nek preseli u demokratske rajeve
barem je tamo lakše naći posao
nek preseli u demokratske rajeve
ne upadaj mi u misli
vidite da je bilo i gore, pa se smirilo, i sad se opet pogorsava, znam da sam o ovome nesto zapamtio, mislim ako se sjecam dobro 100,000 ranjenih u pucnjavama im bude godisnje, cca/okoThe new data show the US homicide rate increased from about six homicides per 100,000 people in 2019 to 7.8 per 100,000 in 2020, according to NCHS. Researchers at the center noted that the 2020 homicide rate of 7.8 is the highest recorded in the United States since 1995 but is still significantly lower than the rates in the early 1980s, which topped 10 homicides per 100,000 people.
znam za ovo, jb-noDEMONIKA wrote: ↑30/05/2022 09:01 amerika postaje smetljište
briga o njenim građanima valjda davno nestala
ali zato se šalju zilioni u ukrajinu![]()
Philadelphia streets
https://www.youtube.com/watch?v=Ex1IFzTS1FI
ma zaboli me đon za ameriku,

Sto je veoma interesantno, ja jos ne znam da je cranc uletio u skolu i porokao djecu, vazda su to ovi bijeli isfrustrirani idioti, obicno iz neke srednje klase koji ne mogu da se nose ni sa kakvim problemima u zivotu pa onda sve svoje frustracije istresu na nevinima. Crnci ako se rokaju, rokaju se za prevlast u hood-u..karanana wrote: ↑29/05/2022 23:47Ne govorim o obracunima kriminalnih grupa, mafije, dilera. Govorim o upadima nikogovica u skole, crkve, supermarkete i rokanju nepoznate djece i civila bez ikakvog razloga i povezanostiSanjarko wrote: ↑29/05/2022 23:35
bilo, i gore, cak i kad nije bilo bas oruzja ovakvog, hint Bande Njujorka, Divlji Zapad, gangsteri 20-tih i 30-tih, mafija do pada Kube i rise of Latino i Crnackih bandi, pa Crnac je jedan najveci diler heroina bio tamo prije I Irackog rata, preko vojske dopremao heroin iz Azije itd
samo sad smajseri rade, automatici, i Amerika ima vecu populaciju, plus doba mass medija
Pa, postoji jedan problem sa tim security-em, malo ih ubiju...Black swan wrote: ↑31/05/2022 10:53nije mi jasno u čemu je problem da u svakoj školi bude security i da provjerava torbe i one sprave za detekciju metalaSpoilerShow
Bi li tebi bio problem da na svom poslu moras prolaziti detektor metala svako jutro? Mozes li zamisliti kako bi to izgledalo u skoli koja ima nekoliko hiljada ucenika?Black swan wrote: ↑31/05/2022 10:53 nije mi jasno u čemu je problem da u svakoj školi bude security i da provjerava torbe i one sprave za detekciju metala