Botovi političkih partija - prodane duše

The BEN10

#1 Botovi političkih partija - prodane duše

Post by The BEN10 »

U par navrata su mi na FB izletjeli video uratci stranice "Ponosni Bošnjaci" i njoj sličnih - tačno da se čovjeku zgadi život kakvih gadosti i konstrukcija se tu može vidjeti i čuti. Jednostavno da ne povjeruješ na šta su sve spremne kolovođe takvih projekata, ali i oni koji ih nesumnjivo finansiraju i za čije interese rade.

Postavlja se pitanje: zašto se SDA, kao stranka čiji botovi nanose uvjerljivo najviše uvreda i laži drugima, konačno ne distancira od ovakvog djelovanja njoj bliskih grupa?
Može li iskren i dobronamjeran lider, kakvim se Bakir promoviše (kao i Islamska zajednica koja mahom stoji iza njega), kao sredstvo ostvarivanja prednosti indirektno koristiti metode kojima se služe botovi SDA?
Login77777

#2 Re: Botovi političkih partija - prodane duše

Post by Login77777 »

The BEN10 wrote: 09/06/2022 12:30 U par navrata su mi na FB izletjeli video uratci stranice "Ponosni Bošnjaci" i njoj sličnih - tačno da se čovjeku zgadi život kakvih gadosti i konstrukcija se tu može vidjeti i čuti. Jednostavno da ne povjeruješ na šta su sve spremne kolovođe takvih projekata, ali i oni koji ih nesumnjivo finansiraju i za čije interese rade.

Postavlja se pitanje: zašto se SDA, kao stranka čiji botovi nanose uvjerljivo najviše uvreda i laži drugima, konačno ne distancira od ovakvog djelovanja njoj bliskih grupa?
Može li iskren i dobronamjeran lider, kakvim se Bakir promoviše (kao i Islamska zajednica koja mahom stoji iza njega), kao sredstvo ostvarivanja prednosti indirektno koristiti metode kojima se služe botovi SDA?
Rade to radi straha. A razloga je milijardu. Jer jos cetri godine bez milijardu KM ne zele. Zato ih idu na sve ili nista. A sve je KS. :thumbup:
putokaz1

#3 Re: Botovi političkih partija - prodane duše

Post by putokaz1 »

Nesikirajte se NIP osvaka KS
tramvajtrojka

#4 Re: Botovi političkih partija - prodane duše

Post by tramvajtrojka »

The BEN10 wrote: 09/06/2022 12:30 U par navrata su mi na FB izletjeli video uratci stranice "Ponosni Bošnjaci" i njoj sličnih - tačno da se čovjeku zgadi život kakvih gadosti i konstrukcija se tu može vidjeti i čuti. Jednostavno da ne povjeruješ na šta su sve spremne kolovođe takvih projekata, ali i oni koji ih nesumnjivo finansiraju i za čije interese rade.

Image

zato sto su napravili te botove kao odg na potop u izborima 2020 sam bakir je izjavio da su zijanili zbog društvenih mreža a ne shvacaju da su zijanili jer su kleptomani i unistivaci drzave zato su nasli najveci sljam da im budu botovi jer niko normalan i sa obrazom ne bi bio SDA bot vidis i na forumu niko ne smije javno da se izjasni svi su u fazonu nisam za SDA ali , jednostavno ja,login,prpa i jos nekoliko forumasa se zezamo i ismijavamo debile jer su iskreno bolesni u onome sto rade et odnedavno su botovi SDA poceli koristiti sda bot alert kao nesto pozitivno a doslo sa ovog foruma kao zajenbancija na hankovo i lingino botovanje :mrgreen: :mrgreen:

Image

ovaj bot alert treba uci u anale foruma kao vrhunska zajenbancija :mrgreen: i da se kao Raid na ovom forumu koristi protiv najezde sda botova hahahahhaha
putokaz1

#5 Re: Botovi političkih partija - prodane duše

Post by putokaz1 »

Da li sam ja BOT?
GandalfSivi

#6 Re: Botovi političkih partija - prodane duše

Post by GandalfSivi »

putokaz1 wrote: 09/06/2022 13:02 Da li sam ja BOT?
Ti si zbunjen :)
GandalfSivi

#7 Re: Botovi političkih partija - prodane duše

Post by GandalfSivi »

Ovaj levat sa slike gore je pokusao Panji metu na celo nacrtati, pa su mu raja coporativno mater jebala…
nles

#8 Re: Botovi političkih partija - prodane duše

Post by nles »

GandalfSivi wrote: 09/06/2022 14:04 Ovaj levat sa slike gore je pokusao Panji metu na celo nacrtati, pa su mu raja coporativno mater jebala…
Neki ljudi su rodjeni sluge. Tako i Mulahusic... on ne zeli da se licno ostvari kao covjek, cijela njegova ambicija je da vjecno cjeliva Bakirovu mubarek zadnjicu.
eltroxin

#9 Re: Botovi političkih partija - prodane duše

Post by eltroxin »

Kakva je ovo cuka Fadilu na ruci? Moze li ko skontati?
nles

#10 Re: Botovi političkih partija - prodane duše

Post by nles »

eltroxin wrote: 09/06/2022 14:35 Kakva je ovo cuka Fadilu na ruci? Moze li ko skontati?
Ma kupio na Stupskoj pijaci... 10 maraka.
Bloo
Globalna šefica

#11 Re: Botovi političkih partija - prodane duše

Post by Bloo »

bolja mi je FB grupa Bošnjaci.

Zašto se ne distancira? Pa zašto bi se distancirala kada joj botovi trebaju. Misliš da tim ljudima ne koordiniše neko iz SDA (ne direktno Bakir, ali vjerujem da Bakir odobrava).
Tri etno glavešine nisu iskreni i dobronamjerni, a valjda u 21. stoljeću trebamo da napokon razdvojimo "crkvu od države"...

Image
shbc

#12 Re: Botovi političkih partija - prodane duše

Post by shbc »

Nisi, ti si samo naporan
Bloo
Globalna šefica

#13 Re: Botovi političkih partija - prodane duše

Post by Bloo »

Botovi znaju kako se quota.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#14 Re: Botovi političkih partija - prodane duše

Post by Truba »

moja je cijena prije inflacije bila 154 000 marki :D

još uvijek sam volonter
:lol:
GandalfSivi

#15 Re: Botovi političkih partija - prodane duše

Post by GandalfSivi »

Bloo wrote: 09/06/2022 14:54
Botovi znaju kako se quota.
Ja fakat mislim da on to namjerno, ne mogu vjerovati da sto godina poslije nije naucio :)
So What!

#16 Re: Botovi političkih partija - prodane duše

Post by So What! »

Što je najgore, poznajem fanatika koji to po Facebooku rade sasvim besplatno.

Ali sam uvjeren da SDA posjeduje ne tako sofisticarnu, ali dovoljno efikasnu mašineriju koja se sastoji uglavnom od batinara i koja dodaje gas na društvenim mrežama i generalno ovako po medijima.

SNSD s druge strane ima pismenu propagandnu mašineriju, očigledno imaju neki dobar marketinški tim, ali im nisam upratio botove.
Droog

#17 Re: Botovi političkih partija - prodane duše

Post by Droog »

So What! wrote: 09/06/2022 23:52 Što je najgore, poznajem fanatika koji to po Facebooku rade sasvim besplatno.

Ali sam uvjeren da SDA posjeduje ne tako sofisticarnu, ali dovoljno efikasnu mašineriju koja se sastoji uglavnom od batinara i koja dodaje gas na društvenim mrežama i generalno ovako po medijima.

SNSD s druge strane ima pismenu propagandnu mašineriju, očigledno imaju neki dobar marketinški tim, ali im nisam upratio botove.
Kako nisi u pratio silne lažne profile snsd botova, pretežno sa ženskim imenom. Skoro svaki komentar napisan je sličan.
Baci pogled.
tramvajtrojka

#18 Re: Botovi političkih partija - prodane duše

Post by tramvajtrojka »

Droog wrote: 10/06/2022 00:40
So What! wrote: 09/06/2022 23:52 Što je najgore, poznajem fanatika koji to po Facebooku rade sasvim besplatno.

Kako nisi u pratio silne lažne profile snsd botova, pretežno sa ženskim imenom. Skoro svaki komentar napisan je sličan.
Baci pogled.
Image

i kod SDA je ista prica dame i gospodo ovo je nas drug login zvani lingo u raji ovo je njegov profil na fb-u vidi se da mu je ostao stil pisanja isti kao na forumu nista se nije promijenio samo je promjenio platformu na kojoj djeluje :lol: :lol: :lol:

@Login77777 vidi linge sto nam se proljepsao i u novoj ulozi na fb :mrgreen:
90minut

#19 Re: Botovi političkih partija - prodane duše

Post by 90minut »

tramvajtrojka wrote: 10/06/2022 01:15
Droog wrote: 10/06/2022 00:40

Baci pogled.
Image

i kod SDA je ista prica dame i gospodo ovo je nas drug login zvani lingo u raji ovo je njegov profil na fb-u vidi se da mu je ostao stil pisanja isti kao na forumu nista se nije promijenio samo je promjenio platformu na kojoj djeluje :lol: :lol: :lol:

@Login77777 vidi linge sto nam se proljepsao i u novoj ulozi na fb :mrgreen:
Najgore od svega je to što su 99% ovo sve regularne osobe koje razmišljaju na ovaj nacin znam ih mnoge.

Laku noć.
Hakiz

#20 Re: Botovi političkih partija - prodane duše

Post by Hakiz »

Laži, vjerovatno.

Uvreda, nisam siguran. Anti SDA botovi ne zaostaju ni u kvantitetu, ni u kvalitetu uvreda za SDA botovima.
Hakiz

#21 Re: Botovi političkih partija - prodane duše

Post by Hakiz »

Black swan wrote: 09/06/2022 15:07 moja je cijena prije inflacije bila 154 000 marki :D

još uvijek sam volonter
:lol:
Dobar si, moja minimalna je 300.000.
The BEN10

#22 Re: Botovi političkih partija - prodane duše

Post by The BEN10 »

Bloo wrote: 09/06/2022 14:48

bolja mi je FB grupa Bošnjaci.

Zašto se ne distancira? Pa zašto bi se distancirala kada joj botovi trebaju. Misliš da tim ljudima ne koordiniše neko iz SDA (ne direktno Bakir, ali vjerujem da Bakir odobrava).
Tri etno glavešine nisu iskreni i dobronamjerni, a valjda u 21. stoljeću trebamo da napokon razdvojimo "crkvu od države"...

Image
Većina desno orijetisanog biračkog tijela je nevjerovatno lakomislena i sklona vjerovati onome što "Alijin sin" kaže, kao i činjenici da im Islamska zajednica otvoreno pruža podršku. Možemo se zgražavati nad tim koliko želimo, ali tako je.
putokaz1

#23 Re: Botovi političkih partija - prodane duše

Post by putokaz1 »

Zbunjen,naporan,qvotas samo necete da priznate da sam NIP Bot...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#24 Re: Botovi političkih partija - prodane duše

Post by JoseMujica »

meni Fadil obećo stoju...pikam li se kao bot :?
putokaz1

#25 Re: Botovi političkih partija - prodane duše

Post by putokaz1 »

Zivjeli botovi
Post Reply