Novalić: Mogli bi smanjiti cijenu hljeba, ali nećemo zbog bogatih
https://6yka.com/bih/novalic-mogli-bi-s ... og-bogatih
Kakva internet edukacija o hibridima, kakvi bakrači. To su ljudi koji po svojim šumskim kolibama do rata nisu veker sat imali. Šta oni znaju šta je hybrid, šta plug-in punjenje. Znaju eventualno šta je plug i to onaj što se kačio za volove.made_in_sarajevo wrote: ↑25/06/2022 15:33 nek se udruze svi sda botovi zajedno sa zlojom kao vrhovnim vodjom i da nam objasne zajedno sa fodilom sta je to hybrid, kako toyota nema hybride i kako ustvari pod hybrid se moze smatrati jedino VW auta na struju, posto se kod nas ne moze nova tesla kupiti.
ja razumijem da vi dalje od traktora i motike ne moze dobaciti, ali jebem mu mater kad vec jedete govna svaki dan na internetu, bar onda procitajte sta je hybrid, a ne da govorite ljudima kako nemaju hybride, zajebala ih fabrika uzela im pare![]()
Lakse bi mi bilo da je idiot, ali nije. On nas sve samo kvalitetno trola, uvijek pomjerajuci granice, kao da testira prag kognitivno-logicke tolerancije.
Pa ja dok se u trst islo sda nije postojala i nije mogla postojati."Premijer Novalić nas je na sjednici parlamenta upravo ukorio i objasnio kako je gorivo u FBiH, zapravo, jeftino. Dodao je da je svojevremeno, po farmerke odlazio u Trst, te da se ne želi vratiti u ta vremena."
Sta da cita o placama, kada laze o cijenama. Cijene su nize nego kod nas. Trenutno litar dizela u Istri 3,40 KM.
A bio je i Bicakcic kojeg po kriminalu rijetko ko moze dostici. Bicakcic mozda nije bio idiot i nije davo ovakve glupe izjave, ali u kriminalnim radnjama rijetko ko mu moze parirati. Ne treba nikad zaboraviti da Bicakcic i Covic su oslobodnjei zatvora samo zato sto je iz tuziteljstva nestao dokument u drugostepenom postupku.
Brezobraznog kretena ni Pejgamber savjetovat ne moze.
Na fejzbuku ga brani onaj psihopata čelavi sa 500 profila uz pomoc pokoje krezavoidne provincijalske glupačice.ljubijankic wrote: ↑28/06/2022 18:23 Jeste li primjetili da ni botovi vise ne brane Fadila po komentarima? Izgleda i oni digli ruke od njega

Nisam, evo me u Istri. Dobio sliku.