Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cini se da RDR2, NBA2k22 napustaju 2nd tier za 3 mjeseca. Ako su kome prioritet sportske igre - def. se ne isplati upgrade radit, previse je nestabilno
To je vec bezze sto su igre ogranicen period dostupne. Znaci htio ili ne igrati moras.
Na streaming servisima je inace tako.
addem wrote: ↑13/06/2022 17:48
Hoce biti popusta za ovaj extra ko sto se prije mogla ps plus pretplata uheti za 35 dolara inace je puno skuplja. Pitanje moje dal ce tako nešto biti moguce kod ovih preprodavaca za US Acc?
Vjerovatno ce se pojaviti i tu kartice, samo je pitanje vremena. A cijene svakako vec dugo idu samo gore, prije godinu-dvije su plus mogao naci za 26-30$ a sad evo najjeftinije 45$
moja neka procjena da ce biti preko onih servisa oko 20% niza cijena nego u ps store za godisnje pretplate ako bude ovako dobrih demo igrica ostat cu na najskupljoj
Zoooka wrote: ↑14/06/2022 21:15
Pitanje, ima li na ovim stranicama cdkeys, gamivo i ostale da se uzme ps plus ekstra ? Ne obicni ps plus, nego ekstra ?
tek je pocela pretplata, mislim da cemo se nacekati tamo krajem godine tek
Zoooka wrote: ↑14/06/2022 21:15
Pitanje, ima li na ovim stranicama cdkeys, gamivo i ostale da se uzme ps plus ekstra ? Ne obicni ps plus, nego ekstra ?
tek je pocela pretplata, mislim da cemo se nacekati tamo krajem godine tek
Uzeo bih ja i sa oficijelne stranice, ali neće da mi učita stranicu kad kliknem na PS plus.
Zvao sam Sanctu danas. Rece mi nakon isteka garancije ne mogu nista uciniti. Potom sam nazvao njihov servis i kaze ako je otisao drift on bi morao mijenjati plocu,sto bi bilo 110KM. Rece to se po njemu ne isplati raditi sto je i logicno.
Kakvi debili, treba traziti duzu garanciju za dzojstike. Svaki drugi forumas pise da mu se pojavio drift u jednom momentu. Ako su vec nesposobni da prodaju funkcionalan uredjaj, barem neka produze garanciju.
Pozdravljam. Zna li neko gdje trenutno ima ps5 konzola za kupiti? Planiram uzeti sebi, vidio sam da su uglavnom bundleovi sa Horizon i GT 7, 1500km. Kakav je ovaj GT, nisam ranije igrao te naslove, da li je simulacija kao dirt ili? Ako je pretezak, da mijenjam za neku drugu