Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KraljicaIzJajca wrote: ↑31/05/2022 19:30
Prevare su jako uobčajena pojava, a zbog istih je najmanje razvoda.
Iznenadila bi se kad bi saznala to o ljudima koje poznaješ godinama.
Meni to nije uopče novitet, naprotiv, prevare su vrlo frekventna društvena pojava.
Nisam ni tvrdila da su neuobičajena pojava ili novitet. Nisam ja baš toliko naivna. Poznajem ljude koji su varali svoje supružnike.
Za mene to samo nije nešto što smatram društveno prihvatljivim ponašanjem.
KraljicaIzJajca wrote: ↑31/05/2022 19:30
Prevare su jako uobčajena pojava, a zbog istih je najmanje razvoda.
Iznenadila bi se kad bi saznala to o ljudima koje poznaješ godinama.
Meni to nije uopče novitet, naprotiv, prevare su vrlo frekventna društvena pojava.
Nisam ni tvrdila da su neuobičajena pojava ili novitet. Nisam ja baš toliko naivna. Poznajem ljude koji su varali svoje supružnike.
Prevara se krije, ali ju je svako prepozna, mala javna tajna.
Prevarene osobe najčešče odobravaju iz sebi poznatih razloga.
Pogrešno pretpostavljamo da to varanje nije otkriveno.
Prevara se krije, ali ju je svako prepozna, mala javna tajna.
Prevarene osobe najčešče odobravaju iz sebi poznatih razloga.
Pogrešno pretpostavljamo da to varanje nije otkriveno.
Ne znam koliko odobravaju, ali da skontaju da bi im frka oko prevare donijela više štete nego koristi, toga ima puno.
Dame, gospođice, djevojke, na nas je red, te ne bi bilo loše zgrabiti osobu muškog spola za onu stvar, u slučaju da nosi uske farmerke i ne ostavlja mašti na volju.
Sara03 wrote: ↑01/06/2022 20:27
Dame, gospođice, djevojke, na nas je red, te ne bi bilo loše zgrabiti osobu muškog spola za onu stvar, u slučaju da nosi uske farmerke i ne ostavlja mašti na volju.
Sure. Samo što se na našu žalost oni ne bi bunili. Samo forumaš Funky je imao problem kad su ga ass-grabbing žene fatale po klubovima. Poor guy. Vikend mu je bio najgori.
Sure. Samo što se na našu žalost oni ne bi bunili. Samo forumaš Funky je imao problem kad su ga ass-grabbing žene fatale po klubovima. Poor guy. Vikend mu je bio najgori.
Samo površno znam pomenutog forumaša, ali pretpostavljam da su ga fatali i homoseksualci. Jer, na forumu, likovi se često žale da ih ganjaju kako dobre ribe, tako i dobri frajeri.
Samo površno znam pomenutog forumaša, ali pretpostavljam da su ga fatali i homoseksualci. Jer, na forumu, likovi se često žale da ih ganjaju kako dobre ribe, tako i dobri frajeri.
Da, žalio se i na njih. Ali ako me sjećanje dobro služi, homoseksualci su bili kulturniji od pijanih žena, koje nisu mogle da odole njegovom šarmu. Kako on reče, to nije bilo uznemiravanje, nego kompliment.