Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mozda je zalosno za navijace al za Mireta nikad bolja sezons.Stavi milion u dzep ni oznojio se nije.Niko u svijetu fudbala ne uzima lakse pare ko Pjanic i Begovic
Zašto je na klupi?
Je li stvarno toliko loš?
Jbga sjedi na klupi. Zadnja tekma trener napravio 4 izmjene njega nema ni na mapi.
luckylaka wrote: ↑04/07/2022 18:34
gledaj ga al konta,ostati u Barsi i na guzove uzimati 7-8 miliona ili ici u S.Arabiju i trcati za 15 m.Savjet trazi od crnogoraca
Kod njega je sve u glavi. Bas ga je ubio Koeman u pojam. Cim ga Xavi malo pohvali, poce se i on dobro popravljati... A garant je pomogla i ona tekma za reprezentaciju...
Sumnjam da ce ostat u Barci bez obzira na visinu plate. Ja mislim da ga Laporta i co. ne vide u novoj ekipi.
Meni je zabrinjavajuce to sto se u Besiktasu nije mogao nametnu ozbiljno kao igrac. Kako ce onda u Barci pored konkurencije koja je ozbiljna.
Vrijeme ce pokazat...
Distortion wrote: ↑02/08/2022 23:08
Sumnjam da ce ostat u Barci bez obzira na visinu plate. Ja mislim da ga Laporta i co. ne vide u novoj ekipi.
Meni je zabrinjavajuce to sto se u Besiktasu nije mogao nametnu ozbiljno kao igrac. Kako ce onda u Barci pored konkurencije koja je ozbiljna.
Vrijeme ce pokazat...
ako si gledao pripremne utakmice ite kako se nametnuo ali im je ipak prece ustedjeti novac nego imati dobrog igraca.Prmjer De Jong,pa oni njega tjeraju iz kluba a plakali da ga kupe.Ako klub kao Barsa ne moze naci tih 50-60 milona da ove nove registruju onda je Laporte greskom dosao u klub