Danas bas puno aktivnost Ukrajinske armije.
Iako se ne vidi ovdje ponajvise jer nas 4-5 koji postavljamo nismo danas tu
Ako nema Rusa ima ostalih, preko 100 etničkih grupa živi tamo...a najveće imaju svoje republike. Samo im kažu ako hoće da republika nastavi postojati da pošalju ljude. Svaka od tih republika ima pravo glasanja za predsjednika, ali samog predsjednika republike odobrava Putin.90minut wrote: ↑18/06/2022 17:34O cemu pricamo ba nakon prvih 10 dana invazije su rusi poceli popunjavati redove rusa ima pun kurac u Ukrajini onih 270 hiljada i dodaj još barem isto toliko dobrovoljaca plus oni što su dovedeni na prevaru smiješno i pricati.jednonogi_Jack wrote: ↑18/06/2022 13:37
30 kamiona novog topovskog mesa dnevno. Očito su još uvijek u stanju popunjavati redove.
I ne da su u stanju vec mogu jos to raditi 1000 godina rusija je nepresušna uvijek bila sto se topovskog mesa tice.

Firerove trupe ostale su bez "Pinokija" i "Zumbula" - prema OK "Jug"
Detalji: Nestalo je 57 rašista i 18 komada opreme, uključujući tenk T-72, teški sistem bacanja plamena TOS-1 Pinocchio, haubicu Msta-B, samohodni top Giacint, 3 višenamjenska oklopna traktora,
Meni ga nije zao.drug_profi wrote: ↑18/06/2022 21:23Grijese sto zarobljenike snimaju ovako.
Izazivaju simpatije prema rusima, jer svako od nas prirodno reaguje da ti je zao covjeka.
Ovdje se treba postupati sto humanije pred kamerama.
Nismo ti i ja mjerilo.Rothmans wrote: ↑18/06/2022 21:28Meni ga nije zao.drug_profi wrote: ↑18/06/2022 21:23
Grijese sto zarobljenike snimaju ovako.
Izazivaju simpatije prema rusima, jer svako od nas prirodno reaguje da ti je zao covjeka.
Ovdje se treba postupati sto humanije pred kamerama.
Odbio primiti orden Aleksandra NevskogThe President of Kazakhstan refused to accept the Russian Order of Alexander Nevsky, which Moscow offered to award him the day before.
Nije mi jasan ovaj. Zar nije zvao Ruse u pomoć kad su bile demonstracije u Kazahstanu prije par mjeseci?drug_profi wrote: ↑18/06/2022 21:35 A evo pocinju zasotravanja.
Kepec je jucer u govoru rekao indirektno da je Kazahstan Ruska teritorija.
Odbio primiti orden Aleksandra NevskogThe President of Kazakhstan refused to accept the Russian Order of Alexander Nevsky, which Moscow offered to award him the day before.
Ma to je ovo, gadjaju orke i sve poravnase i popalise. Zvuci poznato, zar ne?
Jeste, ALI ocito zna racunati pa je skontao dva i dvaPoint. wrote: ↑18/06/2022 21:39Nije mi jasan ovaj. Zar nije zvao Ruse u pomoć kad su bile demonstracije u Kazahstanu prije par mjeseci?drug_profi wrote: ↑18/06/2022 21:35 A evo pocinju zasotravanja.
Kepec je jucer u govoru rekao indirektno da je Kazahstan Ruska teritorija.
Odbio primiti orden Aleksandra Nevskog