Bezze mi stoje
Moderator: anex

Ima da pratiš. Odeš na https://www.olx.ba/mojpik/kupovina/narudzbe
Vidim evo, probao preko browsera na telefonu i uredno prikazuje. Stvarno je aplikacija loša, napravljena više kao reklamni pano nego kao korisna stvar.semsasuljakovic wrote: ↑06/06/2022 15:22Ima, ali moraš ući preko desktopa.
Aplikacija im je retardirana do bola.
Znam doći do narudžbi, ali preko aplikacije ništa ne prikazuje osim da je odobreno.
Ma samo prijavljivat nadležnim i vršit pritisak na vladu da uvedu ovim šabanima poreze.NecuVise wrote: ↑13/06/2022 10:34 Ovaj olx je šuga samo takva. Objavim artikal, izabrao preporučenu kategoriju nisam ni gledao. Stavim obnovu svaki dan mjesec dana, 30 olx kredita. Dolazi kasnije poruka da sam u pogrešnu kategoriju stavio i da su mi prebacili. Odem na artikal i vidim da je obnova 30 dana u toj kategoriji 10 olx kredita. Javim se podršci da mi vrate olx kredite i ljudi k'o botovi pišu. Kaže platili ste u toj kategoriji obnavljanje, obnavljanje toliko košta i nemamo osnove da vam vratimo olx kredit. Artikal nijednom nije obnovljen od 30 puta jer je odmah prebačen u drugu kategoriju. Ne znam kako ovakvi smećari mogu biti da se šugaju za taj olx kredit. Kad uporediš sa ebayom koji ti vrati pare, stane na tvoju stranu po pitanju velikih iznosa, ovi olx kredit neće da vrate. Slika i prilika našeg stanja.

To se odmah otvori i ako ima neki problem ne preuzimaš paket i ne daješ pare.nagibSA wrote: ↑10/06/2022 13:41 Narucio paket preko OLX-a, fol firma neka, poslali pogresan artikal. Hajd' dogovorimo povracaj, vidim paket uredno dostavljen od para ni traga ni glasa.
U pitanju je Trend Auto iz Bijeljine, vidim da imaju dosta preprodavaca po OLXu. Mozda je i firma OK, ali preprodavci ocigledno ne.
Nesto mi se ne pegla mnogo oko 30KM, ali bas bas ruzno iskustvo. Sve prevaranti, dojmovi pozitivni, ovo ono. Zaboravi...![]()