Nekad udaram i u

Moderators: _BataZiv_0809, anex
Aaaa...vidi...nije Petrol najskupljir00t wrote: ↑03/07/2022 18:22 Na Uhvati Popust smo dodali i cijene goriva
Uskoro cemo dodati i graficki prikaz po pumpama i gradovima. Takodjer i na pocetnoj stranici listu najjeftinijih i najskupljih..
Mozda ne bi bilo lose grafik domacih cijena uporedo uz cijenu barela na svjetskom trzistu?
https://uhvatipopust.ba/cijene-goriva
I sta onda kupis pedeset litara dobijes cetrdeset diesela i deset vode, kako smrde one motane cigarete pa to tito ne znas sta su nasjeklisemsasuljakovic wrote: ↑03/07/2022 22:01 Toplo se nadam da će zavladati crno tržište gorivom kao što je cigarama.
Hoće kitu zatvoriti....
Da vi preko bare i europljani ne zurite sa tranzicijom na električne,..ne bi nafta ovako skakala. Hoće ljudi sad da ugrabe nabrzaka...hoćete struju, nećete naftu, izvolite račun..
Sasvim logicno. I to znaci jos i nisi potpuno prebacio teret poskupljenja goriva na klijenta, vec smanjujes svoj profit.manuchao91 wrote: ↑04/07/2022 23:01 Imam svoj kamion i radim za sebe
Navikao sam se na ovu cijenu
Podigao izvoz za 100 eur
Uvoz za 50
Nije ostatak od ture kao prije,ali parkirati kamion neću.
Podignite cijene usluga svojih
Pitaj @Dozer je li ekonomičan?!
Ne znam da je sad bas toliko strašno žedan. Imam par likova koji su super zadovoljni potrošnjom. Mislim ako se poredi možda sa Nissan Leaf i sličnim je sigurno zderonja ali ipak Rav 4 je extra kvalitetan, prostran, odlično opremljen i lijep, u toj klasi je vrh. U cjelini dobra kupovina