Nije valjda.
Sutra protesti, kao i odluka o zabrani ulaska crnogorskim državljanima u BiH.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Zato što će 99% se svi iz A plasirati direktno.dječak sa šibicama wrote: ↑11/06/2022 23:37 Tanko je ovo, ne znam ni sta ce BiH u A zoni, da nas deru Belgija, Njemacka ili neka Spanija.
Taman za B ligu, mozda se i EP moze osigurati.
Idi u pmLaplace wrote: ↑11/06/2022 23:23Bio mu začepljen DPF.Porodice Foht wrote: ↑11/06/2022 23:22
Bolan kako ce napraviti faul kad je ostao iza igraca 2 m, isplazio jezik i nije ga mogao stici nikako!![]()
Ne mora znaciti, evo sad recimo iz trenutne A zone na EP se vrlo moguce ne bi kvalificirali Wales, Austrija, Svicarska, Ceska, dobijes bilo koga od njih u barazu, slabiji si. Plus upadaju i ekipe iz B zone u slucaju da nema dovoljno nekvalificiranih u A zoni.Droog wrote: ↑12/06/2022 00:42Zato što će 99% se svi iz A plasirati direktno.dječak sa šibicama wrote: ↑11/06/2022 23:37 Tanko je ovo, ne znam ni sta ce BiH u A zoni, da nas deru Belgija, Njemacka ili neka Spanija.
Taman za B ligu, mozda se i EP moze osigurati.
+1 dobro ti ovo kontas, ja nista, mislim na pravila LNdječak sa šibicama wrote: ↑12/06/2022 13:24Ne mora znaciti, evo sad recimo iz trenutne A zone na EP se vrlo moguce ne bi kvalificirali Wales, Austrija, Svicarska, Ceska, dobijes bilo koga od njih u barazu, slabiji si. Plus upadaju i ekipe iz B zone u slucaju da nema dovoljno nekvalificiranih u A zoni.
Svake sezone u A zonu upadnu oni iz B zone, pobjednici grupa, medju njima uvijek ima neko ko nece proci kvalifikacije i ide u baraz, a svi su prilicno jaki cim su pobijedili grupu u B zoni.
Jedina povlastica je sto u UEFA kvalifikacijama na Euro prolaze dvije ekipe, i sto na Euru ucestvuju 24 ekipe.
A za taj Civicev žuti mescini da je kriv kapiten sa onom glupom dijagonalom. Nakon toga mnogo je sudija pokazat žuti Civicu kao i Gojaku. 2 oštra faula smo morali praviti da se ispravi dzekina greška.
I onda kaže Džeko neiskustvo što nije napravljen faul kod njihovog gola.