Na 3.
Telemach BH
Moderator: Benq
-
doff
#13027 Re: Telemach BH
Hvala
- n+1
#13028 Re: Telemach BH
@crnivrag
Postoje li ikakvi planovi da se mijenja player na EON web platformi? Trenutni je odron svih odrona.
Postoje li ikakvi planovi da se mijenja player na EON web platformi? Trenutni je odron svih odrona.
- crnivrag
- shape of despair
#13030 Re: Telemach BH
je li Cinemax inace otkljucan ili sam ja pogrijesio???
- Telemach
#13031 Re: Telemach BH
Pozdrav @shape of despair,
Kanal Cinemax HD je dostupan u okviru HBO Premium i Cinemax paketa, te je dostupan korisnicima u okviru EON Premium Duo i Trio paketa. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
- crnivrag
#13032 Re: Telemach BH
Obavijest na Telemach web straniciDobrodošli na Telemach GIGA party
Ljetna vikend zabava je pred vama! Telemach BH slavi GIGA gradove i priprema za vas GIGA zabavu. Želite li ljetno popodne i veče provesti u ugodnoj atmosferi dođite na Telemach GIGA party. Pripremili smo vam dosta zabavnih sadržaja, odličnu muziku, hranu i piće, te super zabavu za vaše mališane. Kroz sve ovo sadržaje provest će nas legendarni Emir Cocalić, a za muzički ugođaj je zadužena Lamija Badžak, naša mlada muzička nada.
Ne propustite jedinstveni događaj u vašem gradu i dođite da zajedno proslavimo činjenicu da je baš vaš grad postao jedan od GIGA gradova, u kojem je moguće koristiti internet brzine do čak 1 Gbps. Osim najbržeg interneta u Bosni i Hercegovini, na Telemach GIGA zabavi moći ćete saznati i više detalja o brojnim drugim atraktivnim ponudama koje vam nudi Telemach BH.
Naravno, pripremili smo vam mnoštvo malih i velikih nagrada, koje ćemo rado podijeliti. Ukoliko budete imali sreće, možete osvojiti godišnju pretplatu na EON paket.
Sa vama se družimo:
23.7. Visoko, parking ispred kulturnog centar Altindag
24.7. Kakanj, plato zgrade lamela niz A
30.7. Ilijaš
31.7. Breza
6.8. Novi Travnik
7.8. Bugojno
13.8. Gračanica
14.8. Lukavac
20.8. Jablanica
21.8. Konjic
27.8. Vitez
28.8. Kiseljak
Ne propustite Telemach GIGA party u vašem gradu!
- Hercegoviina
#13033 Re: Telemach BH
Ne zanima nas GIGA party- kako ćemo pratiti englesku ligu? to nas zanima
- Telemach
#13034 Re: Telemach BH
Pozdrav @Hercegoviina,Hercegoviina wrote: ↑14/07/2022 13:12 Ne zanima nas GIGA party- kako ćemo pratiti englesku ligu? to nas zanima
Kompanija Telemach je distributer TV kanala, a ne emiter TV sadržaja i nemamo mogućnost uređivanja programske ponude na TV kanalima koje distribuiramo u našoj ponudi. Vjerujemo da ćete u našoj raznovrsnoj ponudi TV kanala pronaći sadržaje koji Vam odgovaraju. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
-
kakaljin
#13035 Re: Telemach BH
Samo kupite kanale koji emituju trazeni sadrzaj i ubacite u ponudu i svi sretni.Telemach wrote: ↑14/07/2022 13:22Pozdrav @Hercegoviina,Hercegoviina wrote: ↑14/07/2022 13:12 Ne zanima nas GIGA party- kako ćemo pratiti englesku ligu? to nas zanima
Kompanija Telemach je distributer TV kanala, a ne emiter TV sadržaja i nemamo mogućnost uređivanja programske ponude na TV kanalima koje distribuiramo u našoj ponudi. Vjerujemo da ćete u našoj raznovrsnoj ponudi TV kanala pronaći sadržaje koji Vam odgovaraju. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Cak i kao doplatu u pakete, i sve vam to plate korisnici a vi samo proslijedite novac
- Hercegoviina
#13036 Re: Telemach BH
Najbolje da smanje cijenu za onoliko koliko kosta arena cloud i svi sretni.
- reboot
#13037 Re: Telemach BH
Da smanje pretplatu za 25KM? Daj ne budite smiješni. Arene Sport su bile koliko znam uključene samo u eon premium paket, ostali korisnici su dobili kao PROMO znači nisu plaćali, tako da ti nemaju šta umanjiti osim možda samo premium korisnicima. Sad treba da se penzioneri žale što nemaju arene, pa da onda Telemach njima plaća što koriste njihov paket.
Ko je plaćao Arenu posebno, više ne plaća, može uzeti arena cloud. Malo realnosti ljudi.
Ko je plaćao Arenu posebno, više ne plaća, može uzeti arena cloud. Malo realnosti ljudi.
-
probook
#13038 Re: Telemach BH
Koliko se sjecam pretplata je svima poskupila na konto obogacivanja tv sadrzaja, gdje si naveli i arenereboot wrote: ↑14/07/2022 15:11 Da smanje pretplatu za 25KM? Daj ne budite smiješni. Arene Sport su bile koliko znam uključene samo u eon premium paket, ostali korisnici su dobili kao PROMO znači nisu plaćali, tako da ti nemaju šta umanjiti osim možda samo premium korisnicima. Sad treba da se penzioneri žale što nemaju arene, pa da onda Telemach njima plaća što koriste njihov paket.
- plagijator1975
#13039 Re: Telemach BH
Pitanje za Telemach
Kakva je logika davati bolje uslove za potpis ugovora na 24 mjeseca novim korisnicima, već korisnicima kojima je istekao ugovor sa Vama, a do sada su za Vaše usluge platili Vama oko 10.000 KM?
Kakva je logika davati bolje uslove za potpis ugovora na 24 mjeseca novim korisnicima, već korisnicima kojima je istekao ugovor sa Vama, a do sada su za Vaše usluge platili Vama oko 10.000 KM?
-
kleja
#13040 Re: Telemach BH
pa politika Vaših vlasnika je dovela do toga da izgubite prava na Englesku ligu odnosno da izgubite pravo na ArenaSport kanale.Telemach wrote: ↑14/07/2022 13:22Pozdrav @Hercegoviina,Hercegoviina wrote: ↑14/07/2022 13:12 Ne zanima nas GIGA party- kako ćemo pratiti englesku ligu? to nas zanima
Kada mislite pokrenuti prijavu pred konkurencijskim viječem da Vam se omogući prijenos ArenaSport kanala isto kao što su drugi ditributeri bili pokrenuli protiv SportKlub kanala, koji su opet u Vašoj grupaciji, i dobili presudu da SportKlub mora omogućiti i drugim distributerima prijenos tih kanala zbog Engleske Premier Lige ?
Sad će ta procedura ići puno brže jer se postupa po presedanu ili Vi to nećete pokrenuti iz političkih razloga na relaciji MTS (Vučić) - UnitedGroup (Šolak) ?
- Telemach
#13041 Re: Telemach BH
Pozdrav @plagijator1975,plagijator1975 wrote: ↑15/07/2022 12:47 Pitanje za Telemach
Svaki korisnik je u trenutku prvog priključenja Telemach usluga ostvarivao akcije i benefite koji su bili dostupni u tom trenutku za nove korisnike. Ukoliko Vam ističe Ugovorna obaveza, zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona kako bi Vas kolege iz tima za brigu o korisnicima kontaktirale i prezentovale najbolju ponudu i benefite za Vas.
- Telemach
#13042 Re: Telemach BH
Pozdrav @kleja,kleja wrote: ↑15/07/2022 12:56 pa politika Vaših vlasnika je dovela do toga da izgubite prava na Englesku ligu odnosno da izgubite pravo na ArenaSport kanale.
Kada mislite pokrenuti prijavu pred konkurencijskim viječem da Vam se omogući prijenos ArenaSport kanala isto kao što su drugi ditributeri bili pokrenuli protiv SportKlub kanala, koji su opet u Vašoj grupaciji, i dobili presudu da SportKlub mora omogućiti i drugim distributerima prijenos tih kanala zbog Engleske Premier Lige ?
Sad će ta procedura ići puno brže jer se postupa po presedanu ili Vi to nećete pokrenuti iz političkih razloga na relaciji MTS (Vučić) - UnitedGroup (Šolak) ?
Arena Sport kanali trenutno nisu dio programske ponude kompanije Telemach, ukoliko dođe do izmjene o tome ćemo Vas rado obavijestiti. Vjerujemo da ćete u našoj raznovrsnoj ponudi TV kanala pronađi sadržaje koji Vam odgovaraju.
-
kleja
#13043 Re: Telemach BH
e u ovo PROMO se nalazi dobar zajeb od strane Telemacha.reboot wrote: ↑14/07/2022 15:11 Da smanje pretplatu za 25KM? Daj ne budite smiješni. Arene Sport su bile koliko znam uključene samo u eon premium paket, ostali korisnici su dobili kao PROMO znači nisu plaćali, tako da ti nemaju šta umanjiti osim možda samo premium korisnicima. Sad treba da se penzioneri žale što nemaju arene, pa da onda Telemach njima plaća što koriste njihov paket.
Konkretno kod mene.
Sredina 2020-te
Telemach: Dobar dan
Ja: Dobar dan
Telemach: Imamo za Vas pogodnosti ako potpišete ugovor na 24 mjeseca promo ArenaSport paket na 24 mjeseca, hoćete li ?
Ja: Hoću, pošaljite mi ugovor
Stigao ugovor sve piše kako smo se dogovorili.
Početak 2021. nema više ArenaSport paketa !
Ja: kako nema ArenaSport kanala
Telemach: nema, nismo produžili ugovor.
Ja: pa mene ste navukli da potpišem ugovor sa vama na 24 mjeseca na račun ArenaSport kanala a u tom trenutku ste znali da nemate obezbjeđene
te kanale za vrijeme trajanja mog ugovora.
Telemach: mi nismo ništa znali
Ja: nema šanse da vi u ovom trenutku ikakve uslove postavljate, ili možete nadoknaditi štetu ili idem kod drugog.
Ovo je tipičan primjer prevarnog oglašavanja.
- TheWatcher
#13044 Re: Telemach BH
najbolje je da ukinu tv kanale i da nude samo internet jer im je tv ponuda blago receno uzasHercegoviina wrote: ↑14/07/2022 15:07 Najbolje da smanje cijenu za onoliko koliko kosta arena cloud i svi sretni.
-
kleja
#13045 Re: Telemach BH
evo konrektno ste kod mene te beneficije ukinuli nakon 6 mjeseci korištenja a bilo je ugovoreno 24 mjeseca i ničim to niste nadomjestili.Telemach wrote: ↑15/07/2022 13:00Pozdrav @plagijator1975,plagijator1975 wrote: ↑15/07/2022 12:47 Pitanje za Telemach
Svaki korisnik je u trenutku prvog priključenja Telemach usluga ostvarivao akcije i benefite koji su bili dostupni u tom trenutku za nove korisnike. Ukoliko Vam ističe Ugovorna obaveza, zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona kako bi Vas kolege iz tima za brigu o korisnicima kontaktirale i prezentovale najbolju ponudu i benefite za Vas.
- plagijator1975
#13046 Re: Telemach BH
Sumnjam da sam ja imao bilo kakav benefit kada sam prešao sa Telekabla na vas, odnosno vašom akvizicijom navedenog operatera, a sigurno ne ¨12 mjeseci u pola cijene¨, nije isto ovaj sad benefit ili benefit ¨3 mjeseca HBO¨ i slične gluposti.Telemach wrote: ↑15/07/2022 13:00Pozdrav @plagijator1975,plagijator1975 wrote: ↑15/07/2022 12:47 Pitanje za Telemach
Što se tiče mojih podataka, imate ih u našoj konverzaciji u inboxu, pa malo pojačajte tu ponudu, ugovor mi ističe sljedećeg mjeseca.
Last edited by plagijator1975 on 15/07/2022 13:21, edited 1 time in total.
-
kleja
#13047 Re: Telemach BH
Ne, neću uživati u Vašoj ponudi kanala jer ona prije svega nije da nije raznovrsna nego je blago reći užasna.Telemach wrote: ↑15/07/2022 13:02Pozdrav @kleja,kleja wrote: ↑15/07/2022 12:56 pa politika Vaših vlasnika je dovela do toga da izgubite prava na Englesku ligu odnosno da izgubite pravo na ArenaSport kanale.
Arena Sport kanali trenutno nisu dio programske ponude kompanije Telemach, ukoliko dođe do izmjene o tome ćemo Vas rado obavijestiti. Vjerujemo da ćete u našoj raznovrsnoj ponudi TV kanala pronađi sadržaje koji Vam odgovaraju.
ne znam jeste li svjesni da Vi u svojoj ponudi od sporta nemata ama baš ništa osim par turnira tenisa i Formula 1.
I šta ćemo sad !!!
- Telemach
#13048 Re: Telemach BH
Pozdrav @kleja,
Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona kako bi Vas kolege iz tima za brigu o korisnicima pozvale i prezentovale najbolju ponudu i benefite za Vas.
- Telemach
#13049 Re: Telemach BH
Pozdrav @plagijator1975,plagijator1975 wrote: ↑15/07/2022 13:19 Sumnjam da sam ja imao bilo kakav benefit kada sam prešao sa Telekabla na vas, odnosno vašom akvizicijom navedenog operatera, a sigurno ne ¨12 mjeseci u pola cijene¨, nije isto ovaj sad benefit ili benefit ¨3 mjeseca HBO¨ i slične gluposti.
Što se tiče mojih podataka, imate ih u našoj konverzaciji u inboxu, pa malo pojačajte tu ponudu, ugovor mi ističe sljedećeg mjeseca.
Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način. Vaše podatke ćemo proslijediti kolegama iz tima za brigu o korisnicima, te će Vas kolege ubrzo pozvati i prezentovati najbolju ponudu i benefite za nastavak saradnje sa kompanijom Telemach.
-
bogata_sirotinja
#13050 Re: Telemach BH
@Telemach
Provjerite šta se dešava sa signalom BN televizije i Pink Music kanalom koji idu na EON platformi?
Zvuk ide normalno ali slika sjecka...
Provjerite šta se dešava sa signalom BN televizije i Pink Music kanalom koji idu na EON platformi?
Zvuk ide normalno ali slika sjecka...