Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dale cooper wrote: ↑16/06/2022 22:07
Uvijek sam nekako preferirao Jimmy Webbov original Highwaymana u odnosu na ostale verzije. Njegov aranžman pjesme bolje ističe
poetiku teksta.
Pa jeste aranzman dobar. Meni se tu vokalna interpretacija ne dopada
Sto, naravno, ne znaci da se ne bi trebala dopadati nikome.
Ima i Paul Kelly dobrih pjesama sa country prizvucima, iako drugačije od ovih pjesama...
Dobro, ovo su malo starije stvari. Moderni country je whole another ball game. Ima ga bljutavaog i komercijalnog do zla boga kao
i mainstrem popa što ima, ali ima i ovih koji vuku inspiracije iz stare škole i prave još uvijek odličnu i kvalitetnu muziku.
Možemo o tome nekada na muzičkim temama ako te bude interesovalo.
Taman ide vikend, pa ću malo check out šta sve ima.
Riddle wrote: ↑16/06/2022 22:18
Iskreno, to je malo na foru, ali je trebao znati da nešto slično slijedi nakon bespotrebnog kurčenja. Lik totalno ne zna čitati vibru.
Strašilo "što osjeća se kao žena a ustvari je muško" paradoksalno se "kurči" na ženski način i valjda očekuje da bude tretiran tako.
Čita on dobro vibre ali ponijela ga je malo uloga.
Iskreno, to je malo na foru, ali je trebao znati da nešto slično slijedi nakon bespotrebnog kurčenja. Lik totalno ne zna čitati vibru.
Strašilo "što osjeća se kao žena a ustvari je muško" paradoksalno se "kurči" na ženski način i valjda očekuje da bude tretiran tako.
Ne znam druže, ovaj je izgledao skroz nesvjestan svog okruženja, periferni vid mu je trebao otkriti ubrzano kretanje sa strane, jer mu ovaj nije prišao s leđa. On nikakav defanzivni pokret nije napravio, potpuno je obnevidio na sve i zato je i pao kao klada. Da je provodio vrijeme s muškarcima i da zna čitati situaciju, on bi namirisao negativnu energiju. Tu ti se svi alarmi pale i na koži osjetiš da nešto dolazi. Niko zbog neke uloge ne bi htio biti nokautiran.
Last edited by Riddle on 16/06/2022 22:51, edited 1 time in total.
Zna stoka koga moze i smije.
Nesretnika koji bi ocito pao i da je malo jace kihnuo na njega
Ne znam druže, ovaj je izgledao skroz nesvjestan svog okruženja, periferni vid mu je trebao otkriti ubrzano kretanje sa strane, jer mu ovaj nije prišao s leđa. On nikakav defanzivni pokret nije napravio, potpuno je obnevidio na sve i zato je i pao kao klada. Da je provodio vrijeme s muškarcima i da zna čitati situaciju, on bi namirisao negativnu energiju. Tu ti sve alarmi pale i na koži osjetiš da nešto dolazi. Niko zbog neke uloge ne bi htio biti nokautiran.
Stoji to, ali mi je nekako imao onu aroganciju ženskih nasilnika kada ne očekuje da će joj biti uzvraćeno a i da je pokušao izbjeći udarac okliznuo bi se na štiklama od 12 cm.
Auf. Probaj ući u banku naprimjer, ovako se ponašaj prema obezbjeđenju što su mislim ovi likovi bili, uputi im ovako nekoliko psovki, pa mi se vrati ovdje i reci kako ti je bilo.
Ma običnom tipu na ulici ovo pokušaj, eto ne moraš baš protiv obezbjeđenja.
Kao da bi u srcu Evrope, a pogotovo u Americi, nešto posebno drugačije reagovali. Zna se da ljude u uniformama sa naoružanjem ne možeš ovako dirati i praviti huju u normalnim i uređenim zemljama. U Americi bi ga u najmanju ruku slomili tejzerima što je još gore od ovog udarca.
dale cooper wrote: ↑16/06/2022 22:45
Kako god ona reakcija je naendertalska i eksesivno nasilna. Nikakve stvarne prijetnje nije bilo.
nije samo stvar u prijetnji nego i u autoritetu. naročito drsko je ono udaranje lica u uniformi po ruci bez ikakve potrebe.
ako bi reagovali samo na stvarnu opasnost, pišali bi po policiji kako im ćefne, a rezultat bi najviše osjetio normalan narod koji nema potrebu da ispižđuje policiju. potcjenjuje se simbolika uniforme. a možda ne bi izgledalo brutalno da nije bio na štiklama, održao bi balans, a osim toga, što neko reče, in d lend of fri bi ga/je istejzirali da bi se usro/ala i upišo/ala.