Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vozackii wrote: ↑09/05/2022 19:44
Vidis 2 kilometra ispred sebe ovdje, jedino eto sto je tunel pa je puna. Ali ima rizicnijih isprekidanih dole
Opravdaš preticanje preko duple pune i u tunelu, ili ja nisam dobro razumio šta si napisao?
Edit: Evo i video
Aha bilo auto vec u tunelu iz suprotnog, onda
A inace govorim sigurnije ovdje mahnut slepera imas veci pregled nego dole gdje je isprekidana + dole policija.
Vise sam sigurnijih preticanja obavio na punoj nego isprekidanoj, jer mala cuna ne ocekuje da ga neko otrese na punoj. A na isprekidanoj se pripremi nabrat 120
pa sta ce ovaj snimac, ne smije pretec slepera pa onda smeka raju po portalima... cinkaros obicni, hehe... a ovaj se fino zahajco, sta fali otresti i slepera usput...
Sve u redu ali zar ranije i ovaj sto snima nije pretekao slepera jer je bila isprekidana nekoliko puta i pregledna dionica.
Slazem se za preticanje preko pune nije u redu ali i sleperi prave veliki problem sa peglanjem i naprave kolonu i nece da se sklone na prosirenje da se propusti kolona pa da nastave pa dolazi do ovakvih stvari.
Moj primjer od nedelje, ljudi su toliko sporo vozili od Mostara do Konjica da su bas tjerali ljude da ih preticu i na punim jer fino pise 80 km/h oni voze 50 km/h
Papak sa svojim Bmw E90, prestiže autoškolu kod Fahdove dzamije, preko pune linije, ostavlja dimnu zavjesu i debelo preko ograničenja ode, gdje žena sa malim djetetom prelazi pješački prema dvorani. Nisam ni očekivao da će vozit iza autoškole. Ali drotovi stoje na trolejbuskoj stanici i pravo gledaju u njega i ne reaguje, trlja oči, jebali sve svoje i čudimo se što izgidosmo po pješačkim prelazima
Leon16v wrote: ↑14/05/2022 13:48
Papak sa svojim Bmw E90, prestiže autoškolu kod Fahdove dzamije, preko pune linije, ostavlja dimnu zavjesu i debelo preko ograničenja ode, gdje žena sa malim djetetom prelazi pješački prema dvorani. Nisam ni očekivao da će vozit iza autoškole. Ali drotovi stoje na trolejbuskoj stanici i pravo gledaju u njega i ne reaguje, trlja oči, jebali sve svoje i čudimo se što izgidosmo po pješačkim prelazima