Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Za hranu sam rekao da je dobra stvar,.nisam poredio.
Jebiga Hrvatska je paprena ako hoces hotel bas na plazu... Usluga sigurno u Turskoj bolja.
Ma problem je sto pojedinci nisu ni od Hrvatske makli, a porede.
Poredicu dogodine sa Spanijom
Kod tebe to ide, svake godine druga destinacija.
Rekoh, pokusat cu
Vec u Novembru ove godine znam kad mi je.odmor.dogodine, mozda nesto ranije uhvatim povoljno
Tek trebam probati AI u turskoj pa ne mogu komentarisati, ali meni je hrana u hrvatskoj u prosjeku ocajna, ako govorim o standardnim restoranima, kad god sam bio vratim se gladan.
Probao AI u albaniji i bilo je odlicno, ocekujem da u turskoj bude i bolje.
Ma kad izvalis 4+ hiljade KM svugdje mozes kvalitetno jesti.. Albanija i CG su jeftinije.. Ovo ostalo dodje u pet deka.. Sve je stvar ukusa i nekih licnih prohtjeva..
Moj utisak je kad porefim cijene hotela u hrvatskoj i turskoj, da u turskoj vise dobijes za istu cijenu. Moze se i u htvatskoj naci hotel AI da nije preskup, ali kakva je ponuda? U turskoj imas puno veci izbor, moze i ispod 3000 naci za 2 + 1 dijete, za preko 3000 moze sa 5 zvjezdica, sa bazenima sa toboganima i slicno, tako nesto u hrvatskoj bi bilo sigurno preko 5000, a u ponudama za tursku uracunate i avionske karte.
Vidi vecina raje tako skupo plati prvi put tu lekciju. Istanbul se vrlo lako obidje u licnoj oprganizaciji. Metro/tramvaj je kljuc da skontas onaj istanbulkard i punis je i vozikas se. Sad je puno lakse jer imas internet pa koristi aplikaciju traffi ili cak google maps, mislim da radi.
Ja sam tako platio 100-ak Eur 2006 i vidio da sve to mozes sam, pa se bolje pripremi sljedeci put. Nemoj da te demotivise takav pristup agencija. Sve su ti iste tu negdje. A steta je da ne obidjes detaljno mozda i najljepsi grad na svijetu
Nije meni prvi put, putujem svake godine u drugu zemlju. Zbog toga sam se i zalio jer znam kako bi to trebalo funkcionosati. Ipak hvala na savjetu i slažem se da je Istanbul jedan od najljepsih gradova na svijetu.
mislio sam prvi put za stambol. karakteristicno je da deru ovi nasi a mozes sam. Doduse dijete tu odmah trazis neku sigurniju varijantu.
Nije problem kad odes u kinu ili meksiko nek dere za fakultativne izlete jer tesko se snaci za dosta stvari, ali dole fkt moze.
U junu bio u organizaciji Adventure4life na krstarenju brodom i bajkanju na 5 otoka u jadranu. Brač, Hvar, Vis, Mljet i Korčula.
Jadranska bajka ga zovu. Fenomenalno iskustvo!
Aktivan odmor ko voli - nema dalje
zbog financijske situacije ,dizanja cijena goriva i ostalih za život prijeko potrebnih namirnica ,ubrzanom inflacijom ove godine moram odložiti godišnji odmor dok se ne popravi opća situacija.
baja wrote: ↑04/07/2022 10:35
U junu bio u organizaciji Adventure4life na krstarenju brodom i bajkanju na 5 otoka u jadranu. Brač, Hvar, Vis, Mljet i Korčula.
Mozes li napisati cijenu po osobi? sta je ukljuceno u cijenu? Koliko traje krstarenje?
baja wrote: ↑04/07/2022 10:35
Mozes li napisati cijenu po osobi? sta je ukljuceno u cijenu? Koliko traje krstarenje?
mirota wrote: ↑04/07/2022 12:17
sem bazena, Trebinje nudi i Jazinu i prelijepu rijeku Susicu... o blizini mora da ne pricamo...plus aqua park Grad sunca...
Na ovaj Aqua Park sam najvise mislio. Nije ni Boka daleko.
Ovo je prva godina da ne znamo jos uvijek gdje cu. Bili dva puta vikende u Tucepima i htio sam rezervisati u julu odmor, ali su cijene previsoke. Bili u Tamarisu i Neptunu.
Spomenuo zeni Grcku, ne dolazi u obzir dok jos malo djeca ne porastu
Ostaje jos uvijek otvorena Hr ako izleti neka fina ponuda, ali najvjerovatnije CG neki dobar hotel i u povratku u Trebinje Grad Sunca jedno ili dva nocenja.
Ja ne znam sto raja kuka da je na moru hrana skupa, evo sad gledam ove kataloge Interspar, Kaufland, Studenac... pa jeftinije kod nas, doduse akcije su al opet uvijek ima tih akcija. Ima li neko da je bio ove godine u pomenutim, jel stvarno jeftinije?