Sta je smijesno?
https://www.rtl.hr/vrijeme/novosti/koje ... 42ac120065
Postujem kršćane i druge koji se pridržavaju svoje vjere a mene ne diraju. Lgbtu treba pomoć da izadju iz tame

Pa to i danas unutar vjerskih zajednica normalna pojava. Vjere su u svemu nazadne, ali u perverzijama su vazda prednjacile.saint_mirad wrote: ↑25/06/2022 20:20 za nekoliko godina isti slogan a ilustracija dedo od 60 godina i dečak od 12.
![]()
Ja nisam pomenuo nametanje, meni je ovo danas čisti teror. Ove osobe da imaju većinu manjina bi živjela pakao. Nije Hitler radio jevrejima šta bi oni bili spremni svakome ko nije uz njih.
Svakom svoja vjera, tako da svak ima pravo na svoj vid vjerovanja, a ko meni ne stvara problem on mi je bliži po ljudskosti pa makar bio Ateista ali po vjeri su kršćani bliži.TojoOptics wrote: ↑25/06/2022 20:20A, oni koji te diraju, mislim krscani? Sta biras ateistu koji te ne dira ili krscana koji te dira?
Ko god mi uskrati slobodu kretanja u mom gradu, nabijem ga na onu stvar. Nebitno da li su to četnici, pederi, biciklisti ili navijački huligani. Ovo danas je bio čisti teror nad građanima Sarajeva.John Cleese wrote: ↑25/06/2022 13:41guruguru95 wrote: ↑25/06/2022 13:35
Ovo je čisti teror i iživljavanje nad građanima. Evo sad nisam mogao ni do granapa da odem, morao sam ići okolo kilometar.
Nabijem i pedere i paradu i kontra protest i sve manijake i bolesnike koji podržavaju ovo ludilo![]()
Vidim mnogo nabijanja u najavi - vrlo ambiciozan poduhvat, nema govora
![]()
Covjecanstvo je, po svetim knjigama, nastalo od Adama i Eve i njihova dva sina. Ragibe, procitaj pazljivo: Adam, Eva, dva sina (Kain i Abel). Razmisli o tome koliko hoces.
Trajni.saint_mirad wrote: ↑25/06/2022 20:20 za nekoliko godina isti slogan a ilustracija dedo od 60 godina i dečak od 12.
![]()
Odakle su ovi komentari?Bloo wrote: ↑25/06/2022 20:32 Na vijest da su roditelji došli da podrže svoju djecu tokom Povorke ponosa, komentari su sljedeći:
Takvoj majci i ne trebaju potomci u vidu unuka, sto prije se taj lanac prekine bice bolje.
Pa vidite realno i nisu oni su samo tako odgojeni i vi sad prqvdate godine svog loseg rada i educiranja predstqvljajuci to kao neku slobodu pravo i sl
Nisu oni bolesni vec roditelji gdje odma po rodjenju nisu glavu na panj,..sad je KASNO.. poskupili panjevi a bolesnika na svakom čošku!!!
Boze sacuvaj kako nisu bolesnici
prvo su im te nazovi majke bolesne, a bolesnik nemože rodit osim degenerika bolesnog koji uživa u prošireni " FI " lavaboa ili čučavca ili ti ga ve ce šolje.
prvo su im te nazovi majke bolesne, a bolesnik nemože rodit osim degenerika bolesnog koji uživa u prošireni " FI " lavaboa ili čučavca ili ti ga ve ce šolje.
Oni su nakaze i bolesnici i nosioci side i svih drugih pederskih bolesti
Zaim Durmo treba im rupe zacepiti sisarikom
haha i to okrenuti šišariku naopako
da nemoze izvaditi