60% roba se vec prevozi zeljeznicama ostalo su "sitnis" kojima je kombi dovoljan eventualno sleper
I 60% je Europski prosjek cisto da znate
Ma mogu nas povuci za cunu i oni i sda i svi ljubitelji sdamirza_15 wrote: ↑23/06/2022 19:40 Opet prilog na Hayatu. Tek počeli kopati dionicu prema Č.Vili (Vidiš @Hakiz kako je Hayatu bitno). Neće završiti u augustu. Neće ni do kraja godine... Prilog broj xyz. Nema u FBiH drugih projekata. Na autoputu med i mlijeko, a HE Vranduk i TE blok 7 se uveliko grade
![]()
Ali što neko napisa. Nije ovo radi građana Sarajeva već radi percepcije u drugim dijelovima BiH
A koga to "vas"?made_in_sarajevo wrote: ↑23/06/2022 19:54Ma mogu nas povuci za cunu i oni i sda i svi ljubitelji sdamirza_15 wrote: ↑23/06/2022 19:40 Opet prilog na Hayatu. Tek počeli kopati dionicu prema Č.Vili (Vidiš @Hakiz kako je Hayatu bitno). Neće završiti u augustu. Neće ni do kraja godine... Prilog broj xyz. Nema u FBiH drugih projekata. Na autoputu med i mlijeko, a HE Vranduk i TE blok 7 se uveliko grade
![]()
Ali što neko napisa. Nije ovo radi građana Sarajeva već radi percepcije u drugim dijelovima BiH
Zabranjeno mi je da ti odgovorim.mirza_15 wrote: ↑23/06/2022 19:40 Opet prilog na Hayatu. Tek počeli kopati dionicu prema Č.Vili (Vidiš @Hakiz kako je Hayatu bitno). Neće završiti u augustu. Neće ni do kraja godine... Prilog broj xyz. Nema u FBiH drugih projekata. Na autoputu med i mlijeko, a HE Vranduk i TE blok 7 se uveliko grade
![]()
prava pruga kao strijela
Vala bas.tramvajtrojka wrote: ↑23/06/2022 23:46prava pruga kao strijela![]()
![]()
valja se sad navici na ovo nakon truckanja trideset godina hahahahah
![]()
E blago "vama" normalnim na tim riječima i komunikaciji.made_in_sarajevo wrote: ↑24/06/2022 07:28 evo i mi se grohotom smijemo kako muda jedete od muke i kako nas mozete sve redom nas normalne, trojku i pogotovo Stetu povuci za cunu![]()
![]()
![]()
![]()
Pogrešna riječ ti je u navodnicima. Valjda si htio napisati "E blago vama "normalnim" na tim riječima i komunikaciji."PM72 wrote: ↑24/06/2022 09:08E blago "vama" normalnim na tim riječima i komunikaciji.made_in_sarajevo wrote: ↑24/06/2022 07:28 evo i mi se grohotom smijemo kako muda jedete od muke i kako nas mozete sve redom nas normalne, trojku i pogotovo Stetu povuci za cunu![]()
![]()
![]()
![]()
ako ne znaš odgoovoriti bez trolanja i flejmanja, biće da je ipak problem u tebi, a ne u drugom.Hakiz wrote: ↑23/06/2022 22:24Zabranjeno mi je da ti odgovorim.mirza_15 wrote: ↑23/06/2022 19:40 Opet prilog na Hayatu. Tek počeli kopati dionicu prema Č.Vili (Vidiš @Hakiz kako je Hayatu bitno). Neće završiti u augustu. Neće ni do kraja godine... Prilog broj xyz. Nema u FBiH drugih projekata. Na autoputu med i mlijeko, a HE Vranduk i TE blok 7 se uveliko grade
![]()
Lako ti je vezanog tući.
Ne,napisao sam "vama" jer to samo sebi persira kad vidi odraz u ogledalu.Prepotentno,bezobrazno,neuko...
hoćemo li ručnu povući? hoćemo.
zahvaljivace bubrezitramvajtrojka wrote: ↑23/06/2022 23:46prava pruga kao strijela![]()
![]()
![]()
Jedan moj, stid me napisati šta mi dođe, kaže:made_in_sarajevo wrote: ↑23/06/2022 19:54Ma mogu nas povuci za cunu i oni i sda i svi ljubitelji sdamirza_15 wrote: ↑23/06/2022 19:40 Opet prilog na Hayatu. Tek počeli kopati dionicu prema Č.Vili (Vidiš @Hakiz kako je Hayatu bitno). Neće završiti u augustu. Neće ni do kraja godine... Prilog broj xyz. Nema u FBiH drugih projekata. Na autoputu med i mlijeko, a HE Vranduk i TE blok 7 se uveliko grade
![]()
Nije 30 već 60. Od samog početka, pruga je postavljena nakaradno, u željezničkom profilu sa željezničkim šinama i pragovima. U to vrijeme, 1960-te godine, pruga od Čvile do Ilidže je bila zamišljena kao pruga privremenog karaktera, koja će, nekad poslije, biti zamjenjena tramvajskom prugom, međutim od tada, do danas prođe 120 bajrama, a pruga ostade ista. Ni šaraf nije zamjenjen.tramvajtrojka wrote: ↑23/06/2022 23:46prava pruga kao strijela![]()
![]()
![]()

hare_1989 wrote: ↑24/06/2022 10:37Jedan moj, stid me napisati šta mi dođe, kaže:made_in_sarajevo wrote: ↑23/06/2022 19:54 Ma mogu nas povuci za cunu i oni i sda i svi ljubitelji sda
"Duša me boli kad vidim šta dušmani uradiše od pruge, i još će dušmani pokupiti glasove od našeg naivnog naroda. Umjesto da smo svi ko jedan, da napravimo državu makar ko zrno riže, ali da je država, gdje ćemo mi biti svoj na svome, oni napadaju jadnog čovjeka (misli na Bakira), a može im babo biti. I trebaju svi da ga gledaju kao babu, jer on nas čuva i jedino SDA čuva Bosnu. Moj (pa opet me oslovljava), treba gledati gdje su dušmani okrenuli svoje otrovne strelice, i znaj da je to pravi i ispravan put".
Samo da napomenem, da lik ne živi u Sarajevu, niti je ikad živio, i nadam se da neće nikad. Poslije prošlih izbora mi je rekao da "četnici osvojiše Sarajevo bez ispaljenog metka, i popljuvali smo sve pale borce" i pri tome su ga Sarajlije "duboko razočarale i povrijedile". Pride mi ponudio da se evakuišem kod njega, u njegovo mjesto, jer je "čuo, a vijesti to ne smiju prenijeti zbog panike, a 100% je tačno, da četnici kopaju tranšeje i rovove u Vojkovićima i Lukavici".
Toliko o SDA glasaču.
A sa druge strane, neizmjerno mi je drago vidjeti kako ih "duša boli", ili kako neko ranije napisa, pojedoše svoja m... od muke, kad vide ove sve projekte koji se realizuju![]()
![]()
![]()