Kaže Zaha da je taj golać ganjao dvije žene.
https://ba.n1info.com/vijesti/prekinut- ... zahiragic/
Ako zvanicno postoji "islamski terorizam" u cemu je problem postojanja pederskog (neo)nacizma?!
baš nemam ništa ni protiv irana ni pedera,što se mene tiče nek se j.bu u guzici i jedni i drugi,
Seljak ne zna prebaciti sa prednje na zadnju kameru pa okreće telefon
Izvorno Sarajevo je osnovao čovjek koji je bio musliman i vjernik. Pogledaj prve slike Sarajeva gdje su sve bile džamije.
Ne znam šta pokušavaš ovim. Ja se s njim ovdje generalno slažem, ali i znam da je tu došao radi vlastite promocije i političkih poena. Nag tip nema šta da radi ispred takve ustanove. Ova izjava da je takav ganjao neke žene je meni ono rekla kazala, jer to nisam vidio i ne bih se iznenadio da je Zahiragić slagao da bi jaču dramu napravio.
vlastima je od 91. bilo u planu da stvore pecinsko drustvo i da uniste sve sto je vuklo ka napredku, zapadu, civilizaciji ....
Mislim da se 99% nas slaze da ovom gologuzanu policija napise kaznu i to je to. Fazon je sto se drami i ovo iskoristava za neke politicke poene sda zaštitnika morala u Bošnjaka. Istovremeno ih ti isti zastitnici guze evo 30 godina.Riddle wrote: ↑26/06/2022 10:30 A sad ozbiljno, skinite se i prošetajte pored Sidnejske opere, Skale, Luvra ili bilo koje kulturne ustanove u svijetu i vidite šta će vam se desiti. Nema potrebe ovdje glumatati da je to prihvatljivo uraditi. Znate vrlo dobro da bi se vratili sa modrim šarama po guzici.![]()
Potpuno je opravdano buniti se zbog ovog.
Nećeš.-jao_situacije wrote: ↑26/06/2022 11:26nek ti omladinac iz šumske znaš šta je duh sarajeva
hoš da postavljam slike masakriranih sarajlija koje su tvoji 'eroji pobili ?
Toliko je standard da je na sudu završilo.Bloo wrote: ↑26/06/2022 11:30 Kod Francuza je to standard
https://news.artnet.com/art-world/nude- ... rt-1121558
Sve je u artistic dimension sferi![]()
It's raining ćunas, hallelujah...
Sad da poradimo na ravnopravnosti i da neka umjetnica raširi noge pred vječnom vatrom kao statement za pale partizanke.
Da i sud donio presudu?Riddle wrote: ↑26/06/2022 11:38Toliko je standard da je na sudu završilo.Bloo wrote: ↑26/06/2022 11:30 Kod Francuza je to standard
https://news.artnet.com/art-world/nude- ... rt-1121558
Sve je u artistic dimension sferi![]()
It's raining ćunas, hallelujah...
Sad da poradimo na ravnopravnosti i da neka umjetnica raširi noge pred vječnom vatrom kao statement za pale partizanke.![]()
Hehe duša moja... Zar nisi ovo sinoć napisala?![]()
Duh u obliku dima iz nargile se osjeti na svakom ćošku

Oh evo i ličnih napada.Bloo wrote: ↑26/06/2022 11:40Da i sud donio presudu?Tesko citati, puno teksta, a?
Da, to sam pitala jer je to normalnmo pitanje.Znam da ti je tesko da me pratis. Nisam ja tako jednodimenzionalna.
Ako neki performans nije odobren od strane lokalnih vlasti i ishodovana dozvola da se eventualno može bacati go po bini, onda je to remećenje javnog reda i mira u skladu sa našim zakonima.![]()
irac300 wrote: ↑26/06/2022 11:21Mislim da se 99% nas slaze da ovom gologuzanu policija napise kaznu i to je to. Fazon je sto se drami i ovo iskoristava za neke politicke poene sda zaštitnika morala u Bošnjaka. Istovremeno ih ti isti zastitnici guze evo 30 godina.Riddle wrote: ↑26/06/2022 10:30 A sad ozbiljno, skinite se i prošetajte pored Sidnejske opere, Skale, Luvra ili bilo koje kulturne ustanove u svijetu i vidite šta će vam se desiti. Nema potrebe ovdje glumatati da je to prihvatljivo uraditi. Znate vrlo dobro da bi se vratili sa modrim šarama po guzici.![]()
Potpuno je opravdano buniti se zbog ovog.
Ti mene pratiš. <3 I ja tebe pratim. <3 A stranka nas prati.Riddle wrote: ↑26/06/2022 11:49 Oh evo i ličnih napada.
Kako znam da je došlo do suda ako nisam pročitao? Ono što ja govorim je da je to standard, ne bi ni došlo do suda, niko se ne bi ni obazirao.
Pratim ja tebe vrlo dobro. I da je neka žena to uradila, opet bi bilo neprihvatljivo, bez obzira na tvoje šale o tome kako bi to muškarci voljeli vidjeti.
Problem je što su islamski terorizam (o, nemoj da se pravimo da ne postoji, stavljajući tu navodne znakove) i pederski (kako ga ti zoveš, mada je ispravnije lgbtq) neonacizam dvije pogubne stvari. Zapravo svaki terorizam je poguban, ne samo islamski. A neonacizam propagira terorizam.