Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I meni je film bio katastrofa, doduse nisam do kraja odgledala, utrnem ja to odmah cim ne ide.
A kontam Affleck glumi, bice nesto na fazon Gone girl, a ono
Deep water je zesci fail, sta je tvorac filma zelio postici vise ni on sam ne zna. Ko triler a nije triler, ko psiho triler a nije psiho triler, ko erotski triler a nije erotski triler.
Nesto je on pokusao, neka blijeda erotska prica, ljepuskasta glumica i bezlicni Afleck, na kraju je sve sprckao u "neprekidni krug strasti i zlocina" ali dobio je jedno veliko nista. Smorio sam se gledajuci.
dječak sa šibicama wrote: ↑05/05/2022 22:55
Deep water je zesci fail, sta je tvorac filma zelio postici vise ni on sam ne zna. Ko triler a nije triler, ko psiho triler a nije psiho triler, ko erotski triler a nije erotski triler.
Nesto je on pokusao, neka blijeda erotska prica, ljepuskasta glumica i bezlicni Afleck, na kraju je sve sprckao u "neprekidni krug strasti i zlocina" ali dobio je jedno veliko nista. Smorio sam se gledajuci.
Ocekivao sam neku zlatnu sredinu i prolaz, a definitivno nema film ni taj prolaz..
Ipak je film na hulu izašao tako da pricati o tome da je mogao biti gone girl i slicno nema logike..
Jelde da je bolji Simba i Kralj Lavova?
Simbi amiđa ubio oca, on jadan pobjegao .... narastao, nabildao se, našao curu ..... vratio se i uz pomoć mame skršio amiđu.
tap3ah75 wrote: ↑09/05/2022 08:28
Simbi amiđa ubio oca, on jadan pobjegao .... narastao, nabildao se, našao curu ..... vratio se i uz pomoć mame skršio amiđu.
Zar je Northman tako los? a cekam kao ozeblo sunce da izadje dobar snimak
Nisam ni ja gledao, nisam ni recenzije čitao .... samo trejler pogledao i nešto kontam da je sve onako kako sam nspisao.
Nis
Definitivno nije loš. NEobičan. Vie onako umjetnički. Inače ne volim takve filmove, ali meni je Northman legao.
Iskreno ako neko očekuje filmsku verziju serije Vikinzi, nije to, to, ali mislim da vrijedi pogledati.
JoseMujica wrote: ↑03/04/2022 17:31
Station Eleven
Meni je ovo odlično bilo, mada sam nakon prve ep zamalo ugasila.
Northmana bih mogla včrs. (prije neku noć sam našla film i pogledala i na kraju filma skontala da gledam drugi skroz film )