Takve osobe provjerava Sipa a ne forumasi
SDA-All about
- luckylaka
#73351 Re: SDA-All about
-
Škobo Habu
- Bloo
- Globalna šefica
-
zlajaBHF
#73354 Re: SDA-All about
Polako Anquilla, smiri seAnquilla wrote: ↑01/06/2022 18:57 Aferim SDA-ovci.
Valja imati takav obraz pa napisati za čovjeka da "mirno gledao kako mu odvode oca i brata".
Fadil heroj, njegovo obezbjeđenje je bilo štit![]()
Bakir trezoraš, također heroj iz 151 razloga.
Dođe mi da sočno opsujem, neprimjereno za forum.
Sram i stid da vas bude, lopovi, lažljivci, jadovi, hohštapleri jedni.
A vala i one koji budu glasali za vas.
Podsjetila si me na ovog gospodina sa tim zadnjim postom
Spoiler
Show
-
Nebozemlja
#73355 Re: SDA-All about
Ti mene podsjetiš na ovog gospodina sa svakom svojom objavom.zlajaBHF wrote: ↑01/06/2022 21:15Polako Anquilla, smiri seAnquilla wrote: ↑01/06/2022 18:57 Aferim SDA-ovci.
Valja imati takav obraz pa napisati za čovjeka da "mirno gledao kako mu odvode oca i brata".
SpoilerShow
Spoiler
Show
- luckylaka
#73356 Re: SDA-All about
Pa naravno da je potrebno.Ako pitas za ime nekog cetnika i ako ja kazem da mu je ime radovam m.sta to znaci onome iz Sa.ili Zenice jer ne poznaju nikoga iz tog kraja.Drugo.Vjerovao ili ne to je tvoje licno misljenje.Trece.Na ovu temu nisam krocio 10 god.a danas napisao 3-4 koja nemaju veze sa naslovom teme tako da Prijedor ima svoju temuŠkobo Habu wrote: ↑01/06/2022 20:53Znači potrebno je jasno određeno geografsko porijeklo da bi ti nekoga prosvijetlio?
Onda je sve u domenu špekulativnog što je razlog da ti se uopšte ne vjeruje.
-
Anquilla
#73358 Re: SDA-All about
Ja bih, ali ne mogu.zlajaBHF wrote: ↑01/06/2022 21:15Polako Anquilla, smiri seAnquilla wrote: ↑01/06/2022 18:57 Aferim SDA-ovci.
SpoilerShow
Nevjerovatno je da neko napiše da je "on mirno gledao kako mu oca i brata odvode"
Pa kakvo civilizacijsko dno se mora dotaći, da bi se našao bilo kakav razlog da se najbolje sinove ove zemlje, bez mrve obraza, kleveće i u blato gura...

Stvarno nemam riječi.
-
nekitamopd
#73359 Re: SDA-All about
Nije Ramulić prvak u jedenju čvaraka
Mirso Mrkalj je, ali nije to bitno SDA talibanima.
A svima koji žrtvr napadaju volio bih vidjeti da se njima isto desi.
I ponavljam Ramulic je logoras, RVI, demobilisani borac ABiH, svjedok u Hagu i pred sudom BiH.
I ponavljam Ramulic je logoras, RVI, demobilisani borac ABiH, svjedok u Hagu i pred sudom BiH.
- skafiskafsnjak
#73360 Re: SDA-All about
Jel ranjavan kao Asim?nekitamopd wrote: ↑01/06/2022 22:07 Nije Ramulić prvak u jedenju čvaraka![]()
- skafiskafsnjak
#73361 Re: SDA-All about
Gdje ga nadjeNebozemlja wrote: ↑01/06/2022 21:17Ti mene podsjetiš na ovog gospodina sa svakom svojom objavom.
SpoilerShow
- skafiskafsnjak
#73362 Re: SDA-All about
Aferim. Da dodam: govna, otpad ljudski, licemjeri itd itd.Anquilla wrote: ↑01/06/2022 18:57 Aferim SDA-ovci.
-
Nebozemlja
#73363 Re: SDA-All about
Kladim se da mu poređenje još imponira.skafiskafsnjak wrote: ↑01/06/2022 22:30Gdje ga nadjeNebozemlja wrote: ↑01/06/2022 21:17
Ti mene podsjetiš na ovog gospodina sa svakom svojom objavom.
SpoilerShow![]()
- Login77777
#73364 Re: SDA-All about
A ko kaze da to nije upravo zlOja?Nebozemlja wrote: ↑01/06/2022 21:17Ti mene podsjetiš na ovog gospodina sa svakom svojom objavom.
SpoilerShow
-
Killjoy
#73365 Re: SDA-All about
NOoOrod zna (da smo krali babo i ja)
-
mirza_15
#73366 Re: SDA-All about
1770 lajkova na taj komentar od V.H. Jedan od tih lajkova i Haris ZahiragicAnquilla wrote: ↑01/06/2022 21:57Ja bih, ali ne mogu.
Nevjerovatno je da neko napiše da je "on mirno gledao kako mu oca i brata odvode"
Pa kakvo civilizacijsko dno se mora dotaći, da bi se našao bilo kakav razlog da se najbolje sinove ove zemlje, bez mrve obraza, kleveće i u blato gura...
Stvarno nemam riječi.
- Roccohljup
#73367 Re: SDA-All about
Bas sam iznenadhen da vepar to lajka. Ne bi me zacusilo ni da je on kreativac iz pozadine
-
mirza_15
#73368 Re: SDA-All about
https://pressmediabih.com/vijesti/2021/ ... acebook-u/Jasmin Mulahusić u svakom slučaju nije sam. On je svoje djelovanje organizovao sa distance. Međutim, sve je jasnija mreža budžetskih korisnika koja intenzivno botuje u ime SDA, Bakira i porodice Izetbegović.
Navodno jedan od predvodnika je Dženan Selimbegović koji već drugi mandat, bez ikakvih vidljivih rezultata rada, obnaša dužnost zamjenika sekretara Predsjedništva BiH, a referenca mu je organizacija otvaranja trotoara ispred zgrade Predsjedništva.
Prema navodima bliskim kabinetu Fadila Novalića i Službi za informisanje vlade, print screenovima međusobnih komunikacija itd., premijerov PR nezvanično je preuzeo nepoznati Džemaludin Šabanović. Nepoznati Šabanović i Selimbegović su prvi rođaci. Pomenuti Šabanović, trenutno obnaša dužnost člana Vijeća naroda Republike Srpske i za to članstvo inkasira tri do četiri hiljade konvertibilnih maraka.
Nakon provjere njegovog angažmana, jasno je da Šabanović nema zapaženih ličnih inicijativa, a nije jasno kako sa svoje sarajevske adrese obnaša dužnost u Vijeću u kojem bi trebalo da se štite prava Bošnjaka u Republici Srpskoj.
Džemaludin Šabanović je brat javno eksponiranog Muhameda Šabanovića (poznatijeg kao “Hu iz ju” iz urnebesnog video priloga od prije nekoliko godina), bliskog kćerki Bakira Izetbegovića, koji se mogao vidjeti i na njenoj svadbenoj zabavi.
Česti sastanci Dženana Selimbegovića, Ahmeda Čorbe, Harisa Zahiragića, braće Šabanovića, te njihove veze sa porodicom Izetbegović ukazuju da internet aktivnosti direktno koordiniraju sa predsjednikom SDA, Izetbegovićem.
Lažne stranice poput ‘Vildana Hajdarpasić, Pamti Bošnjače, Buđenje bošnjačke svijesti’, vjerovatno su kreirane i održavaju ih upravo članovi pomenute organizovane grupe. ‘Vildanu Hajdarpašić’ kako tvrde svi bolje upućeni članovi SDA ažurira navodno Džemaludin Šabanović. Ukoliko ne podržavate nakaradne stavove SDA političara sigurno ste bar nekad bili meta poganih komentara koji su stizali upravo sa ovog profila.
-
Anquilla
#73369 Re: SDA-All about
Obzirom da klix izrazito pažljivo i kritično prati sve nivoe vlasti u KS, kako Vladu, tako i Skupštinu, postoji li mogućnost da im se dojavi vijest?
Taman bi lijepo stajao udarni članak kako zastupnik u Skupštini KS lajka govor mržnje i klevetnički post na FB.
Dođe mi da ga zapratim na FB, samo da mi se taj like pokaže.
- skafiskafsnjak
#73370 Re: SDA-All about
Jasmin u Luxu, Zlaja u Svedskoj, Hank u Dojcland..samo nam je Hank.nestaomirza_15 wrote: ↑01/06/2022 23:11https://pressmediabih.com/vijesti/2021/ ... acebook-u/Jasmin Mulahusić u svakom slučaju nije sam. On je svoje djelovanje organizovao sa distance. Međutim, sve je jasnija mreža budžetskih korisnika koja intenzivno botuje u ime SDA, Bakira i porodice Izetbegović.
Navodno jedan od predvodnika je Dženan Selimbegović koji već drugi mandat, bez ikakvih vidljivih rezultata rada, obnaša dužnost zamjenika sekretara Predsjedništva BiH, a referenca mu je organizacija otvaranja trotoara ispred zgrade Predsjedništva.
Prema navodima bliskim kabinetu Fadila Novalića i Službi za informisanje vlade, print screenovima međusobnih komunikacija itd., premijerov PR nezvanično je preuzeo nepoznati Džemaludin Šabanović. Nepoznati Šabanović i Selimbegović su prvi rođaci. Pomenuti Šabanović, trenutno obnaša dužnost člana Vijeća naroda Republike Srpske i za to članstvo inkasira tri do četiri hiljade konvertibilnih maraka.
Nakon provjere njegovog angažmana, jasno je da Šabanović nema zapaženih ličnih inicijativa, a nije jasno kako sa svoje sarajevske adrese obnaša dužnost u Vijeću u kojem bi trebalo da se štite prava Bošnjaka u Republici Srpskoj.
Džemaludin Šabanović je brat javno eksponiranog Muhameda Šabanovića (poznatijeg kao “Hu iz ju” iz urnebesnog video priloga od prije nekoliko godina), bliskog kćerki Bakira Izetbegovića, koji se mogao vidjeti i na njenoj svadbenoj zabavi.
Česti sastanci Dženana Selimbegovića, Ahmeda Čorbe, Harisa Zahiragića, braće Šabanovića, te njihove veze sa porodicom Izetbegović ukazuju da internet aktivnosti direktno koordiniraju sa predsjednikom SDA, Izetbegovićem.
Lažne stranice poput ‘Vildana Hajdarpasić, Pamti Bošnjače, Buđenje bošnjačke svijesti’, vjerovatno su kreirane i održavaju ih upravo članovi pomenute organizovane grupe. ‘Vildanu Hajdarpašić’ kako tvrde svi bolje upućeni članovi SDA ažurira navodno Džemaludin Šabanović. Ukoliko ne podržavate nakaradne stavove SDA političara sigurno ste bar nekad bili meta poganih komentara koji su stizali upravo sa ovog profila.
-
mirza_15
#73371 Re: SDA-All about
Like je sa privatnog profila "Haris Zahiragic" (bez ćAnquilla wrote: ↑01/06/2022 23:14Obzirom da klix izrazito pažljivo i kritično prati sve nivoe vlasti u KS, kako Vladu, tako i Skupštinu, postoji li mogućnost da im se dojavi vijest?
Taman bi lijepo stajao udarni članak kako zastupnik u Skupštini KS lajka govor mržnje i klevetnički post na FB.
Dođe mi da ga zapratim na FB, samo da mi se taj like pokaže.
Ali ovo je stvarno odvratno, a on je zastupnik u skupštini. Gdje ćeš ovako nešto lajkati?! Za čovjeka koji je izgubio članove porodice napisati kako je, parafraziram, impotenciju dokazao dok je mirno gledao kako mu odvode oca i brata i u sve to ubaciti čvarke i to lajka jedan skupštinski zastupnik.... Bože sačuvaj!
-
Anquilla
#73372 Re: SDA-All about
Hvala ti puno, jedva ga nađoh, ali sam uspjela.mirza_15 wrote: ↑01/06/2022 23:27Like je sa privatnog profila "Haris Zahiragic" (bez ćAnquilla wrote: ↑01/06/2022 23:14
Obzirom da klix izrazito pažljivo i kritično prati sve nivoe vlasti u KS, kako Vladu, tako i Skupštinu, postoji li mogućnost da im se dojavi vijest?
Dođe mi da ga zapratim na FB, samo da mi se taj like pokaže.)
Ali ovo je stvarno odvratno, a on je zastupnik u skupštini. Gdje ćeš ovako nešto lajkati?! Za čovjeka koji je izgubio članove porodice napisati kako je, parafraziram, impotenciju dokazao dok je mirno gledao kako mu odvode oca i brata i u sve to ubaciti čvarke i to lajka jedan skupštinski zastupnik.... Bože sačuvaj!
Btw, like je stavio i Hamdija Abdić Tigar, izabrano društvo baš
Poslala sam mail klix-u, definitivno ću mirnije noćas spavati
- thekupus
#73373 Re: SDA-All about
I Merim SerdarevićAnquilla wrote: ↑02/06/2022 00:03Hvala ti puno, jedva ga nađoh, ali sam uspjela.mirza_15 wrote: ↑01/06/2022 23:27
Like je sa privatnog profila "Haris Zahiragic" (bez ć)
Btw, like je stavio i Hamdija Abdić Tigar, izabrano društvo baš![]()
Poslala sam mail klix-u, definitivno ću mirnije noćas spavati![]()

-
Piaty
#73374 Re: SDA-All about
Ja to ne bih mogao napisati ni za nekog koje prezivio isto i bio sa "druge strane", ma ne bih ni za jednu osobu na svijetu, a kamoli za Bosnjaka.mirza_15 wrote: ↑01/06/2022 23:27Like je sa privatnog profila "Haris Zahiragic" (bez ćAnquilla wrote: ↑01/06/2022 23:14
Dođe mi da ga zapratim na FB, samo da mi se taj like pokaže.)
-
Anquilla
#73375 Re: SDA-All about
Taman se i on uklapa...
Koji je to bezobrazluk, 'em pratiti ovakvu osobu na FB, 'em lajkati post gdje čovjeka prozivaju za ono što je u ratu preživio.
Nijedan od njih dvojice rat ne pamti, ali, eto, pametni, pa se slažu da jedno ljudsko biće s mirnoćom posmatra kako mu porodicu odvode.
Oni bi na branik domovine stali tačno kao i predsjednik im stranke, par metara ispod, na sigurnom, kad sebi dopuštaju ovo.
Tim više što se blati onaj koji se nije krio po trezorima.