Poruka za vas, forumski seljačići, kamenjarci, šumari, velikosrbi, velikohrvati i ostali smradovi - nikad nećete podijeliti Bosnu, dok god ima ponosnih BOSANACA I HERCEGOVACA!
Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
-
galia95
#13176 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
A sada da ponovimo svi zajedno: tzv. hzhb je neuspjeli isprdak Sranje Tuđmana u pokušaju da napravi veliku hrvatsku, kao što je genocidni brlog rs pokušaj da se oživi četničko-svetosavski mit velike srbije. Sranjo i Slobo su odavno pod zemljom.
Poruka za vas, forumski seljačići, kamenjarci, šumari, velikosrbi, velikohrvati i ostali smradovi - nikad nećete podijeliti Bosnu, dok god ima ponosnih BOSANACA I HERCEGOVACA!

- Humljanin
#13177 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Taj vaš fašizam u kojem sve što je dio hrvatskog identiteta prozivate kao nešto "zločinačko" će uništiti BiH.channel10 wrote: ↑05/06/2022 14:01Ti sad jedan cijeli narod, a pripadnik si istog, poistovjetio sa tom zastavom koja je simbol presudjenog UZP-a i onda dodjes i kazes kako vas mi nesto prozivamo.
Vi se dicite sa tim i onda se cudite kad vas neko tako nazove i povuce paralelu.
Vidis li ti ko si i sta si?
Ovdje trunis i potpucavas narod, a kad zapuca, prvi ces preko grane i zaplatit ce neduzni zbog toga.
Cuj izljevi mrznje prema hrvatima..Paranoja...Nije vas stid kopirati srpsku politiku zadnjih 30 godina?
Imate li vi ista svoje?
Ne možeš ti određivati koji simboli su dio hrvatskog identiteta i koje simbole hrvati trebaju koristiti.
Ova zastava nije ni presuđena ni osuđena a niti može biti.
Ta zastava je simbol Hrvata u BiH.
Pod tom zastavom su počinjeni neki zločini kojih se svaki normalan Hrvat stidi i osuđuje ih. Ali isto tako su pod simbolima Bošnjaka počinjeni neki zločini pa nikome ne pada na pamet da kaže da je zastava osuđena ili da je zastava zločinačka.
Vi morate shvatiti da takvim pristupom necete nista dobiti osim još većeg animoziteta koji će voditi ka ne 3 entiteta nego 3 drzavice jer niko nikog nece moci gledati ocima.
Toliku mrznju ste proizveli prema hrvatima da je sami spomen hrvata i krscanstva i bilo kakvih simbola koji ih predstavljaju za vas skandalozan. To je patologija
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#13178 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Zastava nije registracija da je nametne visoki predstavnik
-
Novak20
#13179 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Što bude skuplje gorivo, ulje i brašno u ovoj državi nesposobnih a podobnih to će biti "jače" poruke forumskih patriJota sa budžetske sise u obrani naše države od anam-onih jer se rat u glavama većine još nije završio.
Mislim, .ebe mi se. Izdrž'o sam i gore. Žali Bože sirotinje.
-
galia95
#13180 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Kmeči i dalje u svom kamenjaruHumljanin wrote: ↑05/06/2022 20:19Taj vaš fašizam u kojem sve što je dio hrvatskog identiteta prozivate kao nešto "zločinačko" će uništiti BiH.channel10 wrote: ↑05/06/2022 14:01
Ti sad jedan cijeli narod, a pripadnik si istog, poistovjetio sa tom zastavom koja je simbol presudjenog UZP-a i onda dodjes i kazes kako vas mi nesto prozivamo.
Vi se dicite sa tim i onda se cudite kad vas neko tako nazove i povuce paralelu.
Vidis li ti ko si i sta si?
Ovdje trunis i potpucavas narod, a kad zapuca, prvi ces preko grane i zaplatit ce neduzni zbog toga.
Cuj izljevi mrznje prema hrvatima..Paranoja...Nije vas stid kopirati srpsku politiku zadnjih 30 godina?
Imate li vi ista svoje?
Ne možeš ti određivati koji simboli su dio hrvatskog identiteta i koje simbole hrvati trebaju koristiti.
Pod tom zastavom su počinjeni neki zločini kojih se svaki normalan Hrvat stidi i osuđuje ih. Ali isto tako su pod simbolima Bošnjaka počinjeni neki zločini pa nikome ne pada na pamet da kaže da je zastava osuđena ili da je zastava zločinačka.
Vi morate shvatiti da takvim pristupom necete nista dobiti osim još većeg animoziteta koji će voditi ka ne 3 entiteta nego 3 drzavice jer niko nikog nece moci gledati ocima.
Toliku mrznju ste proizveli prema hrvatima da je sami spomen hrvata i krscanstva i bilo kakvih simbola koji ih predstavljaju za vas skandalozan. To je patologija
Niko od vas smradova nikad nije ni želio Bosnu i Hercegovinu, već da je podijeli sa fašistima i napravi veliku srbiju i veliku kurvatsku.
Kada budem vidio zastavu države Bosne i Hercegovine, a ne šahovnicu u prvom planu u vašim kamenjarskim vukojebinama, onda ćete imati moju podršku.
I ne poistovjećuj hrvatski identitet i kompletan hrvatski narod sa HDZ ološem iz kamenjarskih pripizdina. Dođi malo u Sarajevo pa ćeš upoznati na stotine Hrvata, čestitih Bosanaca katolika, koji sasvim normalno žive sa vama mrskim Bošnjacima i koji se gnušaju Čovićevog aparthejda.
Last edited by galia95 on 05/06/2022 21:07, edited 8 times in total.
-
Novak20
- Login77777
#13182 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
2,24 eura jucer bilo Novace.Novak20 wrote: ↑05/06/2022 20:25 Što bude skuplje gorivo, ulje i brašno u ovoj državi nesposobnih a podobnih to će biti "jače" poruke forumskih patriJota sa budžetske sise u obrani naše države od anam-onih jer se rat u glavama većine još nije završio.
-
galia95
#13183 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
I zastava i aktuelna himna Bosne i Hercegovine jesu NAMETNUTE, kao kompromis da se slučajno ne bi uvrijedili ovi koji su rušili istu tu državu i koji i dan danas ne žele da ona postoji.
Last edited by galia95 on 05/06/2022 20:55, edited 1 time in total.
- Humljanin
#13184 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Pa mogu ti reći dobro si primjetio i to da pogoršana socio-ekonomska situacija korelira sa pojačanim izljevima mržnje u medijima. Problem je što najave oko ekonomske situacije nisu optimistične. Vjerojatno "gradžanske patriJote" žele takvim temama skrenuti pozornost sa gladi i bijede.Novak20 wrote: ↑05/06/2022 20:25 Što bude skuplje gorivo, ulje i brašno u ovoj državi nesposobnih a podobnih to će biti "jače" poruke forumskih patriJota sa budžetske sise u obrani naše države od anam-onih jer se rat u glavama većine još nije završio.
- Ramzess Veliki
#13185 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Ta ustaska zastava je zabranjena u austriji a i u hrvatskoj je nepozeljna ... kod hrvata, jasno ... ovih pravih. Ovi hercegovacki, to su oni sto su izdali svoju vjeru nakon dolaska franjevaca pa uzeli katolicanstvo, pa sad veci katolici od Pape i veci hrvati od hrvata. I ponasanje po onoj gori poturica od turcina.
- Humljanin
#13186 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Primiri doživljaje...galia95 wrote: ↑05/06/2022 20:26Kmeči i dalje u svom kamenjaruHumljanin wrote: ↑05/06/2022 20:19
Taj vaš fašizam u kojem sve što je dio hrvatskog identiteta prozivate kao nešto "zločinačko" će uništiti BiH.
Toliku mrznju ste proizveli prema hrvatima da je sami spomen hrvata i krscanstva i bilo kakvih simbola koji ih predstavljaju za vas skandalozan. To je patologija![]()
Niko od vas smradova nikad nije ni želio Bosnu i Hercegovinu, već da je podijeli sa fašistima i napravi veliku srbiju i veliku kurvatsku.
Kada vidim zastavu države Bosne i Hercegovine, a ne šahovnicu u prvom planu u nekoj od vaših kamenjarskih vukojebina, onda ćete imati moju podršku.
I ne poistovjećuj hrvatski identitet i kompletan hrvatski narod sa HDZ ološem iz kamenjarskih pripizdina. Dođi malo u Sarajevo pa ćeš upoznati na stotine Hrvata, čestitih Bosanaca katolika, koji sasvim normalno žive sa vama mrskim Bošnjacima i koji se gnušaju Čovićevog aparthejda.
Prva stvar nitko se tebi neće pravdati voli li ili ne voli svoju domovinu. ti i slični nemate tapiju na to pa da izdajete kocesije na patriotizam.
Vidjeli smo proteklog rata tko je prvi ustao u obranu, a tko se mislio na koju će stranu govoreći "nije to naš rat". Toliko o tome.
I danas patriotizam ne možemo vidjeti od silnih afera.
Da si htio vidjeti vidio bi na bezbroj mjesta zastavu dejtonske BiH među hrvatskom populacijom. Ali kad te mržnja zasljepljuje kome i čemu da se netko pokušava pravdati dokazivati. Nisi ti uopće bitan faktor da bi od tebe itko i očekavao ikakvu podršku.
Jedino što se očekuje je normalna komunikacija bez izljeva mržnje, ali izgleda da je to postalo jako teško u sarajevskoj kotlini.
Evo samo se još Reis nije oglasio o duljini suknje Lidije Bačić ispred katedrale, sve "gradžanske" stranke su već "osudile" pjevačicu , a nijemi ostadoše na skrnavljenje grblja i spomenika poginulim Hrvatima. To je izgleda sasvim normalno u Sarajevu.
I takvima da se pravdamo i tražimo nešto? Nemoj me nasmijavati.
Ponavaljam, jedini minimum koji se traži da bi BiH uopće bila moguća jest uvažavanje i bez govora mržnje. Ali nije lako sada prekinuti naviku. Nekima bi se lakše bilo skinuti sa kokaina nego prestati sipati mržnju na Hrvate i vrijeđati ih. Navika je gadna stvar. A i zašto bi kad tako uzimaju pare kupeći glasove ovaca na izborima.
Evo samo prati od sad do izbora šta će sve pričati Komšić i ekipa, koliko će probijati granice normalnog govora. Razlog: kao i dosad, vlastita guzica. Poso laganini, para brutalna, samo naložiš debile da ih spašavaš od "anamo onih" i eto još mandata. Jebo ovce kad bleje, nek gledaju kako ce prezivjeti zimu. Nece se on baviti egzistencijalnim temama, KCUS-om, cijenama gotiva i namirniva, respiratorima i korupcijom... Našao svoju nišu da priča šuplju i lozi raju prodajući mržnju i dobro mi ide. Šta njega boli đon kako živi prosječan Mujo i kako će preživjeti ovu krizu.
Samo "patriJotizam' bajo
- Humljanin
#13187 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Čuj izdali vjeruRamzess Veliki wrote: ↑05/06/2022 20:59 Ta ustaska zastava je zabranjena u austriji a i u hrvatskoj je nepozeljna ... kod hrvata, jasno ... ovih pravih. Ovi hercegovacki, to su oni sto su izdali svoju vjeru nakon dolaska franjevaca pa uzeli katolicanstvo, pa sad veci katolici od Pape i veci hrvati od hrvata. I ponasanje po onoj gori poturica od turcina.
Čuj ustaška zastava, a ta se zastava borila protiv Alijinog džepnog ustaše Kraljevića i njegovih platformaških nasljednika. Imao si ustaše 4 godine platformaške vlasti u uredima u Sarajevu pa nikome u Sarajevu ustaše nisu smetale. Ni Kraljevićev portret ni paveliceva bista. To u normalnih Hrvata ne prolazi. Ali Bošnjaci se izgleda lože na te crnokošuljaše. Samo nije jasno nikome zašto to pripisuju drugima.
-
zrakomlat
#13188 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Naravno da je izdata vjera. Nije se Isus rodio u grudama pa se odakle kršćanstvo širilo po svijetu.
-
Novak20
#13189 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
To tamo negdje kod tebe ?Login77777 wrote: ↑05/06/2022 20:312,24 eura jucer bilo Novace.Novak20 wrote: ↑05/06/2022 20:25 Što bude skuplje gorivo, ulje i brašno u ovoj državi nesposobnih a podobnih to će biti "jače" poruke forumskih patriJota sa budžetske sise u obrani naše države od anam-onih jer se rat u glavama većine još nije završio.
Mislim, .ebe mi se. Izdrž'o sam i gore. Žali Bože sirotinje.![]()
Ja jučer točio dizel za 3,31 i benzin za 3,06 KM.
-
Novak20
#13190 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Ne samo to.Humljanin wrote: ↑05/06/2022 20:53Pa mogu ti reći dobro si primjetio i to da pogoršana socio-ekonomska situacija korelira sa pojačanim izljevima mržnje u medijima. Problem je što najave oko ekonomske situacije nisu optimistične. Vjerojatno "gradžanske patriJote" žele takvim temama skrenuti pozornost sa gladi i bijede.Novak20 wrote: ↑05/06/2022 20:25 Što bude skuplje gorivo, ulje i brašno u ovoj državi nesposobnih a podobnih to će biti "jače" poruke forumskih patriJota sa budžetske sise u obrani naše države od anam-onih jer se rat u glavama većine još nije završio.
Žele skrenuti pažnju sa svog nerada, nesposobnosti i lopovluka da bi ostali na vlasti po svaku cijenu.
Misle da je manja tragedija da ljudi ginu nego da oni ostanu bez vlasti.
Ovaj klonirani je garant kakav poslušni pomoćnik kakvog kriminogenog ministra.
Last edited by Novak20 on 05/06/2022 21:31, edited 1 time in total.
-
galia95
#13191 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
O kakvoj ti mržnji ovdje mantraš? Jedini koji potenciraju govor mržnje su upravo ovi kleronacionalisti koji bi htjeli da čitav narod izjednače sa jednom političkom strujom i podijele nas u tri tora. Znači, po vama jedini pravi legitimni Hrvat je HDZ Hrvat?Humljanin wrote: ↑05/06/2022 21:06Primiri doživljaje...galia95 wrote: ↑05/06/2022 20:26
Kmeči i dalje u svom kamenjaru![]()
Kada vidim zastavu države Bosne i Hercegovine, a ne šahovnicu u prvom planu u nekoj od vaših kamenjarskih vukojebina, onda ćete imati moju podršku.
Prva stvar nitko se tebi neće pravdati voli li ili ne voli svoju domovinu. ti i slični nemate tapiju na to pa da izdajete kocesije na patriotizam.
Vidjeli smo proteklog rata tko je prvi ustao u obranu, a tko se mislio na koju će stranu govoreći "nije to naš rat". Toliko o tome.
I danas patriotizam ne možemo vidjeti od silnih afera.
Da si htio vidjeti vidio bi na bezbroj mjesta zastavu dejtonske BiH među hrvatskom populacijom. Ali kad te mržnja zasljepljuje kome i čemu da se netko pokušava pravdati dokazivati. Nisi ti uopće bitan faktor da bi od tebe itko i očekavao ikakvu podršku.
Jedino što se očekuje je normalna komunikacija bez izljeva mržnje, ali izgleda da je to postalo jako teško u sarajevskoj kotlini.
Evo samo se još Reis nije oglasio o duljini suknje Lidije Bačić ispred katedrale, sve "gradžanske" stranke su već "osudile" pjevačicu , a nijemi ostadoše na skrnavljenje grblja i spomenika poginulim Hrvatima. To je izgleda sasvim normalno u Sarajevu.
I takvima da se pravdamo i tražimo nešto? Nemoj me nasmijavati.
Ponavaljam, jedini minimum koji se traži da bi BiH uopće bila moguća jest uvažavanje i bez govora mržnje. Ali nije lako sada prekinuti naviku. Nekima bi se lakše bilo skinuti sa kokaina nego prestati sipati mržnju na Hrvate i vrijeđati ih. Navika je gadna stvar. A i zašto bi kad tako uzimaju pare kupeći glasove ovaca na izborima.
Evo samo prati od sad do izbora šta će sve pričati Komšić i ekipa, koliko će probijati granice normalnog govora. Razlog: kao i dosad, vlastita guzica. Poso laganini, para brutalna, samo naložiš debile da ih spašavaš od "anamo onih" i eto još mandata. Jebo ovce kad bleje, nek gledaju kako ce prezivjeti zimu. Nece se on baviti egzistencijalnim temama, KCUS-om, cijenama gotiva i namirniva, respiratorima i korupcijom... Našao svoju nišu da priča šuplju i lozi raju prodajući mržnju i dobro mi ide. Šta njega boli đon kako živi prosječan Mujo i kako će preživjeti ovu krizu.
Samo "patriJotizam' bajo![]()
Ponavljam, ne poistovjećuj hrvatski identitet i kompletan hrvatski narod sa HDZ ološem iz kamenjarskih pripizdina.
Upravo zbog HDZ-ovog aparthejda ljudi su glasali za Komšića, ne zato što je briljantan političar, ili naročito simpatičan, nego zato što je ipak patriota i Bosanac, za razliku od smrada Čovića koji poručuje: "Čuvajte Republiku Srpsku!", u dijelu države gdje je izvršeno etničko čišćenje nad istim tim hrvatskim narodom.
Takav govnar više nikad neće ući u Predsjedništvo, budi siguran
A kad već pričaš o mržnji, po ko zna koji put se potvrdila stara istina. Hrvati i Srbi se mrze međusobno, ali od te mržnje mnogo je jača njihova zajednička mržnja prema Bošnjacima muslimanima i državi Bosni i Hercegovini, i tu su uvijek složni i jedinstveni.
Last edited by galia95 on 05/06/2022 21:37, edited 2 times in total.
- Humljanin
#13192 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Novak20 wrote: ↑05/06/2022 21:25Ne samo to.Humljanin wrote: ↑05/06/2022 20:53
Pa mogu ti reći dobro si primjetio i to da pogoršana socio-ekonomska situacija korelira sa pojačanim izljevima mržnje u medijima. Problem je što najave oko ekonomske situacije nisu optimistične. Vjerojatno "gradžanske patriJote" žele takvim temama skrenuti pozornost sa gladi i bijede.
Žele skrenuti pažnju sa svog nerada, nesposobnosti i lopovluka da bi ostali na vlasti po svaku cijenu.
Musle da je manja tragedija da ljudi ginu nego da oni ostanu bez vlasti
Ovaj klonirani je garant kakav poslušni pomoćnik kakvog kriminogenog ministra.
Nažalost takvo je stanje u ovom društvu da me ne bi čudilo da bi neki rađe zametnuli rat i glad nego pustili lukrativne sinekure. Nije njih briga kako živi prosječan "Izet".
- Humljanin
#13193 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
galia95 wrote: ↑05/06/2022 21:27
O kakvoj ti mržnji ovdje mantraš? Jedini koji potenciraju govor mržnje su upravo ovi kleronacionalisti koji bi htjeli da čitav narod izjednače sa jednom političkom strujom. Znači, po vama jedini pravi legitimni Hrvat je HDZ Hrvat?
Ponavljam, ne poistovjećuj hrvatski identitet i kompletan hrvatski narod sa HDZ ološem iz kamenjarskih pripizdina.
Upravo zbog HDZ-ovog aparthejda ljudi su glasali za Komšića, ne zato što je briljantan političar, ili naročito simpatičan, nego zato što je ipak patriota i Bosanac, za razliku od smrada Čovića koji poručuje: "Čuvajte Republiku Srpsku!", u dijelu države gdje je izvršeno etničko čišćenje nad istim tim hrvatskim narodom.
Takav govnar više nikad neće ući u Predsjedništvo, budi siguran![]()
A kad već pričaš o mržnji, po ko zna koji put se potvrdila stara istina. Hrvati i Srbi se mrze međusobno, ali od te mržnje mnogo je jača njihova zajednička mržnja prema Bošnjacima muslimanima i državi Bosni i Hercegovini, i tu su uvijek složni i jedinstveni.
Nije, jedini pravi pravcati 100%-tni prepošteni Hrvatina je onaj koje Bošnjaci aminuju i izaberu sebi. Sve ostalo su nelegitnimni, nepošteni nepravi Hrvati.
-
galia95
#13194 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Iskreno, meni je tebe i sličnih tebi malo i žao. Ko zna gdje živiš, u kakvom okruženju i jednoumlju ste odrastali i čime su vas zadojili pa da tako razmišljate. Sve najboljeHumljanin wrote: ↑05/06/2022 21:31galia95 wrote: ↑05/06/2022 21:27
O kakvoj ti mržnji ovdje mantraš? Jedini koji potenciraju govor mržnje su upravo ovi kleronacionalisti koji bi htjeli da čitav narod izjednače sa jednom političkom strujom. Znači, po vama jedini pravi legitimni Hrvat je HDZ Hrvat?
Nije, jedini pravi pravcati 100%-tni prepošteni Hrvatina je onaj koje Bošnjaci aminuju i izaberu sebi. Sve ostalo su nelegitnimni, nepošteni nepravi Hrvati.
- Point.
#13195 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Dokle god vaš legitimni čiriličar bude uzvikivao patriotske parole poput Čuvajte Republiku Srpsku jebiga. Do vas je da se opametite.Humljanin wrote: ↑05/06/2022 21:31galia95 wrote: ↑05/06/2022 21:27
- Humljanin
#13196 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Ma nije. Ja samo slušam tebe da mi ti kažeš kako trebam razmišljati i sve super
Vi znatr koji su "legitimnič a koji "nelegitmni" hrvati. Koji su pravi a koji su kockoglavi. Koji su patriJote a koji uzpovci.
Nemam ja tu šta mislit. Dođem na forum po vašu pamet i time se vodim.
- Login77777
#13197 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
- Humljanin
#13198 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Nemoj Pointe ti molim te nekome ultimatume iz Švecke slati, eto kad te molim
Odmah me nekako jeza prođe niz kičmu i panika me hvata kako da se prilagodim tim ultimatumima. Ne mogu stići sve od panike.
-
Novak20
#13199 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Zar nije pojeftinio nakon intervencije njemačke vlade ?
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav