To je sve udar na Bosnjake.made_in_sarajevo wrote: ↑20/06/2022 20:49Dok je bila partija postojao je energoinvest sa privatnim avionom, postajala je vranica, zgp, hidrogradnja,gras, zeljeznice, sport. Kako skinuse partiju i ovi tvoji sjedose na vlast imamo respiratore, maline, unistene firme...
Zivjela sda![]()
SDA-All about
- Login77777
#74126 Re: SDA-All about
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
Novak20
#74128 Re: SDA-All about
Sad će SDA prošetati po čaršiji nekoliko arapskih "privrednih" delegacija u sandalama koje će obećati tankere goriva i plina po bagatelnoj cijeni ako pobijedi SDA.
Ne sumnjam da će većina ili barem za SDA dovoljan broj glasača povjerovati u stare fazone.
Ne sumnjam da će većina ili barem za SDA dovoljan broj glasača povjerovati u stare fazone.
- -Chesterfield-
#74129 Re: SDA-All about
Ahmed Husagić, predsjednik Pokreta Snaga domovine, bivši član austrijske političke partije SPD i bivši savjetnik austrijskog kancelara, objavio je da se u Austriji za izbore u BiH registrovalo samo 350 ljudi od ukupno 95.000 koliko je Bosanaca i Hercegovaca koliko ih živi u toj zemlji.
- Login77777
#74130 Re: SDA-All about
@tramvajtrojka
Listam Facebook Profil od Linge. Pa on kao zlOja aktivan tamo. Svaki dan nesto novo a svaki put o Konakovicu.
Listam Facebook Profil od Linge. Pa on kao zlOja aktivan tamo. Svaki dan nesto novo a svaki put o Konakovicu.
-
zlajaBHF
#74131 Re: SDA-All about
Pa partija je i unistila sve to.made_in_sarajevo wrote: ↑20/06/2022 20:49Dok je bila partija postojao je energoinvest sa privatnim avionom, postajala je vranica, zgp, hidrogradnja,gras, zeljeznice, sport. Kako skinuse partiju i ovi tvoji sjedose na vlast imamo respiratore, maline, unistene firme...
Zivjela sda![]()
Milosevic i Tudjman su partijski ljudi.....o cemu ti? Ratko Mladic je covjek partije.....Mate Boban, Jadranko Prlic, da ne idem dalje....
Rat i unistavanja su nam priredili komunisti, sa JNA na celu
Nakon sto je partija sve unistila, ovi "moji" su sve trebali dizati iz pepela.
Ali ide na bolje.....Danas imamo autoputeve, sto nikad nismo imali. Danas se na odmor putuje u Afriku, umjesto u Zaostrog.... itd
Nije sve tako crno kao sto predstavljate.
-
DonieBrasco
#74132 Re: SDA-All about
I onda na izborima od tih prijavljenih 350 ljudi, SDA dobije 1.642 glasa.-Chesterfield- wrote: ↑21/06/2022 12:54Ahmed Husagić, predsjednik Pokreta Snaga domovine, bivši član austrijske političke partije SPD i bivši savjetnik austrijskog kancelara, objavio je da se u Austriji za izbore u BiH registrovalo samo 350 ljudi od ukupno 95.000 koliko je Bosanaca i Hercegovaca koliko ih živi u toj zemlji.
- Login77777
-
made_in_sarajevo
#74134 Re: SDA-All about
tvoji dizali iz pepela?zlajaBHF wrote: ↑21/06/2022 13:08Pa partija je i unistila sve to.made_in_sarajevo wrote: ↑20/06/2022 20:49
Dok je bila partija postojao je energoinvest sa privatnim avionom, postajala je vranica, zgp, hidrogradnja,gras, zeljeznice, sport. Kako skinuse partiju i ovi tvoji sjedose na vlast imamo respiratore, maline, unistene firme...
Zivjela sda![]()
Milosevic i Tudjman su partijski ljudi.....o cemu ti? Ratko Mladic je covjek partije.....Mate Boban, Jadranko Prlic, da ne idem dalje....
Rat i unistavanja su nam priredili komunisti, sa JNA na celu![]()
Ali ide na bolje.....Danas imamo autoputeve, sto nikad nismo imali. Danas se na odmor putuje u Afriku, umjesto u Zaostrog.... itd
hidrogradnja ugasena debelo nakon rata
energoinvest doveden na zanatsku firmu debelo nakon rata
gras unisten debelo nakon rata
vranica ugasena debelo nakon rata
pretis unisten debelo nakon rata
zeljeznice da transporta robe nema ugasene davno bi bile
sport unisten debelo nakon rata
privatizacija nakon rata 98% sve unisteno i pokradeno
zrak unisten debelo nakon rata
nestali hoteli, kuce, apartmani po moru od firmi ekspresno preko noci
prodata jedina naftna kompanija koju ni vasa jebena hifa u guzicu ne bi mogla poljubiti, za kusur i zvake
terminali u plocama unisteni debelo nakon rata
terminali u Sarajevu unisteni debelo nakon rata
izgradnja kuca po sistemu "moja livada prvi sam je vidio" debelo nakon rata
pokradene pare od srebrenice na koju ste "emotivni" debelo nakon rata
danas imamo pokusaj autoputa, autoput se gradi zadnjih 20 godina i da imas pameti kao sto nemas od sramote bi sutio. jedna jebena albanija koju smo svi ismijavali zavrsi autoput ispod 10 godina. mi 2km pravimo 5 godina i ti se hvalis sa tim. hvalis se kako se putuje u afriku na more sta obezbjedila nam SDA ili su mozda ljudi objezbjedili svojim radom u privatnim firmama, kreditima i tako dalje? koga je to sda poslala na more osim tebe, bakira, fodila, solaka, malinara, zukica i ostalu probranu klapu? gdje su silne pare od evrope za pomoc privredi, sta su razvili da je privreda jaka ili su mozda ljudi samo napravili kontakte po svijetu pa rade izvoz, rade gradjevinu i tako dalje, gdje su pare od akciza od goriva, gdje je osjecaj za narod, gradjane da se koriguju cijene kad sve ide u picku materinu?
bar milimetar stida imaj kad se javljas.
- Login77777
#74135 Re: SDA-All about
@made_in_sarajevo
Nema to stida nikako.
Nema to stida nikako.
-
konami666
#74136 Re: SDA-All about
Opet će se presjecati vrpca u trnovu deseti put
-
konami666
#74137 Re: SDA-All about
Kakve vi autoceste imate u istočnoj Bosni? Sve makadamzlajaBHF wrote: ↑21/06/2022 13:08Pa partija je i unistila sve to.made_in_sarajevo wrote: ↑20/06/2022 20:49
Dok je bila partija postojao je energoinvest sa privatnim avionom, postajala je vranica, zgp, hidrogradnja,gras, zeljeznice, sport. Kako skinuse partiju i ovi tvoji sjedose na vlast imamo respiratore, maline, unistene firme...
Zivjela sda![]()
-
zlajaBHF
#74138 Re: SDA-All about
made_in_sarajevo wrote: ↑21/06/2022 15:21tvoji dizali iz pepela?zlajaBHF wrote: ↑21/06/2022 13:08
Pa partija je i unistila sve to.
Nije sve tako crno kao sto predstavljate.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa mene bi bilo stid ovo pomisliti, a ne izgovoriti
![]()
![]()
![]()
prodata jedina naftna kompanija koju ni vasa jebena hifa u guzicu ne bi mogla poljubiti, za kusur i zvake
danas imamo pokusaj autoputa, autoput se gradi zadnjih 20 godina i da imas pameti kao sto nemas od sramote bi sutio. jedna jebena albanija koju smo svi ismijavali zavrsi autoput ispod 10 godina. mi 2km pravimo 5 godina i ti se hvalis sa tim. hvalis se kako se putuje u afriku na more sta obezbjedila nam SDA ili su mozda ljudi objezbjedili svojim radom u privatnim firmama, kreditima i tako dalje? koga je to sda poslala na more osim tebe, bakira, fodila, solaka, malinara, zukica i ostalu probranu klapu? gdje su silne pare od evrope za pomoc privredi, sta su razvili da je privreda jaka ili su mozda ljudi samo napravili kontakte po svijetu pa rade izvoz, rade gradjevinu i tako dalje, gdje su pare od akciza od goriva, gdje je osjecaj za narod, gradjane da se koriguju cijene kad sve ide u picku materinu?
Komunisti Jugoslavije su unistili Jugoslaviju, a od BiH napravili ovo sto imamo danas. Naravno, prvenstveno oni iz Hrvatske i Srbije, ali nebi to moglo da ovi nasi iz BiH nisu dopustili, i sad su kao svi drugi krivi.
Gluposti koje su gore napisane ne zelim ni komentarisat, ali samo bi ovo izdvojio:
Ne znam ko je ovaj sto pise breneci Trojku i partiju, ali ova recenica govori o kakvim se ljudima radi i kakva je njihova ideologija.pokradene pare od srebrenice na koju ste "emotivni" debelo nakon rata
Za njega i takve smo MI emotivni na Srebrenicu......sto govori da on i takvi kao on, nisu emotivni na Srebrenicu.
Lazima i manipuliranjem necete osvojiti vlast u BiH ! Ta vasa proHDZ i proBeogradska izdajnicka politika se vidi iz svemira....
-
zlajaBHF
#74139 Re: SDA-All about
Niko ga ne zna zavuci, kao ti....i Dzekokonami666 wrote: ↑21/06/2022 15:39Kakve vi autoceste imate u istočnoj Bosni? Sve makadamzlajaBHF wrote: ↑21/06/2022 13:08
Pa partija je i unistila sve to.
-
kakotisesvidja
-
saabsa
#74141 Re: SDA-All about
Jebo majku ovaj fakat obraza nema ni u tragovima, prekucao je sve dosadašnje botićezlajaBHF wrote: ↑21/06/2022 15:57made_in_sarajevo wrote: ↑21/06/2022 15:21
tvoji dizali iz pepela?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa mene bi bilo stid ovo pomisliti, a ne izgovoriti
![]()
![]()
![]()
Komunisti Jugoslavije su unistili Jugoslaviju, a od BiH napravili ovo sto imamo danas. Naravno, prvenstveno oni iz Hrvatske i Srbije, ali nebi to moglo da ovi nasi iz BiH nisu dopustili, i sad su kao svi drugi krivi.
Gluposti koje su gore napisane ne zelim ni komentarisat, ali samo bi ovo izdvojio:
Ne znam ko je ovaj sto pise breneci Trojku i partiju, ali ova recenica govori o kakvim se ljudima radi i kakva je njihova ideologija.pokradene pare od srebrenice na koju ste "emotivni" debelo nakon rata
Za njega i takve smo MI emotivni na Srebrenicu......sto govori da on i takvi kao on, nisu emotivni na Srebrenicu.
Lazima i manipuliranjem necete osvojiti vlast u BiH ! Ta vasa proHDZ i proBeogradska izdajnicka politika se vidi iz svemira....
-
zlajaBHF
-
kakotisesvidja
#74143 Re: SDA-All about
Sta su tek onda spremni asim i kompanija za lovu i poziciju uraditi?
Ups to vec znamo dodju ko u kumu ovo ono
-
mirza_15
#74144 Re: SDA-All about
To si ti nešto pomiješao. Humačkić je SDA zet.
-
mirza_15
#74145 Re: SDA-All about
Nego meni nije jasno ko je napravio:
Energoinvest
Energopetrol
Hidrogradnju
Šipad
Krivaju
Agrokomerc
Borac Travnik
Vranicu
Feroelektro
Alumini
Soko
Igman
Bratsvo Novi Travnik
Pretis
TAS
Famos
Sarabon
Bitumenka
Hidrocentrale (Drina, Neretva)
Termocentrale
Kompletnu elektromrežu
Gasifilkacija Sarajeva
Željeznice
Kliničke centre
..... Nastavi niz
Evo oni su izašli iz rata kada i čitav Svijet. Nisu imali doktora, inžinjera...
Kako mi majku mu, u 2022., sa modernim tehnologijama i pomoći u obnovi, nismo u stanju da napravi HE (Vranduk Ustikolina) ili barem jedan hebeni blok TE? Kako to da nam se energetski sektor urušava, rudnici ne kopaju dovoljno rude, a nama prijeti gubitak energetske nezavisnosti? Kako kada su u SDA tako sposobni? Na stranu što ništa drugo nisu napravili, a sve gore pobrojano uništili. Poslije rata se samo brend (ime) Energoinvesta mogao kvalitetno iskoristiti. Oni hebeni autoput prave od kraja rata do sada i neće ga još 10 godina napraviti. Ali zato idu trafike po 250k KM. Nepotističko korumpirana banda. Prava mafija.
Energoinvest
Energopetrol
Hidrogradnju
Šipad
Krivaju
Agrokomerc
Borac Travnik
Vranicu
Feroelektro
Alumini
Soko
Igman
Bratsvo Novi Travnik
Pretis
TAS
Famos
Sarabon
Bitumenka
Hidrocentrale (Drina, Neretva)
Termocentrale
Kompletnu elektromrežu
Gasifilkacija Sarajeva
Željeznice
Kliničke centre
..... Nastavi niz
Evo oni su izašli iz rata kada i čitav Svijet. Nisu imali doktora, inžinjera...
Kako mi majku mu, u 2022., sa modernim tehnologijama i pomoći u obnovi, nismo u stanju da napravi HE (Vranduk Ustikolina) ili barem jedan hebeni blok TE? Kako to da nam se energetski sektor urušava, rudnici ne kopaju dovoljno rude, a nama prijeti gubitak energetske nezavisnosti? Kako kada su u SDA tako sposobni? Na stranu što ništa drugo nisu napravili, a sve gore pobrojano uništili. Poslije rata se samo brend (ime) Energoinvesta mogao kvalitetno iskoristiti. Oni hebeni autoput prave od kraja rata do sada i neće ga još 10 godina napraviti. Ali zato idu trafike po 250k KM. Nepotističko korumpirana banda. Prava mafija.
- Login77777
#74146 Re: SDA-All about
Svratil se nekad u stranacki bordel u berlinu. Kazu jedini u berlinu koji u zelenoj boji svijetli…
-
zlajaBHF
#74147 Re: SDA-All about
Pa Asim je prototip SDA politicara koji kasnije predje u NiPkakotisesvidja wrote: ↑21/06/2022 16:15Sta su tek onda spremni asim i kompanija za lovu i poziciju uraditi?
-
kakotisesvidja
#74148 Re: SDA-All about
to niko ne spori al samo asim ulazi ko u kumu ovi su vise ono klosarski orjentisanizlajaBHF wrote: ↑21/06/2022 17:08Pa Asim je prototip SDA politicara koji kasnije predje u NiPkakotisesvidja wrote: ↑21/06/2022 16:15
Sta su tek onda spremni asim i kompanija za lovu i poziciju uraditi?
- Styling
#74149 Re: SDA-All about
I dobijes ekstra popust ako pokazes clansku SDALogin77777 wrote: ↑21/06/2022 16:33Svratil se nekad u stranacki bordel u berlinu. Kazu jedini u berlinu koji u zelenoj boji svijetli…![]()
- tramvajtrojka
#74150 Re: SDA-All about
a jel tu sve halalStyling wrote: ↑21/06/2022 19:32I dobijes ekstra popust ako pokazes clansku SDALogin77777 wrote: ↑21/06/2022 16:33
Svratil se nekad u stranacki bordel u berlinu. Kazu jedini u berlinu koji u zelenoj boji svijetli…![]()
![]()
pitam za kolegu naravno