Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zadovoljenje elementarnih ljudskih potreba. Eto Guruguru nije mogao proci do granapa po pivu
Znam kako mu je.
Kod mene se piva danas do 14.00 prodavala, ja nisam stigao kupiti i danas sjedim na balkonu, slikam i kontam “A što bi sad sjela fino, kud ne stigoh uzeti”.
I sad svijet zbog toga mora propasti? Eeejs…
Ja ti fino odgovorim, a vas dvojica se nastavite šprdati i ismijavati ljude kojima je danas uskraćena sloboda kretanja
Jebe mi se za pivom, imam je dovoljno u podrumu do kraja avgusta Ne želim ba da mi iko blokira grad i pravi opsadno stanje 9 sati, usred vikenda, je li vam to jasno? Je li to toliko teško shvatiti?
Last edited by guruguru95 on 25/06/2022 23:36, edited 4 times in total.
dr_arsla wrote: ↑25/06/2022 22:34
Zašto se banuju koji kažu nešto protiv pederčina
Onda ste isti kao ovi što bi zabranjivali Paradu pederčina.
Ovo je tako romanticno - kao kad Edvard, uvjeren da je Bela mrtva, raskopcava kosulju na suncem okupanom trgu, spreman da zasvjetluca, ne bi li ga braca Volturi oslobodili tereta besmislenog postojanja
Ma ne mislim na golotinju nego na "performanse" kao formu
Preksinoć hodajući Baš Čaršijom u svakoj dudlahsni ista imbecilna muzika. Ne turbofolk nego turboJala. Krenuo ključ. Ali, sloboda. Stisni zube i izdrži.
A ima i toga. I jos je i zeznutije, slusas htio ne htio - onog makar ne moras gledat, ako neces
Ovo je tako romanticno - kao kad Edvard, uvjeren da je Bela mrtva, raskopcava kosulju na suncem okupanom trgu, spreman da zasvjetluca, ne bi li ga braca Volturi oslobodili tereta besmislenog postojanja
Dijr gad olmajti, suza mi se naresila, samo sto se ne otkine
I meni, ali mi je bilo neprijatno da odmah priznam
guruguru95 wrote: ↑25/06/2022 22:46
Jebe mi se za pivom, imam je dovoljno u podrumu do kraja avgusta Ne želim ba da mi iko blokira grad i pravi opsadno stanje 9 sati, usred vikenda, je li vam to jasno? Je li to toliko teško shvatiti?
Naravno da nije. Ali nije ti LGBT populacija blokirala grad, već policija jer je procjenila da bi moglo biti belaja.
A desio se incident u Oslu i to prije njihove parade, pa znaš kako ide to izjednačavanje jednog ekstremnog pripadnika nekog pokreta sa čitavim pokretom/grupom...
Bobi wrote: ↑25/06/2022 22:55
Znaci, kako sam skontao vi ste danas u Sarajevu imali "Sex i grad", izasli ste u grad i svi su vas jebali, ja sa prometom ja sam povorkom .
Trebamo biti tolerantno društvo i prihvatiti sve različitosti i nikoga ni na što prisiljavati. Izjava.Faruka Kapidžića samo.pokazuje da je to jedan bolestan i netolerantan čovjek, kojem nije mjesto u javnom životu i takvima treba zabraniti bilo kakav javni rad. Svi oni koji su miroljubivi i protiv rata i nasilja treba da imaju pravo da se okupe i izraze svoj stav. Ovdje nije problem LGBT, već kriminalci od političara i istem koji su uspostavili, kao i mafijaši i oni poput Spahovića insličnih kabadahija za volanom.
Znaci, kako sam skontao vi ste danas u Sarajevu imali "Sex i grad", izasli ste u grad i svi su vas jebali, ja sa prometom ja sam povorkom .
Better Man wrote: ↑25/06/2022 22:59
Trebamo biti tolerantno društvo i prihvatiti sve različitosti i nikoga ni na što prisiljavati. Izjava.Faruka Kapidžića samo.pokazuje da je to jedan bolestan i netolerantan čovjek, kojem nije mjesto u javnom životu i takvima treba zabraniti bilo kakav javni rad. Svi oni koji su miroljubivi i protiv rata i nasilja treba da imaju pravo da se okupe i izraze svoj stav. Ovdje nije problem LGBT, već kriminalci od političara i istem koji su uspostavili, kao i mafijaši i oni poput Spahovića insličnih kabadahija za volanom.
Znači smatraš da trebamo pustiti Stevandića u Vijećnicu?
Adobeg wrote: ↑25/06/2022 12:03
Ovakva EU nije dobra za nikog,ako bi referendum bio bio bi za protiv ulaska.
Ma sta reci. Ti bi da EU bude po tvom tabijatu. E malo si se zajebo.
Eto slusacemo po tvom,nije ovo samo moje misljenje imam dosta prijatelja u hrvatskoj pa da cujes njihovo misljenje za ovu privatnu organizaciju od par drzava.
Ovo je trebalo da se organizira poslije Povorke. Ovako je nanio štetu iako nije povezan za samom Povorkom.
Performansi tog tipa su za zatvorene prostorije i nek ih gleda ko hoće.
Ovo se slazem.
A mislom da je bila poodavno neka predstava u Kamernom i u po‘ predstave poskidali se?
Nisam bila ali se sjecam i kuke i motike. Mislim da dosta posjetitelja nije imalo ni pojma kakva je to predstava. Nesto je i Durakovic (Jasmin) polemizirao ako me sjecanje dobro sluzi
Better Man wrote: ↑25/06/2022 22:59
Znači smatraš da trebamo pustiti Stevandića u Vijećnicu?
Aha, "ovi" su za inkluzivnost i diverzitet uvijek.