Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hopi wrote: ↑07/06/2022 11:34
Kod mene je taj arris, I kvalitete slike na sk kanalima je očajan. Kod 4k je dobar, I kod HD arena, ali sk obični slika loša razlivena, ma ne možeš rasaznati imena igrača, mada je kod mene nešto veći tv pa ima i to veze. Ali eto ja te obične sk kanale nisam nešto niti gledao.
Nego, jesu li popravili pravljenje omiljene liste kanala?
Tu se slazem drasticna je razlika izmedju arena i SK kanala, SK je ocaj u odnosu na arene.
Ali uporedjujem ja sliku koju gledam na dvb-c preko telemaha HD verzije i ove koje su na bhtelecomu u nijansu se razlikuju.
Ali opet bolje imati arene nego sk, pogotovo od iduće sezone.
Ma ti SD kanali sport klub su za crt televizore dijagonale 62 cm , kod mene se fakat ne mogu gledati.
sencobih wrote: ↑06/06/2022 14:27
Mrežarinu u EPBiH plaćam 5KM, Sarajevo gasu 2KM, VIKU 2KM, T-mahu sam plaćao 21.5 i sad Telekomu za ultru 1KM, pa dokle više ?
Pozz,jutros su mi zamijenili modem stavili ovaj novi neki i brzina mi je samo 6 Mbps a prije je bila malo veca oko 10 Mbps. Placam paket 25/2Mbps,kolika je ovde max moguca brzina i ako je veca od trenutne kako da je dobijem tu brzinu,jel njih nesto trebam zvati ?
EKSER1337 wrote: ↑07/06/2022 15:20
@SpeedY123
Komotno da ides na VDSL.
25/2 sa dva resivera aktivna opušteno.
Znaci moze brze ? Ma da je meni makar ovih 25 sto placam a znaci da je moguce, ako ko zna jel trebam ih zvat da mi oni to nesto namjeste ili ja da nesto u settingsima rutera
EKSER1337 wrote: ↑07/06/2022 15:20
@SpeedY123
Komotno da ides na VDSL.
25/2 sa dva resivera aktivna opušteno.
Znaci moze brze ? Ma da je meni makar ovih 25 sto placam a znaci da je moguce, ako ko zna jel trebam ih zvat da mi oni to nesto namjeste ili ja da nesto u settingsima rutera
Moze komotno, trebaju oni prebaciti na VDSL, eh sad da li ce to ici kako bi trebalo, ili sa natezanjima....
SpeedY123 wrote: ↑07/06/2022 15:22
Moze komotno, trebaju oni prebaciti na VDSL, eh sad da li ce to ici kako bi trebalo, ili sa natezanjima....
@EKSER1337 Jel to oni trebaju nesto na licu mjesta odraditi ili mogu iz centrale , da ih zovem. Ne razumijem se baš u ove stvari
SpeedY123 wrote: ↑07/06/2022 15:39
@EKSER1337 Jel to oni trebaju nesto na licu mjesta odraditi ili mogu iz centrale , da ih zovem. Ne razumijem se baš u ove stvari
Iz centrale, posto imas VDSL modem nema potrebe za dolaskom (ZTE H267N).
E hvala ti , zvao sam pa su mi rekli da će kolege provjeriti i da očekujem poziv.
Grom0X wrote: ↑07/06/2022 16:06
Dobio sam Arris STB, zna li neko moze li se kao na ZTE daljinski upariti sa TV-om, da ne koristim daljinski od TV-a, ako moze, kako?
Hvala
Javni je li vidno brze i fluidnije radi. Da i ja trazim zamjenu, posto isto imam problema s sporoscu.
Pozz,jutros su mi zamijenili modem stavili ovaj novi neki i brzina mi je samo 6 Mbps a prije je bila malo veca oko 10 Mbps. Placam paket 25/2Mbps,kolika je ovde max moguca brzina i ako je veca od trenutne kako da je dobijem tu brzinu,jel njih nesto trebam zvati ?
Malo bolje stanje nego kod mene.
Ako ti kažu da ne može VDSL zamoli ih da ti puste maksimum po ADSL-u.
U tom slučaju bi imao oko 14 Mbps sa ugašenim STB.
Dobio sam Arris STB, zna li neko moze li se kao na ZTE daljinski upariti sa TV-om, da ne koristim daljinski od TV-a, ako moze, kako?
Hvala
Javni je li vidno brze i fluidnije radi. Da i ja trazim zamjenu, posto isto imam problema s sporoscu.
Hvala
Hvala
Evo stigao mi račun za mjesec Maj i umanjili su mi račun za 1KM koje su mi na prošlom računu naplatili za Moja webTV iako mi se ista nalazi u sklopu Full S paketa.
U zadnje vrijeme sam primjetio da na svim Fox kanalima, slika zastopa, na sekund-dva pa proguli, pa sve tako, ono random, a nije do interneta, kome se zaliti i sta raditi?
Grom0X wrote: ↑07/06/2022 20:23
U zadnje vrijeme sam primjetio da na svim Fox kanalima, slika zastopa, na sekund-dva pa proguli, pa sve tako, ono random, a nije do interneta, kome se zaliti i sta raditi?
Danas se to desavalo i na Telemahu Imam oba operatera i gledao film na Fox Movies (Telemah) kad poce lediti i stopati..