Amerika nikad nije krila da vise zeli u vlasti stranke koje su vise spremne na kompromis, i naravno da im je Trojka + Radoncic najbolja opcija.
Hvala bogu, odlucuje narod, a narod ZNA
evo ti prilike da pobijes mene od neki dan kad sam te upitao sta je SDA uradila u borbi protiv korupcije i posebno americku ambasadu da im dokazes koliko grijese
Imaš ti više promašaja od jednog. Od premise da je politika prljav posao što ne mora biti, do teze da se oni koji se izjašnjavaju kao vjernici ne bi trebali baviti politikom. Prvo, niko od nas nije jednodimenzionalna osoba. Recimo i taj vjernik ima posao, vozi se gradskim prevozom, djeca mu idu u školu... Možda navija za neki klub, ima neko formalno obrazovanje (inžinjer, doktor, majstor...). Kao takav itekako ima pravo da se bavi politikom i utiče na stanje u društvu u kojem živi. Ja mislim da se svi trebaju baviti politikom barem pasivno jer bavili se oni njom ili ne ona će se sigurno baviti njima.orbita12 wrote: ↑09/06/2022 18:48 Znam ja dobro šta sam rekao , ja nisam uopšte govorio o tome da li je ženi mjesto u politici po islamu , već da ona koja je stvarno prihvatila vjere neće svoje duhovno kvariti politikom
Valjda imam pravo na svoje mišljenje a da me neće nazvati zatucanim
Svakako odesmo van teme pa neću više na ovu temu
Sta zna hambasada. Kao oni nam napravili drzavu. To nam je bOkir na prvoj liniji obezbjedio drzavu. Sa Asimom i Osmicom.tramvajtrojka wrote: ↑09/06/2022 19:13evo ti prilike da pobijes mene od neki dan kad sam te upitao sta je SDA uradila u borbi protiv korupcije i posebno americku ambasadu da im dokazes koliko grijese![]()
![]()
ti i dalje ne shvacas za koga navijas kad ti ovako klempe puca drzava zbog koje i dan dns imas drzavu i koja ti je najveći prijatelj znas da je nesto trulo u državi danskoj![]()
![]()
il hoces da razjebemo odnose sa USA pa da nemamo vise drzave sve zbog SDA marifetluka![]()
![]()
pa vidio si sigurno naslovnicu hayata sto sam maloprije objavio kao paralelna stvarnost kako se nagovorila sda tk i bakir ugostio neke turke
Hoces da kazes da trebamo glasati za koga nam kaze Amerika?tramvajtrojka wrote: ↑09/06/2022 19:13evo ti prilike da pobijes mene od neki dan kad sam te upitao sta je SDA uradila u borbi protiv korupcije i posebno americku ambasadu da im dokazes koliko grijese![]()
![]()
ti i dalje ne shvacas za koga navijas kad ti ovako klempe puca drzava zbog koje i dan dns imas drzavu i koja ti je najveći prijatelj znas da je nesto trulo u državi danskoj![]()
![]()
il hoces da razjebemo odnose sa USA pa da nemamo vise drzave sve zbog SDA marifetluka![]()
![]()
jel to hoces da kazes da americka ambasada grijesi i da nije SDA koruptivna stranka bome to su ozbiljne rijeci makar dolazile i od tebezlajaBHF wrote: ↑09/06/2022 19:23Hoces da kazes da trebamo glasati za koga nam kaze Amerika?tramvajtrojka wrote: ↑09/06/2022 19:13
evo ti prilike da pobijes mene od neki dan kad sam te upitao sta je SDA uradila u borbi protiv korupcije i posebno americku ambasadu da im dokazes koliko grijese![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo nije prvi put da Ameri imaju svog favorita. Nikad im nije bio favorit stranka koja je najmanje spremna na kompromis. Oni su i ranije podrzavali SDP, sada Trojku. Nista novo.
Zasto bi razjebali odnose sa USA? Ne razumijem....
Amerima je u cilju da se drzava ne raspadne, i da ostanu granice kao sto jesu, a unutrasnje uredjenje ih ne zanima. Mi da sutra pristanemo na 3. entitet, Ameri bi jedva docekali....Svi zadovoljni, i idemo dalje.
Mi se moramo sami izboriti za bolju drzavu, jer ti to jiko sa strane nece donjeti.
Trojka je spremna na kompromise, sto se tice Izbornog zakona, doma naroda, entitetskog glasanja, drzavne imovine, i zarto su najpozeljniji partner HDZ-u i ovima iz RS-a !
Ali.....Narod ZNA![]()

Meni je onaj prilog sa otvaranja zgrade memorijala u Srebrenici od jučer pravo dno. Baš se potrudili da izbjegnu glavnog finansijera i onoga ko je otvorio zgradu. I slikom i tonom.tramvajtrojka wrote: ↑09/06/2022 19:21pa vidio si sigurno naslovnicu hayata sto sam maloprije objavio kao paralelna stvarnost kako se nagovorila sda tk i bakir ugostio neke turke![]()
![]()
![]()
ev jos nista nisu objavili
![]()
u sta se pretvorio onakav hayat tuga ocam![]()
![]()
tek sad se vidi dokle nas je njihova politika dovela koliko ovoga nismo bili svjesni u prošlosti, kad sad ovako moraju fingirati portal tv postaju bukvalno sjeverna Korejamirza_15 wrote: ↑09/06/2022 19:34Meni je onaj prilog sa otvaranja zgrade memorijala u Srebrenici od jučer pravo dno. Baš se potrudili da izbjegnu glavnog finansijera i onoga ko je otvorio zgradu. I slikom i tonom.tramvajtrojka wrote: ↑09/06/2022 19:21
pa vidio si sigurno naslovnicu hayata sto sam maloprije objavio kao paralelna stvarnost kako se nagovorila sda tk i bakir ugostio neke turke![]()
![]()
![]()
ev jos nista nisu objavili
![]()
u sta se pretvorio onakav hayat tuga ocam![]()
![]()
Hajde što oni favorizuju jednu političku stranku. Ni prvi ni posljednji koji su politički obojeni. Ali da to barem rade suptilno, pametnije. Ovo je baš onako otvoreno da je nekada presmješno šta rade.

Moram te pitat da li znas citati, jer ne mogu da vjerujem da nisi razumio sta sam napisao.tramvajtrojka wrote: ↑09/06/2022 19:33jel to hoces da kazes da americka ambasada grijesi i da nije SDA koruptivna stranka bome to su ozbiljne rijeci makar dolazile i od tebezlajaBHF wrote: ↑09/06/2022 19:23
Hoces da kazes da trebamo glasati za koga nam kaze Amerika?![]()
Ovo nije prvi put da Ameri imaju svog favorita. Nikad im nije bio favorit stranka koja je najmanje spremna na kompromis. Oni su i ranije podrzavali SDP, sada Trojku. Nista novo.
Zasto bi razjebali odnose sa USA? Ne razumijem....
Amerima je u cilju da se drzava ne raspadne, i da ostanu granice kao sto jesu, a unutrasnje uredjenje ih ne zanima. Mi da sutra pristanemo na 3. entitet, Ameri bi jedva docekali....Svi zadovoljni, i idemo dalje.
Mi se moramo sami izboriti za bolju drzavu, jer ti to jiko sa strane nece donjeti.
Trojka je spremna na kompromise, sto se tice Izbornog zakona, doma naroda, entitetskog glasanja, drzavne imovine, i zarto su najpozeljniji partner HDZ-u i ovima iz RS-a !
Ali.....Narod ZNA![]()
![]()
malo je licemjerno da SDA kmeci amerima help baznia help help kad ih nazigu covic i dodik i ti isto ovdje govoris sto nam naši americki partneri ne pomognu a sad pises da bi ameri vjedva docekali raspad i podjeli drzave nema logike al nikako
Znaci spremni ste zrtvovati strateskog i jedinog partnera na svjetskoj sceni zbog SDA golemo bome golemo![]()
spremni ste dati drzavu cetnicima i ujkama da sacuvate SDA jer je to jedini put koji ce se desiti ako odjebete amere
znaci ovo je put kojim idete dobro da se zna znaci glas za SDA od sada znaci unistavanje odnosa sa USA i raspad drzave![]()
![]()
zlajaBHF wrote: ↑09/06/2022 19:51 Zagreb i Beograd mrze SDA, a nekad su mrzili Harisa Silajdzica..... Razlog je zasto sto ne zele prodati drzavu.
Sad su nasli potencijalnog partnera u Trojci, i nade polazu u njih. Medjutim nas narod nije glup, kada o politici pricamo.
Ubjedjen sam da ce Trojka dozivjeti poraz, kada pricamo o parlamentarnim izborima.![]()
Login77777 wrote: ↑09/06/2022 19:55 Sad mog da pEvaju sa svojim koalicionim partnerom.![]()
https://m.youtube.com/watch?v=7odmVmpYcIs

To je stih za glasace. Za vrh stranke je „za kantonalni budzet se dise to nam u srcu pise“.tramvajtrojka wrote: ↑09/06/2022 20:05Login77777 wrote: ↑09/06/2022 19:55 Sad mog da pEvaju sa svojim koalicionim partnerom.![]()
https://m.youtube.com/watch?v=7odmVmpYcIs
Za SDA se diše to nam u srcu piše![]()
![]()