Sad gledam rođendan 19 godina
Pink BH...kao lideri svih ovih godina u BiH,najgledanija tv od 18 do 118 godina ubiše se rejtingom, ovo ono...a slika u "lidera" k'o temperkom da je bojena...mislim da jedini u BH emituju u SD-u ako je i SD više mi liči na VHS
Pink BH
Moderator: anex
- fusion_ba
#2 Re: Pink BH
Ne znam kako oni računaju tih 19 godina kad to nije onaj Pink BH koji je bio do 2018. Taj Pink BH je sad Nova BH, a ovo je neki derivat koji se emituje iz Beograda i registrovan je u Srbiji pa je faktički srbijanski kanal.
- Tiger 033
#3 Re: Pink BH
Pojma ti nemam....uglavnom na proslavi je bio Željko Mitrović kao i Lejla Torlaković a slavilo se u Sarajevu čini mi se Aquarius...mene što je iritiralo su njihovi rejtinzi...kao najgledaniji a kvalitet slike im ravan VHS-u...jbt RTV Vogošća se emituje u HD-u
Evo neki link sam uspio naći...p.s. poslušaj Mitrovića kako se PAZI zahvaljuje bošnjacima
https://pink.rs/region/407861/glamurozn ... rodoslici-
Last edited by Tiger 033 on 07/06/2022 20:47, edited 1 time in total.
-
Sociolog
#4 Re: Pink BH
U Sarajevu...masa raje peglela Mitrovica da ih ubaci u Reality i u buducnosti.
- MTV
#5 Re: Pink BH
Od prvog pokretanja 2003... kod Mitrovica moze sve pa i to
- MTV
#6 Re: Pink BH
Slave 20. rodjendan a jos uvijek drze ovaj odron od logotipa i emituju u VHS kvaliteti. Ovaj logo je na glavnom pinku bio manje od 7 dana pa su brze bolje vratili prepoznatljivu flekicu.
A nije da pink nema HD kanala (Pink, Pink Premium, RED, Vesti, Zadruga Live 1,2,3,4, Pink Action, Pink Family i Insta TV). Doduse i Nova Max se emituje iz zgrade pinka.
A nije da pink nema HD kanala (Pink, Pink Premium, RED, Vesti, Zadruga Live 1,2,3,4, Pink Action, Pink Family i Insta TV). Doduse i Nova Max se emituje iz zgrade pinka.
- daky585
#7 Re: Pink BH
Da, i Pink BH se emituje iz Beograda otkad je postao samo kablovski kanal. Tamo je i registrovan, dakle formalno to je kanal iz Srbije.
- chakany
#8 Re: Pink BH
Glavni Pink uskoro slavi 30. rođendan, pa je tim povodom došlo do pokretanja novog kanala Narodna TV, koji ide umjesto Insta TV.
Obećava Željko Mitrović nekakva iznenađenja u povodu 30.rođendana
A zaista su mu kanali krš, možda jedino poneki filmski kanal da je dobar, ovo ostalo je veoma loše. Što kvalitetom slike, što sadržajem koji se emituje na tim kanalima.
Večeras na Pink BH neko vrijeme išla traka sa komentarima o Eliti, dok su pustili film Povratak mumije
Obećava Željko Mitrović nekakva iznenađenja u povodu 30.rođendana
A zaista su mu kanali krš, možda jedino poneki filmski kanal da je dobar, ovo ostalo je veoma loše. Što kvalitetom slike, što sadržajem koji se emituje na tim kanalima.
Večeras na Pink BH neko vrijeme išla traka sa komentarima o Eliti, dok su pustili film Povratak mumije
- MTV
#9 Re: Pink BH
Povodom 30 godina "iznenadjenja" su Farma 8 na Narodnoj TV i Elita 8 na pinku. Te oni podcasti na pink.rs
Sto se tice slike Pink, RED, VESTI, Narodna TV, Pink Premium, Pink Action i Pink Family se emituju u HD i uvijek sve zavisi kakvu kopiju filma ili serije imaju. Sve ostalo im je muljavo a to je preko 50 kanala.
Sto se tice slike Pink, RED, VESTI, Narodna TV, Pink Premium, Pink Action i Pink Family se emituju u HD i uvijek sve zavisi kakvu kopiju filma ili serije imaju. Sve ostalo im je muljavo a to je preko 50 kanala.