u pravosudju, naravno
ne sumnjam da ce se za pouzdane igrace naci kakvo debelo placeno mjesto u hladovini
mada je ona sebi obezbijedila debelu hladovinu odavno
https://avaz.ba/vijesti/bih/755407/udt- ... i-pritisak
Bitno je da ima policije u slucaju. Takodje i sudstva i tuzilastva. Ne znam kome smeta vrhunski inspektor koji je obrazovan vise u svijetu nego po BiH?! Svakako podrska za Nermina.uglavnomja wrote: ↑04/07/2022 18:01 sehovic za preCednika
https://www.klix.ba/vijesti/bih/stranka ... /220704109
i kazu nema poltike u slucaju![]()
Intenzivno se izreklamirao kao ne-znam-ti-kakav stručnjak i pravednik na predmetu Memić, a uporedo aplikacije za komesara Ze-Do, za glavnog tužioca, za ovo-ono, bilo šta.preselio na ahiret wrote: ↑03/06/2022 07:49
Na osnovu njegove price i ponasanja,covjek je jednostavno hrabar i iskren a ne cudi me sto svakom pa i njemu nalazis manu i stavljas ga u isti kos sa stranom koja trazi pravdu jer si ti suprotni tabor kojem istina ne odgovara.
denden wrote: Razlika između tebe i mene je što ja svaku slatkorječivu priču i ušminkanu pojavu mjerim o stvarnost, a stvarnost mi kaže da je tip sve promašio.
Što znači da ili ne konta stvari ili konta, ali fura svoj interes.
A nije da se na osnovu svega što javno radi ne može izvući validan zaključan o njegovoj naglašenoj karijerističkoj ambicioznosti.
Dakle, fejk.
Taman za široke mase koje upravo i padaju na to.
Kao političar bi prošao znatno bolje nego kao policajac ili tužilac.
Igranje jeste za SDA, ali ne zato što je SDA igrač, nego zato što je kod Rumenog jedino bilo mjesta za politički upliv ravan njegovoj ambiciji.uglavnomja wrote: ↑04/07/2022 18:34 koji fuj
u citavom clanku jedina refernca mu je sto je napravio istragu o islucaju memic
nista covjek nije uradio, nista konkretno nije rekao, samo iz supjleg u prazno, cisti populizam, sa nakndnim sjecanjem ...![]()
samo jos jedan u nizu jadova u borbi za fotelju preko mrtvog momka
a fino neko napisa u komentarima - sda igrac, da odvuce glasove becirovica pa da bakir uzme i onda ce nermin dobiti ono sta zeli, vjerovatno gordaninu fotelju ili nesto slicno
ovo je kometar sa kixadenden wrote: ↑04/07/2022 18:37Igranje jeste za SDA, ali ne zato što je SDA igrač, nego zato što je kod Rumenog jedino bilo mjesta za politički upliv ravan njegovoj ambiciji.uglavnomja wrote: ↑04/07/2022 18:34 koji fuj
nista covjek nije uradio, nista konkretno nije rekao, samo iz supjleg u prazno, cisti populizam, sa nakndnim sjecanjem ...![]()
a fino neko napisa u komentarima - sda igrac, da odvuce glasove becirovica pa da bakir uzme i onda ce nermin dobiti ono sta zeli, vjerovatno gordaninu fotelju ili nesto slicno
Igrač za fotelju, a za SDA samo sekundarno i spletom okolnosti.
A kakav nama treba tip?denden wrote: ↑04/07/2022 18:31
Intenzivno se izreklamirao kao ne-znam-ti-kakav stručnjak i pravednik na predmetu Memić, a uporedo aplikacije za komesara Ze-Do, za glavnog tužioca, za ovo-ono, bilo šta.
Privlačenje pažnje na suđenju sa bezvrijednog i suvišnog svjedočenja na rekla-kazala priču (sa nula dokazne vrijednosti) o "krkljanju" za koju se znalo da će napuniti medijske naslove i napraviti reklamu.
Pa odlazak pod Davorov šator "da se izrazi podrška".
Zinula ambiciozna guzica na fotelju, a mjesta bilo samo kod Rumenog![]()
Davno pročitan.
Svakako mu i jeste mjesto u politici, to je taj tip.
Sto se ti sikiras? Gdje tebe najvise boli? Djelujes jako upaljeno.uglavnomja wrote: ↑04/07/2022 18:34 koji fuj
“Osnovno pitanje na koje mora da odgovori VSTV je: “Kojeg tužioca oni traže!” Ja sam se prijavio kao Bosanac i Hercegovac, a ne kao Bošnjak, Srbin ili Hrvat! Neka VSTV kaže koga traži da se neki ljudi ne iscrpljuju džabe! Ponudio sam se da budem glavni državni tužilac! Imam veliku podršku kolega iz RS-a! Neki govore da sam novi Denis Bećirović u pravosuđu!”, rekao je Šehović.
Al' se izredalo ublehaša, Murizovih lažnih prijatelja, prvoboraca za fotelje (da ih sačuvaju ili dobiju) na osnovu podrške Murizovoj halucinaciji, od kog i od medija sklonih njemu su zauzvrat imali (i imaju) podršku i promociju u svojoj borbi.Nermin Šehović bit će kandidat Stranke za BiH za člana Predsjedništva BiH.
Ova informacija potvrđena je za Raport iz ove stranke, a Šehović će tako postati četvrti kandidat za člana Predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda.
Inače, Šehović je trenutno šef detašmana Federalne uprave policije, a kratkom vremenskom intervalu prijavio se na nekoliko funkcija. Svaki put bezuspiješno.
E čuj vaš poziv da se neko sam uvjeri u istinu i da vjeruje svojim očima i ušima, a ne vašim bezočnim sistematskim lažima, kako ste dosad nastupali.td_maajka wrote: ↑03/07/2022 19:01Nema jos puno svjedoka optuzbe, ali da se prisjetimo sta je uvazeni akademik prof. dr. Kucukalic zaista kazao o "amneziji" Alise Mutap, evo njegovo cjelokupno svjedocenje, nikakvo izvlacenje iz konteksta, pa kome nije mrsko nek poslusa sam. Nemojte se oslanjati na to sto kazem ja, a sto je rekao denden, vjerujte svojim usima![]()
Nadzor iz vrtne kućice je vjerovatno bio povezan sa jednom od te dvije kamere, onom koja ne pohranjuje snimke.
Odgovarajući na pitanja Ermina Gačanovića, advokata Hasana Dupovca, Hošić je kazao da je osim njega pristupne kodove za videonadzor znao samo Šerif Konjević, ali da on nije nikad time upravljao i da ga je zbog toga i zvao tog dana da dođe. Rekao je da ne zna da li je neko poslije njega skidao snimke, ali da je ta osoba morala znati kodove.
Rekao je i da kod kuće Konjevića postoji još jedan sistem videonadzora, koji se nalazi u vrtnoj kućici, a koristi ga noćni čuvar i on ne snima, već samo uživo prenosi na monitoru šta se dešava. Kazao je da su išli i do njega, ali da ga nisu mogli pregledati jer ne snima. Upitan ko je išao do njega, Hošić je kazao "svi đuturile".
"Mislim da Šerif Konjević treba da odgovara Tužilaštvu zašto je on to mene savjetovao, a ja jedino što sam njega spomenuo, rekao sam, a kako sam čitao u Dnevnom avazu, da jedna njegova ključna kamera baš tog ugla nije radila. Da li ona „slučajno“ nije radila ili stvarno nije radila, to ne mogu da tvrdim i ne znam, ali ono što sam pročitao ja sam kritikovao to da još jedna kamera nije radila a koja je bitna- možda su ranije mogli otkriti ubice."
Zasto je nije spomeno.uglavnomja wrote: ↑05/07/2022 00:42![]()
serif je nije spomenuo, tuzilac je nije spomenuo ... a muriz zadovoljan serifovim svjedocenjem
1+1+1=![]()
Feraget-Muriz-Stojnić=fabrika laži i ublehe.