Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kako god, demokratama se ne pise dobro ni sad u 2022 ni u 2024.
94% glasaca ispod 30 godina je za to da biden ne bude kandidat 2024. ako bude, 29% glasaca ce ili birat nekog treceg ili nece izaci. 30ak % approval sada. zato ganjaju ovaj 6. januar slucaj da na neki nacin zaustave trumpa, ali i dalje im se lose pise cak i ako trump ne bude kandidat.
karanana wrote: ↑11/07/2022 23:35
kako god, demokratama se ne pise dobro ni sad u 2022 ni u 2024.
94% glasaca ispod 30 godina je za to da biden ne bude kandidat 2024. ako bude, 29% glasaca ce ili birat nekog treceg ili nece izaci. 30ak % approval sada. zato ganjaju ovaj 6. januar slucaj da na neki nacin zaustave trumpa, ali i dalje im se lose pise cak i ako trump ne bude kandidat.
Ali ne znaju ko bi taj kandidat trebao biti
Trump je najbolji izbor za demokrate, motivise njihove birace kao niko u istoriji. Gora opcija po njih je DeSantis recimo, dobijes sve Trumpove politike minus njegov negativni prtljag i personu. On bi mobilisao svoje isto kao i Trump, a demokrate jok.
Pretpostavimo kako bi se raskokodakali CNN I NBC da je Melanija ovako nešto rekla
A ovo ne valja zato sto...?
Pa ne možeš meksikance predstavljati tacosima, isto kao što se liberalna Amerika uspizdila što Apu u Simpsonima priča indijskim naglaskom. Treba živjeti u duhu političke korektnosti
Pa ne možeš meksikance predstavljati tacosima, isto kao što se liberalna Amerika uspizdila što Apu u Simpsonima priča indijskim naglaskom. Treba živjeti u duhu političke korektnosti
Kako je ona predstavila njih tacosima, uzela je nesto iz tog grada sto joj se svidjelo i pomenula. Sad ako ja kazem da volim Dalmaciju zbog skalina, borovine, maslina i orade, ja sam sve Dalmatince nazvao oradama?