u politici koplja lome i ima smisla da se zatvara, blokira itd.
Međutim nije ok zatvoriti ulicu za svako sranje koje nekome padne na pamet. Dakle, stvarno je potrebno napraviti neku kategorizaciju gdje bi se zbog događaja od značaja blokirale ulice.
Čestitam trkačima, ali nećemo zbog jebenog trčanja strogo lokalnog značaja jebavati ostalih 499.000 stanovnika grada.
- drug_profi
#58637 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jel to bio veliki problem malo prostetati do centra? Parkiras, prosetas.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#58638 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ovi su samo cekali da prodje prajd pa da nas pocnu jebavat
sta je sledece - brzo hodanje
sta je sledece - brzo hodanje
- studiorum_tuzlaensis
#58639 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Žale se uglavnom ovi sto su trebali svojim kućama i u svoja sela za vikend, al eto ostali u dgra - pa im maratonci krivi sto se ne mogu parkirat direkt u Vijećnicu ili Tabiju da se mRe popit kafa na Kamariji il ii, paayyell
Nije ni život u gusto naseljenom mjestu za svakog.
Tako da, trčite raja - haters gonna hate.
Nije ni život u gusto naseljenom mjestu za svakog.
Tako da, trčite raja - haters gonna hate.
- Chmoljo
#58640 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kada ni kriv ni dužan prolaziš kroz grad ne znajući šta se održava i k tomu imaš umorno malo dijete koje spava, nije ti baš do šetanja.drug_profi wrote: ↑16/07/2022 00:45 Jel to bio veliki problem malo prostetati do centra? Parkiras, prosetas.
Jebemga, mora li se sve relativizirati?
DaBogda i zimi ovo radili. Pa onda navijajte.
- drug_profi
#58641 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
PA razumijem ja da ima ljudi koji nisu znali za event, ali nije to do eventa, nego do ljudi.Chmoljo wrote: ↑16/07/2022 01:23Kada ni kriv ni dužan prolaziš kroz grad ne znajući šta se održava i k tomu imaš umorno malo dijete koje spava, nije ti baš do šetanja.drug_profi wrote: ↑16/07/2022 00:45 Jel to bio veliki problem malo prostetati do centra? Parkiras, prosetas.
Jebemga, mora li se sve relativizirati?
DaBogda i zimi ovo radili. Pa onda navijajte.
I ja kad se zajebem, mogu samo sebe kriviti.
- Chmoljo
#58642 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Aha, ok. Onda ću religiozno šaltati sve dnevne novine i portale, da se grad može onda slobodno blokirati kad god se kojem kurcu ćefne.drug_profi wrote: ↑16/07/2022 01:44PA razumijem ja da ima ljudi koji nisu znali za event, ali nije to do eventa, nego do ljudi.
Koliko nam je ovaj event zaradio para? Upola ko bostonski maraton?
- drug_profi
#58643 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Naravno da se to ne posmatra sa tog aspekta.Chmoljo wrote: ↑16/07/2022 01:46Aha, ok. Onda ću religiozno šaltati sve dnevne novine i portale, da se grad može onda slobodno blokirati kad god se kojem kurcu ćefne.drug_profi wrote: ↑16/07/2022 01:44
PA razumijem ja da ima ljudi koji nisu znali za event, ali nije to do eventa, nego do ljudi.
Koliko nam je ovaj event zaradio para? Upola ko bostonski maraton?
Neko rece, odlucio si da zivis u mravinjaku. Ima to i svojih negativnih strana.
Kad podvuces crtu, samo si ti kriv. Bilo je najavljivano. Ja sam upratio jer je i meni bilo bitno danas kuda cu proci.
Ali jbg, ja sam se tako zajebo vise puta u zivotu pa sam poceo pratiti.
- Chmoljo
#58644 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne, nisam samo ja kriv, nego je ovaj događaj goli kurac da bi se zbog njega blokirao grad u špici.drug_profi wrote: ↑16/07/2022 01:50 Naravno da se to ne posmatra sa tog aspekta.
Neko rece, odlucio si da zivis u mravinjaku. Ima to i svojih negativnih strana.
Kad podvuces crtu, samo si ti kriv. Bilo je najavljivano. Ja sam upratio jer je i meni bilo bitno danas kuda cu proci.
Ali jbg, ja sam se tako zajebo vise puta u zivotu pa sam poceo pratiti.
Fino sam rekao da se za značajnije događaje mogu ove stvari raditi. Ali to što si ti upratio ne znači i da sam ja. Kao što nije većina ljudi u jebenoj koloni.
Još čitam portale.
-
Dimu1927
#58645 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
gdje da parkiras ? ne mozes doci do toga da parkiras pa da setas po centru jarane jer je guzva od otoke do marijin dvora, sve stoji jer alternativa kroz tunel ciglane i preko grbavice i skenderije ne moze progutati saobracaj sa glavne, jos naravno drota nigdje da bar malo ubrza kriticne raskrsnicedrug_profi wrote: ↑16/07/2022 00:45 Jel to bio veliki problem malo prostetati do centra? Parkiras, prosetas.
ovima sto ovo dozvoljavaju mozes pozeliti samo najmilije u kolima hitne pomoci da zaglave u ovoj guzvi, ili da im kuca plane a vatrogasci ne mogu sa skenderije izaci npr prema velesicima
- Reglan
#58646 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sta ovo gori
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#58647 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
cigani lete u nebo
-
L u c i f e r
#58648 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
U Sarajevu se danas održava najatraktivnije internacionalno ljetno ulicno forumasenje pod nazivom "Hvorum 2022".
Ucesnici ce forumasiti setajuci ili sjedeci na stolicama ili u parkiranim vozilima, po vlastitom izboru.
Tokom ulicnog forumasenja izmijenjen je režim javnog gradskog saobraćaja, a sve glavne i neke sporedne ulice bice privremeno zatvorene za saobraćaj.
Internacionalno ljetno ulicno forumasenje pod nazivom "Hvorum 2022" odrzava se u zajednickoj organizaciji Udruženja "Do jaja" i "Sad ga lomi" Sarajevo koja su bh. lideri u organizaciji ulicnih forumaskih događaja i predstavljaju jedinstvenu manifestaciju sportskog i zabavnog sadržaja.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#58649 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
jel se nose tastature na hvorumsko druzenje?
-
L u c i f e r