Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ne kontam ovo svakodnevno slikanje racuna... ode na najskuplje mjesto u Opatiji, ne pita za cijenu i objavi racun; lik uzme taxi od aerodroma u Sarajevu objavi cijenu itd
ili racun iz Dubrovnika..
pa unaprijed znas da to kosta. Taxi s aerodroma u Sarajevu je oduvijek skup, eto cekali influensera iz Svrakinog da ga opletu po dzepu.
Suzie Q wrote: ↑01/07/2022 15:11
ne kontam ovo svakodnevno slikanje racuna... ode na najskuplje mjesto u Opatiji, ne pita za cijenu i objavi racun; lik uzme taxi od aerodroma u Sarajevu objavi cijenu itd
ili racun iz Dubrovnika..
pa unaprijed znas da to kosta. Taxi s aerodroma u Sarajevu je oduvijek skup, eto cekali influensera iz Svrakinog da ga opletu po dzepu.
muha_sa wrote: ↑04/07/2022 19:11
Ne kontam forumaše koji napišu post a u pola recenice ubaci par rijeci na engleskom
U cem je fol Ljepše zvuci
Ja sam živjela nekoliko godina na njemačkom govornom području ali sam većinom pričala na engleskom pa otud valjda.
Sve ok, al smo na našem forumu i zašto ubacivat pokoju stranu rijec u post koji pišeš na našem jeziku--il piši tuto kompleto na straNJskom il na naškOm
Baška kad na moru cujem--Ismetaaaaaaaaaaaa dont svim far, recu te babi
muha_sa wrote: ↑04/07/2022 19:11
Ne kontam forumaše koji napišu post a u pola recenice ubaci par rijeci na engleskom
U cem je fol Ljepše zvuci
preseravanje na kvadrat moj @muha
Meni se kosa na glavi diže i sav se ospem kad cujem da se ubacuju straNJSke rijeci--valjda trauma iz djetinjstva kad je moja tetka oŠla u Njemacku pa došla na prvi godišnji i pola naškijeh rijeci zaboravila
Ja sam živjela nekoliko godina na njemačkom govornom području ali sam većinom pričala na engleskom pa otud valjda.
Sve ok, al smo na našem forumu i zašto ubacivat pokoju stranu rijec u post koji pišeš na našem jeziku--il piši tuto kompleto na straNJskom il na naškOm
Pa ne kažem da je okej, nego da mi neke riječi ostanu a ne znam prijevod na naš. I generalno je sve na engleskom, internet, tekstovi, filmovi, muzika itd. Sumnjam da na internetu/forumu ima ljudi koji ne pričaju engleski.
Pa ne kažem da je okej, nego da mi neke riječi ostanu a ne znam prijevod na naš. I generalno je sve na engleskom, internet, tekstovi, filmovi, muzika itd. Sumnjam da na internetu/forumu ima ljudi koji ne pričaju engleski.
evo ja ne pričam engleski jer ga nikad nisam učio nigdje ali ga razumijem
Imam ja--i poštuj starijeg kolegu forumaša i razumi me--hocu da razumijem šta pišeš a ako ubaciš englesku rijec ondaK sam dzaba otvaro post
evo ja ne pričam engleski jer ga nikad nisam učio nigdje ali ga razumijem