Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pk kim, uncle Lin, i coco ubise posao jednostavno ne podrzavam ove repse al razumijem ljude da nesto toliko zele i nisu spremni dati nekoliko hiljada dolara za tene
ja sam jos uvijek pobornik toga ako nije legit necu uzeti al da sve ide prema tome da ce sve vise i vise ljudi prelaziti na ove kineze hoce vala jer od hype majmuna niko nece moci uzeti nista ekskluzivnije
spremio sam kesh i dijasporu pokusati sad za travisove il 1,2.8 za Yeezy days pokusati uzeti nesto od njega
Ma sve znam. Isti sam takav. Svako malo po redditu pa hocu li... ma necu... hocu, a necu...
A uzeo bi one J1 Obsidian tik tokerice samo tako, pa mochu, onda sve J1 od travisa osim ovi visoki sa fragmentom gdje mi se colour blocking ne svidja.
Do sada nisam, ali ako mi ne upadnu ove pa onda i Chicago reimagined ne uleti. Eh, onda bas hocu. Dosta je bilo vise.
mochu su kinezi bolje odradili od samog Jordana sto nije tesko znajuci kakvu "kvalitetu" jordan brend ima
ma sve vodi k tome jer ko voli da bude u toj furci da sam bakirov sin imao bih problema sa finansiranjem
al najzalosnije mi je kad u gradu vidim arape da nosaju Yeezy i to sve najskuplje modele kao da su Crocsice
TAFKAP wrote: ↑24/06/2022 23:10Pusti ih da pričaju, to samo ljubomora iz njih izbija
Imao sam crne i tamnosmeđe
Ma ukusi su različiti, neka se priča. Ni ja ne bih nikad obuo nešto što drugi postavljaju. Ali znam kako su mi ove stajale i koliko su udobne bile. Sad bih troje kupio da ih nađem.
Ghost je bolesno dobra patika.
Nikad prežaliti neću, u bingetu 99 KM bile jedno vrijeme...a ja se ko fol nešto mislio, da ih neću iskoristiti..
U Bingu je bila 13ka,ja jaranu uzeo. On u njima pretrčao 700 km, nove i dalje. Ove su još bolje, 14ka. Vidi kod brata u GTx-Ba jaran jučer uzeo Ghost 13 nove
korisnicki wrote: ↑29/06/2022 19:13
Pri čišćenju podruma, otkrih ostavljene ne korištene tenisice kupljene 2017.g. na koje sam zaboravio. Adidas Supernova model valjda iz 2017.godine.
Utječe li starost novih tenisica na perfomanse?
Probaš i vidiš kako se ponašaju na pravcu, u krivinama, na mokroj podlozi...uz brdo, niz....
korisnicki wrote: ↑29/06/2022 19:13
Pri čišćenju podruma, otkrih ostavljene ne korištene tenisice kupljene 2017.g. na koje sam zaboravio. Adidas Supernova model valjda iz 2017.godine.
Utječe li starost novih tenisica na perfomanse?
Supernova su poznate po tome da imaju slabe pertle, tako da su vremenom sigurno jos vise izgubile na steznoj sili. Prvo to servisiraj. I obavezno podmazi rupice za pertle.