Mogu li ja mogu li ja?
Umm suncokretili svi zajedno?
Mogu li ja mogu li ja?
Eki onog firauna Givija, sto su ga jos uvijek na smjenu struzu sa zidova triju razlicitih kancelarija
Mozda i priprema terena za javnost za neke pregovore.drug_profi wrote: ↑03/07/2022 22:37Posoto Rusi uvijek lazu, iza ove izjave stoji isitna da ce Moskva pristati na sve uslove koje Kijev postavi.
Mada vidimo i povratak kleronacionalizma (naglasak na klero) u Poljskoj...tako da se Slaveni generalno ne mogu kutarisati tih sranja. Ali daj da krenemo baby koracima...drug_profi wrote: ↑03/07/2022 22:56 Poljska i Ukrajina, nekada zavađene sada maltene zbratimljene.
Hoce li juzni slaveni ikada, ikada doci pameti? Hoce kada kleronacionalizmi odu u pizdu materinu.
ne, nego jer gotive ruse i svrstavaju se na njihovu stranu
Pritisak koristeći šta? Čime ga to Njemačka može ucijeniti? Ništa nisu dali, niti će dati.
Najljepse u svemu ovome j e sto znas da ovdje u svakoj ovoj tacki svjetla putuje 90 kg TNT PRECIZNO na svoj cilj. NE u neke livade, šume. ptice i lisice.
Kad se ne bave trumpom i blm pravi zurnalizam
Netacni navodi i jednog i drugog.Vedoo wrote: ↑03/07/2022 23:30Pritisak koristeći šta? Čime ga to Njemačka može ucijeniti? Ništa nisu dali, niti će dati.
Uostalom, ako se već davno zna u kojem pravcu sve ovo ide, trebali su Zelenskyom reći, pa da povuče vojsku iz Donbasa na liniju koja odgovara Rusima i Nijemcima, bezveze narod gine.
Njemačka se pita isto koliko se i ti i ja pitamo.