Sve je manje igara koje orave taj wow efekat...
Imam ih jos nekoliko za preigrati da znam da cu to dobiti. Tu najvise mislim na RDR2.
Ali sve vise mi odgovaraju sandbox igre.
Moderator: Benq
Sve je manje igara koje orave taj wow efekat...
Baš sam jučer gledao game show da vidim šta će biti sve novo... kad upravo to što Todd reče sa 1000 planetaferratilis wrote: ↑12/06/2022 21:17 Mozda je zato sto starim, ali skoro sve sto su pokazali mi izgleda bezveze. Hollow Knightu se radujem, ali nema jos datuma izlaska. Diablo 4 izgleda dobro ali ce imati kamaru mikrotransakcija, Forza Motorsport isto dobro izgleda ali je nesto sto smo vec sto puta igrali, Starfield je Fallout u svemiru sa prstohvatom No Man's Sky i uobicajenim lazima Todda Howarda (1000 planeta lol). Ocekivao sam da Pentiment bolje izgleda jer Josh Sawyer radi na njemu, ali nije nista posebno (ipak cu ga rado odigrati). Sve u svemu, meh.
Generalno, cemu se radujem:
-Elden Ring DLC
-Pathfinder DLC i sljedeci Owlcat projekat
-na cemu god radi id Software, vjerovatno Quake reboot
-RE4 i Dead Space remake
-Callisto Protocol
-sto god Warhorse izbaci, nadam se Kingdom Come 2
-Hollow Knight Silksong
-Stalker 2, ako ikad docekamo
to je u biti to
MarlboroGold wrote: ↑13/06/2022 10:18Fallout u svemiru, a fallout ne volimferratilis wrote: ↑12/06/2022 21:17 Mozda je zato sto starim, ali skoro sve sto su pokazali mi izgleda bezveze. Hollow Knightu se radujem, ali nema jos datuma izlaska. Diablo 4 izgleda dobro ali ce imati kamaru mikrotransakcija, Forza Motorsport isto dobro izgleda ali je nesto sto smo vec sto puta igrali, Starfield je Fallout u svemiru sa prstohvatom No Man's Sky i uobicajenim lazima Todda Howarda (1000 planeta lol). Ocekivao sam da Pentiment bolje izgleda jer Josh Sawyer radi na njemu, ali nije nista posebno (ipak cu ga rado odigrati). Sve u svemu, meh.
Generalno, cemu se radujem:
-Elden Ring DLC
-Pathfinder DLC i sljedeci Owlcat projekat
-na cemu god radi id Software, vjerovatno Quake reboot
-RE4 i Dead Space remake
-Callisto Protocol
-sto god Warhorse izbaci, nadam se Kingdom Come 2
-Hollow Knight Silksong
-Stalker 2, ako ikad docekamo
to je u biti to
Nisam ljubitelj futurističkih igara tog tipa.
Pa fallout nije futuristička igra.MarlboroGold wrote: ↑13/06/2022 10:57Nisam ljubitelj futurističkih igara tog tipa.
Ja sam ti onaj tip mač u ruke, magije i udri bila akcija, RPG, turn based... svejedno. Samo da je takav fantasy setting.
Povremeno ovako zalutaju neki Resident Evili i slični horori, a nekad su i Command and Conqueri dok nisu usrali kompletan serijal![]()
alternativno modernističkaProject Lucian wrote: ↑13/06/2022 11:23Pa fallout nije futuristička igra.MarlboroGold wrote: ↑13/06/2022 10:57
Ja sam ti onaj tip mač u ruke, magije i udri bila akcija, RPG, turn based... svejedno. Samo da je takav fantasy setting.
Povremeno ovako zalutaju neki Resident Evili i slični horori, a nekad su i Command and Conqueri dok nisu usrali kompletan serijal![]()
![]()
Pa et sve što je u tom fazonu za mene je odbojnoProject Lucian wrote: ↑13/06/2022 11:23Pa fallout nije futuristička igra.MarlboroGold wrote: ↑13/06/2022 10:57
![]()
Sve fallout igre možeš završiti tako što ćeš se boriti sa mačem.
Ne lažem te fakat svaku igru možeš završiti kao mele fighter. Ima tu raznih oružja na izboru, tako da sve je do tebe.
Ja sam oprezno optimistican kad je Pentiment u pitanju, trailer mi dobro izgleda. Sve i da ne bude 10/10, ipak cu ga rado odigrati, makar je nesto originalno u pitanju.ferratilis wrote: ↑12/06/2022 21:17 Ocekivao sam da Pentiment bolje izgleda jer Josh Sawyer radi na njemu, ali nije nista posebno (ipak cu ga rado odigrati).
geralt wrote: ↑13/06/2022 15:17Ja sam oprezno optimistican kad je Pentiment u pitanju, trailer mi dobro izgleda. Sve i da ne bude 10/10, ipak cu ga rado odigrati, makar je nesto originalno u pitanju.ferratilis wrote: ↑12/06/2022 21:17 Ocekivao sam da Pentiment bolje izgleda jer Josh Sawyer radi na njemu, ali nije nista posebno (ipak cu ga rado odigrati).