Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hakiz wrote: ↑16/06/2022 16:14
Sarajevo, Čengić Vila. I kamere na ulazu već odavno nemaju sliku na TV, ali to ne mora biti do Telemacha, pa nisam spominjao.
Pozdrav @Hakiz,
Hvala Vam na dostavljenim informacijama. Kolege će izvršiti detaljne provjere. Molimo za samo malo strpljenja i razumijevanja.
Da li se ikome desilo da se pokvari hdmi izlaz iz D3 resivera?
Prosle godine mi je taj resiver sprzio hdmi na tv ali je uredno radio na drugom ali posto je taj tv bio veci radnik iz telemaha ga je spojio preko skarta (crvena bijela i zuta komponenta)
I to je radilo dok tv jednostavno nije crkao skroz.
Tad se ustanovilo da samo na taj tv hdmi ne radi na 2 ostala u kuci je radio
Sad sam probao da ga spojim sa drugim tv na hdmi izbacuje nema signala
Znaci sad je vjerovatno crkao hdmi na resiveru iako se nije koristio od tad.
Ako budem zvao podrsku da li cu moci dobiti novi zamjenski d3 uredjaj ako se potvrdi da je do uredjaja eventualno koje su mi druge opcije.
To je sporedni tv ali nebi ga spajao sa skartom opet ako je hdmi na tv ispravan.
Na glavnom tv se koristi aplikacija EON Tv
Hakiz wrote: ↑16/06/2022 16:14
Sarajevo, Čengić Vila. I kamere na ulazu već odavno nemaju sliku na TV, ali to ne mora biti do Telemacha, pa nisam spominjao.
Pozdrav @Hakiz,
Hvala Vam na dostavljenim informacijama. Kolege će izvršiti detaljne provjere. Molimo za samo malo strpljenja i razumijevanja.
Sve OK, pravo da kažem, sve mi je svejedno. Recimo, Eurosport 1 već dugo, više od godinu, pa i dvije, ima "snijeg", kao da je signal slabiji od drugih kanala, dok Eurosport 2 ima čistu sliku. Ali, kao što rekoh, svejedno, ionako sve ide dovraga.
Bordomen wrote: ↑16/06/2022 16:26
Da li se ikome desilo da se pokvari hdmi izlaz iz D3 resivera?
Prosle godine mi je taj resiver sprzio hdmi na tv ali je uredno radio na drugom ali posto je taj tv bio veci radnik iz telemaha ga je spojio preko skarta (crvena bijela i zuta komponenta)
I to je radilo dok tv jednostavno nije crkao skroz.
Tad se ustanovilo da samo na taj tv hdmi ne radi na 2 ostala u kuci je radio
Sad sam probao da ga spojim sa drugim tv na hdmi izbacuje nema signala
Znaci sad je vjerovatno crkao hdmi na resiveru iako se nije koristio od tad.
Ako budem zvao podrsku da li cu moci dobiti novi zamjenski d3 uredjaj ako se potvrdi da je do uredjaja eventualno koje su mi druge opcije.
To je sporedni tv ali nebi ga spajao sa skartom opet ako je hdmi na tv ispravan.
Na glavnom tv se koristi aplikacija EON Tv
Pozdrav @Bordomen,
Ukoliko resiver ne isporučuje signal na više TV uređaja, kompanija Telemach će izvršiti besplatnu zamjenu neispravne opreme. Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona.
Hakiz wrote: ↑16/06/2022 16:28
Sve OK, pravo da kažem, sve mi je svejedno. Recimo, Eurosport 1 već dugo, više od godinu, pa i dvije, ima "snijeg", kao da je signal slabiji od drugih kanala, dok Eurosport 2 ima čistu sliku. Ali, kao što rekoh, svejedno, ionako sve ide dovraga.
Pozdrav @Hakiz,
Kolege su potvrdile da je navedena poteškoća na kanalu HRT 2 otklonjena. Pojava smetnji u vidu slabijeg signala na određenim analognim TV kanalima se može javljati na određenim analognim TV frekvencijama zbog smetnji od strane drugih tehnologija koje se emituju na istoj frekvenciji. Ukoliko koristite isključivo analognu TV uslugu predlažemo Vam besplatnu digitalizaciju iste uz koju dobijate preko 190 digitalnih TV kanala od kojih je preko 60 u HD kvaliteti slike i zvuka.
Hakiz wrote: ↑16/06/2022 16:28
Pozdrav @Hakiz,
Kolege su potvrdile da je navedena poteškoća na kanalu HRT 2 otklonjena. Pojava smetnji u vidu slabijeg signala na određenim analognim TV kanalima se može javljati na određenim analognim TV frekvencijama zbog smetnji od strane drugih tehnologija koje se emituju na istoj frekvenciji. Ukoliko koristite isključivo analognu TV uslugu predlažemo Vam besplatnu digitalizaciju iste uz koju dobijate preko 190 digitalnih TV kanala od kojih je preko 60 u HD kvaliteti slike i zvuka.
Demonijak wrote: ↑16/06/2022 13:13
@Telemach nakon dva telefonska razgovora, moram da se posavjetujem s ljudima ovdje jer mi neke stvari nisu jasne.
Pa da objasnim, istekao mi je ugovor i naravno prvo je uslijedio onaj "genericki poziv" tipa 7 kanala vise za iste pare uz ugovor na 24 mjeseca SAMO DANAS!, objasnim ciki da cemo se cuti kad dodje vrijeme i evo par mjeseci poslije napisem poruku nasem dragom telemachu da nam je najlakse da ponovimo isti ugovor (misim na beneficije prilikom potpisivanja ugovora) ali hocu da predjem na paket gdje nema fiksni telefon jer mi ne treba i nazove me koleginica i kaze fino ako potpisem ugovor za isti ili veci paket mogu dobiti beneficije od 50% na 12 mjeseci ali ako hocu manji paket ne mogu dobiti beneficije? Ako sam dobro skontao: ja POTPISEM ugovor na 24 mjeseca za NISTA? A novi korisnik dobije 8 mjeseci 50% umanjen racun?
Pa me sad zanima sta mislite vi, je li ovo dobra ponuda? Da potpisem? Ili da se obratim pravnom licu jer ako me sjecanje sluzi po RAK-u ne smije biti razlike izmedju starog i novog korisnika prilikom potpisivanja ugovora ?
Pozdrav @Demonijak,
Kolege iz tima za brigu o korisnicima su Vam ponudili najbolje mogućnosti za Vas, međutim na iste niste pristali. Ukoliko odlučite da prihvatite ponudu koju su Vam kolege prezentovale, zamolit ćemo Vas da nam se obratite u inbox kako bi Vas kolege pozvale u što kraćem roku i sa Vama dogovorile nastavak saradnje. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Logicno da necu prihvatiti ponudu, zar ima jos budala koji potpisuju ugovore na konto 7 besplatnih kanala? Sto ste do sad davali 20% na kompletno trajanje ugovora, a sad kao ne mogu da predjem na manji paket? Ljudi, nemojte biti smijesni i prestanite vise pravit narod budalama
Telemach wrote: ↑16/06/2022 16:33
Pozdrav @Bordomen,
Ukoliko resiver ne isporučuje signal na više TV uređaja, kompanija Telemach će izvršiti besplatnu zamjenu neispravne opreme. Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona.
je li ima neki fazon pa mi D3 vise ne reaguje na daljinski od TVa
edit: ma j****te se vise. taman se namjestio jednom u 30 dana da gledam film, Cinestar action,sve OK 10 minuta,kad zaledi slika, i sad nece nista. Ah evo ga izbacilo je:NEMATE INTERNET KONEKCIJU!!!???
TV POVEZAN KABLOM
shape of despair wrote: ↑16/06/2022 21:51
je li ima neki fazon pa mi D3 vise ne reaguje na daljinski od TVa
edit: ma j****te se vise. taman se namjestio jednom u 30 dana da gledam film, Cinestar action,sve OK 10 minuta,kad zaledi slika, i sad nece nista. Ah evo ga izbacilo je:NEMATE INTERNET KONEKCIJU!!!???
TV POVEZAN KABLOM
Pozdrav @shape of despair,
Upravljanje D3 uređajem putem daljinskog upravljača od TV uređaja nije predviđeno. Postoji mogućnost da podesite D3 daljinski upravljač kako biste upravljali TV uređajem. Ukoliko i dalje postoje poteškoće sa praćenjem TV kanala, zamolit ćemo Vas da nam se obratite u inbox kako bismo izvršili detaljne provjere.
error codes wrote: ↑17/06/2022 14:19
kakvi su boxovi sto nudi tm
Pozdrav @error codes,
U okviru Telemach ponude su dostupni D3 uređaji i EON Smart box uređaji za praćenje digitalnih TV kanala i Video Klub sadržaja. Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona kako bi Vas kolege pozvale i detaljno prezentovale ponudu uređaja. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
24 minuta sa Zoranom Kesicem, emisija predvodjena za emitovanje u 01:50. Ista u ovom terminu se emituje na Novoj Srbije, naravno smrtnicima zatamnjena.Pa jeste li vi normalni??
curko wrote: ↑17/06/2022 23:50
24 minuta sa Zoranom Kesicem, emisija predvodjena za emitovanje u 01:50. Ista u ovom terminu se emituje na Novoj Srbije, naravno smrtnicima zatamnjena.Pa jeste li vi normalni??
Isti slučaj sa b92 Nova hr. itd... sve izbacite... nek' sve ide u 3P.materine nema sporta pola kanala zamračeni a placam(o) 60 KM
curko wrote: ↑17/06/2022 23:50
Pozdrav @curko,
Na Zahtjev TV kuće Nova S smo dužni da zatamnimo navedenu emisiju u svim terminima emitovanja. Prava na reemitovanje emisije je otkupila TV kuća Nova BH. Zahvaljujemo se na razumijevanju.
Tiger 033 wrote: ↑18/06/2022 08:38
Isti slučaj sa b92 Nova hr. itd... sve izbacite... nek' sve ide u 3P.materine nema sporta pola kanala zamračeni a placam(o) 60 KM
Pozdrav @Tiger 033,
Zatamnjenje sadržaja na TV kanalima je regulisano strogim zakonskim regulativama o autorskim pravima na reemitovanje sadržaja. Kompanija Telemach je dužna da postupi po Zahtjevu za zatamnjenje određenog sadržaja koji pristigne od strane TV kuće koja posjeduje dozvole za reemitovanje sadržaja na prostoru države za koju su otkupljena TV prava. Zahvaljujemo se na razumijevanju.
Telemach wrote: ↑18/06/2022 09:28
Zatamnjenje sadržaja na TV kanalima je regulisano strogim zakonskim regulativama o autorskim pravima na reemitovanje sadržaja. Kompanija Telemach je dužna da postupi po Zahtjevu za zatamnjenje određenog sadržaja koji pristigne od strane TV kuće koja posjeduje dozvole za reemitovanje sadržaja na prostoru države za koju su otkupljena TV prava. Zahvaljujemo se na razumijevanju.
Sve ja to znam...onda jednostavno takve kanale izbacite iz ponude i ćao...i onako se nema šta gledati još pola kanala crno...i sve to barem mene košta 60 KM...hajte molim vas...