Seljačko-sandzacki kvart.... Ispisano nekad iza rata...
A prije jeste bio Bronx, tako smo se gurali, oni tamo kod vranicinih bili manattan.
Seljačko-sandzacki kvart.... Ispisano nekad iza rata...
hahahahahah dobra, znam na koga misliszla_kraljica wrote: ↑09/06/2022 00:15 Sto nisu naletili na GRAS-ovog vozaca. Ima onaj jedan brada, cini mi se da bi ih vratio na tvornicke.
pa gle, žena je u pravunepass1 wrote: ↑09/06/2022 07:44Davno nekad krenuo sa trolom i na skenderiji ulazi "gospodja" od 50g, ide sa posla, dotjerana. Trazi joj revizor kartu kaze mu ona ko si ti da mi trazis kartu. To je jedan od momenata koji mi je pokazao gdje zivim. Ima tome 15 godina i vise, sad bih tu zenu prepoznao, koliko mi se to "ko si ti da mi trazis kartu" urezalo u pamcenje.
Navodno neko dijete udareno.. Nekih 20 metara od pjesackog.. Tu je ogranicenje 40 ili cak 30km/h. Meni se cini neki bijeli megan.. Stajali su na licu mjesta i oko 18h kada sam prolazio..
Mozda su kontali da mu policija pise neki prekrsaj na sred dzade.. Ne vidi se dok ne vidis one cunjeve, pogotovo kad si u koloni.. Valjda je to dijete dobro.. Meni komsija kaze da je vidio kako lezi, samo ne vjerujem da je bilo u 14:20 kako pise na klixu.. Mislim da je bilo nesto kasnije.. Opet, predugo su drzali vozaca na licu mjesta.. To inace rade kad nije dobra situacija sa povrijedjenim..
Tu se inace brzo vozi bez obzira što je škola u blizini--žure da uhvate zelenolaik1981 wrote: ↑09/06/2022 19:29Mozda su kontali da mu policija pise neki prekrsaj na sred dzade.. Ne vidi se dok ne vidis one cunjeve, pogotovo kad si u koloni.. Valjda je to dijete dobro.. Meni komsija kaze da je vidio kako lezi, samo ne vjerujem da je bilo u 14:20 kako pise na klixu.. Mislim da je bilo nesto kasnije.. Opet, predugo su drzali vozaca na licu mjesta.. To inace rade kad nije dobra situacija sa povrijedjenim..
A da nisi uspio da je izbjegneš raja bi te satanizovala, bio bi ubica na cesti a ona prepošteni jadni pješak kog je pokupio divljak za volanom.Sydnor wrote: ↑09/06/2022 19:15 Kako mi je jučer pješakinja izletila pred auto, čovječe dragi u onoj sekundi sam je već vidio oborenu, a kako je nisam udario nije mi ni danas jasno. Kretao sam se otprilike 30-40 km/h i primijetio sam je ispred sebe na trotoaru sa desne strane i kad sam bio otprilike 2 metra iza nje bez da se okrenula i pogledala nazad tj lijevo ona je samo krenula hitrim korakom da prelazi ulicu, ja sam odmah krenuo kočit i maksimalno sam bježao u suprotnu traku. Kako ja bježim tako ona ne odustaje nego nastavlja prelazit... Jedva me je i registrovala i samo nastavila svojim putem. Ja prepriječio ulicu i lijevi prednji kraj auta mi je na trotoaru lijeve strane ulice završio.Ona ništa, samo nesta među zgradama. Priđe neki penzos, kaže mislio sam gotova je. Ja nisam vidio u tom trenutku ali kaže mi da je u ušima imala slušalice i da je tipkala mobitel. Curica od možda 13-14 godina.
Bio sam blijed i noga mi je drhtala i pola sata poslije. I nije bila blizu ni zebra nit šta drugo.
Ako ovako nastavi ponašat se, pitanje je samo kome će podletit pod auto.
Ajde bar je posteno bilo. 1:1 na sake, bez nozeva, pistolja i ostalih pomagala.tersbosanski wrote: ↑09/06/2022 18:57 https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/74 ... usred-dana
Ovo onaj mali papak narkomancic sto ordinira u Danijela Ozme i kroz Sutjesku
mislim da tamo ne smije ni voziti.....ili I'm je to tek nedavno dozvoljenoBlack swan wrote: ↑10/06/2022 13:24 https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/74 ... a-jordanca
Ponasa li se vako u svojoj kraljevini mlada![]()
Koliko ja znam, u kraljevini gospodza ne moze upravljati vozilomBlack swan wrote: ↑10/06/2022 13:24 https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/74 ... a-jordanca
Ponasa li se vako u svojoj kraljevini mlada![]()
Uposlenik KCUS-a? Čovjek sebi obezbjeđuje mušterije, da ne ostane bez posla.
Slicnu sam i ja imao situaciju. Na Dobrinji parkiran trolejbus na cesti /znaci ne na stajalistu/ i zauzeo citavu desnu traku. Pjesakinja samo izronila jer je izasla ispred trolejbusa i direktno na ulicu. Ne vidi se od trolejbusa nikako. Sreca zakocim i zaustavim se tik ispred nje. Vozio sam ukoliko je ogranicenje. Ona samo produzi bez da se osvrne.Laplace wrote: ↑09/06/2022 22:16A da nisi uspio da je izbjegneš raja bi te satanizovala, bio bi ubica na cesti a ona prepošteni jadni pješak kog je pokupio divljak za volanom.Sydnor wrote: ↑09/06/2022 19:15 Kako mi je jučer pješakinja izletila pred auto, čovječe dragi u onoj sekundi sam je već vidio oborenu, a kako je nisam udario nije mi ni danas jasno. Kretao sam se otprilike 30-40 km/h i primijetio sam je ispred sebe na trotoaru sa desne strane i kad sam bio otprilike 2 metra iza nje bez da se okrenula i pogledala nazad tj lijevo ona je samo krenula hitrim korakom da prelazi ulicu, ja sam odmah krenuo kočit i maksimalno sam bježao u suprotnu traku. Kako ja bježim tako ona ne odustaje nego nastavlja prelazit... Jedva me je i registrovala i samo nastavila svojim putem. Ja prepriječio ulicu i lijevi prednji kraj auta mi je na trotoaru lijeve strane ulice završio.Ona ništa, samo nesta među zgradama. Priđe neki penzos, kaže mislio sam gotova je. Ja nisam vidio u tom trenutku ali kaže mi da je u ušima imala slušalice i da je tipkala mobitel. Curica od možda 13-14 godina.
Bio sam blijed i noga mi je drhtala i pola sata poslije. I nije bila blizu ni zebra nit šta drugo.
Ako ovako nastavi ponašat se, pitanje je samo kome će podletit pod auto.
Jutros (doduše u Visokom, ali i u Sarajevu je isti vrag) žena polako prelazi cestu pet metara od pješačkog (na kojem je crveno),polagano bez žurbe. Nama se taman otvorilo zeleno,a ono kratko traje. I bez nje mije bilo upitno da li ću kao četvrti uspjeti proći jer su ovi ispred vazda kilavi. Ona samo izronila između auta i ispred mene. Ja, logično,legao na sirenu, ona ni da se okrene (ono šab me gabri), ljudi na trotoaru gledaju koji to tamo manijak svira a ona ni da trepne. Ljudi su nam bezobrazni i neodgojeni, od djece do penzionera.Altsa wrote: ↑10/06/2022 14:33Slicnu sam i ja imao situaciju. Na Dobrinji parkiran trolejbus na cesti /znaci ne na stajalistu/ i zauzeo citavu desnu traku. Pjesakinja samo izronila jer je izasla ispred trolejbusa i direktno na ulicu. Ne vidi se od trolejbusa nikako. Sreca zakocim i zaustavim se tik ispred nje. Vozio sam ukoliko je ogranicenje. Ona samo produzi bez da se osvrne.