ljudi nisu amateri
imaju trenera koji bi malo jaču ekipu odveo na SP
Moderators: Charuga, Tomahawk11
ljudi nisu amateri
Ovaj covjek je jedini ovaj posao shvatio ozbiljno, svi nasi prijasnji treneri su bili stava “ZBosnom more kako hod, pa, ako sta bude, dobro i jes”.Ovaj covjek je profesionalac, samo steta sto je dosao kad je savez ovakav. Mislim da raja nije fer prema Petevu. Al et. Ako se ima problem sa savezom to potpuno razumijem i podrzavam, to je sve s kolca i konopca, a Vico je vic za sebe, vic na nas racun. No, profesionalnijeg i ozbiljnijeg selektora mi imali nismo.
Rekoh nema na čemu
Tvoj komentar treba zalijepiti na vrh svake stranice. Ja mrzim ovakve pobjede ali opet malkice mi bude drago.Bangalore_ wrote: ↑14/06/2022 22:46 Uobičajena odbrana sklapanja kraja sa krajem i drži vodu dok majstori odu. Od toga nema selameta. Opet će se pojaviti neka Litvanija, Rumunija gdje će se iskiksati remi a onda slijedi matematičke kalkulacije gdje "ako se zvijezde poklope možda ima šanse".
Kada je nešto kurac kurac je.
Koja dva igraca?amidzazeher wrote: ↑14/06/2022 22:48Pa dva igraca nam vrijede ko njihova kompletna reprezentacija plus selektor.
Ma pusti bolan standardna šuplja, neka slavi ko hoće. Od svih onih silnih svjetskih i europskih prvenstava, mi smo se plasirali samo jednom, par puta bili na pragu plasmana i to je to. Nama neodlazak na takmičenje je "normalan", neko prirodno stanje, navikli smo se.
To je drugi par cipela sto smo mi pali qrcu za uši pa vise ni Farska Ostrva ne mozemo rutinski dobitiplain vanilla wrote: ↑14/06/2022 22:42A mi smo profesionalci, deremo redom na svjetskim i europskim prvenstvima
Ne moze se razmisljati ni o kakvom prvenstvu uz ovo zalaganje. Posebno mislim na ovo "zalaganje" od 70 minute, a u tom slucaju mozemo razmisljati o ispadanju u skupinu C.
aha slucajno dali 2 gola