Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
putokaz1 wrote: ↑19/06/2022 18:59
Nije mi Jasno
Dosad svake izbore svojom kandidaturom Sefer i Fahro su pomagali Bakiru a sad mu okrecu ledja,sumljivo do bola
Pa tipuju da ce Denis pobjediti i Sda u pravu opoziciju.
I eto ih odmah da ko sbb budu "principijelna opozicija u vlasti".
da se ne lazemo lanu pudar su pogurali svi tek nakon sto je mozda prosle ili pretprosle godine se probila a prije toga niko osim vjerovatno malog broja lokalnih ljudi koji su pomagali
Pa niko ti od ovih jadan nije sem ovog došle sude muharemovića tzv zlatnog ljiljanja.
Svi ostali izuzev milijardera safe i bakira su milioneri.
Kontam za sliku. Govorim vise za glasace te stranke. Nego de nam na slici reci koji je koji. Prepoznajem Salema, Bakira, Ramica i Chivasa. Ove ostale ne.
Pa niko ti od ovih jadan nije sem ovog došle sude muharemovića tzv zlatnog ljiljanja.
Svi ostali izuzev milijardera safe i bakira su milioneri.
Kontam za sliku. Govorim vise za glasace te stranke. Nego de nam na slici reci koji je koji. Prepoznajem Salema, Bakira, Ramica i Chivasa. Ove ostale ne.
Safa oručević, esad humo, šerif špago i sudo muharemović
Login77777 wrote: ↑20/06/2022 09:16
Ovo prvo je sigurica. To drugo samo odabrani.
Znaci da neka vrsta meritokratije u sda ipak postoji.
Lewis Lapham u svojoj knjizi Wish for Kings objasnjava veoma plasticno kako se uspjeva u politickom zivotu (i odnosima sa politicarima). Samo je bitno znati pravu osobu u pravo vrijeme.
Naumpade mi ono sto je Hruscov sam rekao, da je njegova najveca sreca sto je upoznao Staljinovu zenu u nekoj skoli, i da mu je to otvorilo vrata da udje u Staljinov krug.
Login77777 wrote: ↑20/06/2022 09:16
Ovo prvo je sigurica. To drugo samo odabrani.
Znaci da neka vrsta meritokratije u sda ipak postoji.
Lewis Lapham u svojoj knjizi Wish for Kings objasnjava veoma plasticno kako se uspjeva u politickom zivotu (i odnosima sa politicarima). Samo je bitno znati pravu osobu u pravo vrijeme.
Naumpade mi ono sto je Hruscov sam rekao, da je njegova najveca sreca sto je upoznao Staljinovu zenu u nekoj skoli, i da mu je to otvorilo vrata da udje u Staljinov krug.
zlajaBHF wrote: ↑20/06/2022 20:45
Ja mislim da treba biti kao u stara dobra vremena, da svi mediji samo prate jednu partiju.....U ovom slucaju je to Trojka. Sve ostalo pohapsiti...
Zivjela partija
Dok je bila partija postojao je energoinvest sa privatnim avionom, postajala je vranica, zgp, hidrogradnja,gras, zeljeznice, sport. Kako skinuse partiju i ovi tvoji sjedose na vlast imamo respiratore, maline, unistene firme...