Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
S4mpion

#5651 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by S4mpion »

ljubicasti limun wrote: 06/02/2022 13:31
S4mpion wrote: 03/02/2022 00:17

Apsolutno je nebitno da li neko podržava feminizam ili ne, to je samo mit, gomila ideja koja u stvarnosti uopšte ne živi i za koju se niko stvarno ne zalaže.
:lol: ma jok ba, mater ti sigurno ne radi ni ne inzistira da zadrzi platu. pusta da joj se sve odredjuje i ustaje kad joj sin, muz, brat, svekar ulaze u prostoriju, a sigurno i ne smije sjesti u prisustvu istih. nema radnog staza ni prava na penziju. ne smije glasati niti izlaziti iz kuce bez pratnje i saglasnosti ovih muskih gore. nije imala pravo naslijediti ista od roditelja, itd.

niko ba to ne zivi, taj feminizam :lol:
Nije to feminizam, feminizam je skočit' na jačeg od sebe, a to se danas niko ne usuđuje uradit', a svi bi da budu feministice.

Ne može, biti feministica je poziv, zajeban poziv, i nije za minderpuze.
ljubicasti limun

#5652 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by ljubicasti limun »

S4mpion wrote: 06/02/2022 14:57
ljubicasti limun wrote: 06/02/2022 13:31

:lol: ma jok ba, mater ti sigurno ne radi ni ne inzistira da zadrzi platu. pusta da joj se sve odredjuje i ustaje kad joj sin, muz, brat, svekar ulaze u prostoriju, a sigurno i ne smije sjesti u prisustvu istih. nema radnog staza ni prava na penziju. ne smije glasati niti izlaziti iz kuce bez pratnje i saglasnosti ovih muskih gore. nije imala pravo naslijediti ista od roditelja, itd.

niko ba to ne zivi, taj feminizam :lol:
Nije to feminizam, feminizam je skočit' na jačeg od sebe, a to se danas niko ne usuđuje uradit', a svi bi da budu feministice.

jel ti to meni, zensku, feministkinji, objasnjavas sta je feminizam? :lol:

ja fakat dodjem na forum ismijat se kako treba hahahaha

thanks, champ :D
S4mpion

#5653 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by S4mpion »

ljubicasti limun wrote: 06/02/2022 16:54
S4mpion wrote: 06/02/2022 14:57

jel ti to meni, zensku, feministkinji, objasnjavas sta je feminizam? :lol:

ja fakat dodjem na forum ismijat se kako treba hahahaha

thanks, champ :D
Danas je svako ubijeđen da je feministkinja i nekakav superheroj. :komi:
ljubicasti limun

#5654 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by ljubicasti limun »

NEKI od forumasa ovdje. :D Ovo se posebno vidi na temi o najljepsim voditeljicama :-D Image
S4mpion

#5655 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by S4mpion »

Ne znam, ove misice me nikad nisu fascinirale, izaberu neku trebu koja je goli prosjek, ljepše hodaju gradom.
DonieBrasco

#5656 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by DonieBrasco »

Njanjavi wrote: 02/02/2022 11:53 Kad glumi prepicku :)
Sto je najgore ima ih jesu to, fizicki savrsene - predobre ali nemaju trunke kucnog odogoja, da ne pricamo obrazovanja i poznavanja nekih osnovnih stvari da ne napisem bontona jer vjerovatno i ne znaju sta je isti.

Zenska ljepota je valuta, milion primjera tome da mrtve glupace, nule kao osobe, koje samo fizciki dobro izgledaju sve imaju u zivotu.
Ramzess Veliki

#5657 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Ramzess Veliki »

Kad cuti i posmatra te ... :shock:
Izasao skoro da upoznam zensku, cijelu noc cuti u drustvu i snima situaciju. Jos psiholog ... :shock:
Nacisto sam se prestravio i otisao, nisam mogao docekati dijagnozu, ko zna sta bi mi napricala o meni. :shock:
vjeshalica

#5658 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by vjeshalica »

hadzinicasa wrote: 02/02/2022 10:42
no_sikiriki wrote: 02/02/2022 10:22

Da, teoretski postoji alimentacija koju žena prima (za sebe, nevezano za dijete) nakon razvoda. Ponavljam, teoretski.
ja mislim da se to zove izdrzavanje a ne alimentacija, ali hajd' pusti. sapienti sat.
Alimentacija jeste uzdrzavanje i nije iskljucivo izraz kojim se oznacava uzdrzavanje djece.
vjeshalica

#5659 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by vjeshalica »

DonieBrasco wrote: 09/02/2022 20:27
Njanjavi wrote: 02/02/2022 11:53 Kad glumi prepicku :)
Sto je najgore ima ih jesu to, fizicki savrsene - predobre ali nemaju trunke kucnog odogoja, da ne pricamo obrazovanja i poznavanja nekih osnovnih stvari da ne napisem bontona jer vjerovatno i ne znaju sta je isti.

Zenska ljepota je valuta, milion primjera tome da mrtve glupace, nule kao osobe, koje samo fizciki dobro izgledaju sve imaju u zivotu.
I pored mrtvih takvih glupaca i nula,one koliko vidim kotiraju i nisu bas same. Cak stavise, brze pronalaze muskarce od koliko-toliko uljudnijih cura/zena/djevojaka. Muskracima u principu odgovaraju takve zene. Ove druge su u njihovim ocima odronasice gore nego te klaberke.
Crni cvijet

#5660 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Crni cvijet »

Nikad mi neće biti jasno kako su to neki muškarci većinom protiv ovakvih ili onakvih djevojaka i časte ih svakakvim pogrdnim nazivima a na kraju upravo sa takvim djevojkama završe ili žale što nisu uspjeli završiti sa njima. Sam pao sam se ubio. Takvih mi nikad nije žao. :D

Što se tiče alimentacije, evo neki se pozivaju na pravila i zakon i kako po tome žene super prolaze, što pojedini rekoše i obogatiti se mogu. Treba znati da u stvarnosti mnoge stvari nisu kao na papiru. Mnogi odbijaju to plaćati a nekad žene i ne smiju ni pomisliti da nešto traže. Voditi dugo pravne (i ostale) bitke da nekoga tjerate da podrži makar malo svog vlastitog potomka mora da je pravo dobar osjećaj :evil:

Moje dosadašnje iskustvo je bilo da muškarci dosta više gledaju na novac. Npr. kada nešto plaćaju imaju i neka očekivanja ili to ispada nekakav poseban čin u smislu ja sam muškarac gdje ćeš ti meni nešto platit. Meni nije nikakav problem platiti nešto za oboje ili samo za tu osobu, kao što uradim i za prijatelje, ali od toga i ne očekujem apsolutno ništa. Neću sutra reći ja sam plaćala ovo ili ono jer time nisam kupovala tu osobu.

Elem, šta vas još posebno odbija gospodo? :)
rahmetli dedo

#5661 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by rahmetli dedo »

male sise
DonieBrasco

#5662 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by DonieBrasco »

Pretjerana manikura, duzina noktiju i jos nakicenost istih. :-)
rahmetli dedo

#5663 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by rahmetli dedo »

da, i kad ima nokturine ogromne, pa još i zašiljene ko strijele, to mi je baš fuj, nebitno jesu li prirodni ili vještački
auspuhc

#5664 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by auspuhc »

rahmetli dedo wrote: 08/07/2022 11:09 male sise
Pokusao sam biti sa jednom koja je imala male i jednostavno nije islo. Ne moze zensko biti bez sisa.
irac300

#5665 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by irac300 »

Bolje male grudi, nego ravno dupe. Sa sisicama se možeš igrati, a šta ćeš sa bezguzom ženom. Ni uFatit, nit' pljesnut ili ne daj Bože zagrist.
snijeg_led

#5666 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by snijeg_led »

polako hebaci, da vidimo prvo sta nudite :D
bitangeIprinceze

#5667 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by bitangeIprinceze »

rahmetli dedo wrote: 08/07/2022 11:09 male sise
mogu li nacrtane :D
Image
rahmetli dedo

#5668 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by rahmetli dedo »

Ova do nje top meme
SmokingMan

#5669 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by SmokingMan »

2 cm špahtlom nanesene šminke renomiranih brandova,
lahko uočljiva hadmenost,
patnja za kupnjom markirane garderobe, a ja volim Waikiki :mrgreen:
želja da se dostigne drutšveni status, čak i po cijenu da se 20 dana u mejsecu jede riža. :mrgreen:
Chloe
Photo mod

#5670 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Chloe »

SmokingMan wrote: 09/07/2022 12:51 2 cm špahtlom nanesene šminke renomiranih brandova,
želja da se dostigne drutšveni status, čak i po cijenu da se 20 dana u mejsecu jede riža.
:mrgreen:
Kompleksi... Kratko rečeno... :hm:
SmokingMan

#5671 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by SmokingMan »

Chloe wrote: 09/07/2022 14:48
SmokingMan wrote: 09/07/2022 12:51 2 cm špahtlom nanesene šminke renomiranih brandova,
želja da se dostigne drutšveni status, čak i po cijenu da se 20 dana u mejsecu jede riža.
:mrgreen:

I da, i ako ne posjeduje jedan dobar Nikon. :mrgreen:
Chloe
Photo mod

#5672 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Chloe »

SmokingMan wrote: 09/07/2022 15:33
Chloe wrote: 09/07/2022 14:48

I da, i ako ne posjeduje jedan dobar Nikon. :mrgreen:
:kafa1:
Ramzess Veliki

#5673 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Ramzess Veliki »

Crni cvijet wrote: 06/07/2022 16:46 Nikad mi neće biti jasno kako su to neki muškarci većinom protiv ovakvih ili onakvih djevojaka i časte ih svakakvim pogrdnim nazivima a na kraju upravo sa takvim djevojkama završe ili žale što nisu uspjeli završiti sa njima. Sam pao sam se ubio. Takvih mi nikad nije žao. :D

Što se tiče alimentacije, evo neki se pozivaju na pravila i zakon i kako po tome žene super prolaze, što pojedini rekoše i obogatiti se mogu. Treba znati da u stvarnosti mnoge stvari nisu kao na papiru. Mnogi odbijaju to plaćati a nekad žene i ne smiju ni pomisliti da nešto traže. Voditi dugo pravne (i ostale) bitke da nekoga tjerate da podrži makar malo svog vlastitog potomka mora da je pravo dobar osjećaj :evil:

Moje dosadašnje iskustvo je bilo da muškarci dosta više gledaju na novac. Npr. kada nešto plaćaju imaju i neka očekivanja ili to ispada nekakav poseban čin u smislu ja sam muškarac gdje ćeš ti meni nešto platit. Meni nije nikakav problem platiti nešto za oboje ili samo za tu osobu, kao što uradim i za prijatelje, ali od toga i ne očekujem apsolutno ništa. Neću sutra reći ja sam plaćala ovo ili ono jer time nisam kupovala tu osobu.

... kad presoli burek ... :sad:
DeNiro

#5674 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by DeNiro »

Ramzess Veliki wrote: 11/07/2022 10:35
Crni cvijet wrote: 06/07/2022 16:46 Nikad mi neće biti jasno kako su to neki muškarci većinom protiv ovakvih ili onakvih djevojaka i časte ih svakakvim pogrdnim nazivima a na kraju upravo sa takvim djevojkama završe ili žale što nisu uspjeli završiti sa njima. Sam pao sam se ubio. Takvih mi nikad nije žao. :D

... kad presoli burek ... :sad:
.. i kad ga ne dosoli :sad:
dale cooper

#5675 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by dale cooper »

Čitajući ovu ispovjed jedne cure, podsjetilo me je koliko je ružno biti sa nekim a ne poznavati njegove interese i ono za šta se
zanima i šta voli. Eh to baš odbija.

Pokloniti nekome ko voli rock muziku karte za Imagine Dragons. :facepalm:
Post Reply