Ovdje je bitno samo kontra po svemu, pljuj sve sto je popularno i stvaraj misljenje na osnovu youtubera.
Razumijem da su ukusi razliciti i to je sasvim ok, ali ne volim ove stvari sto sam iznad naveo, gdje nije stvar ukusa nego samo da se kontrira.
Moderator: Benq
arnes_king wrote: ↑29/05/2022 11:12
To sto vi na ovoj temi niste navikli igrati dobre igre je totalno druga stvar. Vecinom kad vidim o cemu ovdje pisete samo se cudim kako mozete igrati takve stvari, a ostalo sve pljujete.
De se dogovori sa sobom. Ili je ok sto su ukusi razliciti, ili nije ok.arnes_king wrote: ↑29/05/2022 11:31
Ovdje je bitno samo kontra po svemu, pljuj sve sto je popularno i stvaraj misljenje na osnovu youtubera.
Razumijem da su ukusi razliciti i to je sasvim ok, ali ne volim ove stvari sto sam iznad naveo, gdje nije stvar ukusa nego samo da se kontrira.
![]()
![]()
Mislim da Fromsoft igre nisu za tebe. Priča je uvijek u From igrama bila lagano ocrtani kostur koji polako popunjavaš detaljima - ali nikad nije bila primarna, niti je ikad bila istaknuta. Glavni junak From igara je uvijek bila mapa koju istražuješ a tvoj lik, npc-ovi, questovi i sve ostalo su sekundarni i tu su da omoguće progres u tom istraživanju.
Da, potpuno si u pravu. Kao što rekoh, za mene je to filler svijet, ali poštujem da nekome predstavlja avanturu bez premca.vaučer wrote: ↑29/05/2022 12:01Mislim da Fromsoft igre nisu za tebe. Priča je uvijek u From igrama bila lagano ocrtani kostur koji polako popunjavaš detaljima - ali nikad nije bila primarna, niti je ikad bila istaknuta. Glavni junak From igara je uvijek bila mapa koju istražuješ a tvoj lik, npc-ovi, questovi i sve ostalo su sekundarni i tu su da omoguće progres u tom istraživanju.
Meni je Elden Ring kao igra najsličniji Zelda BOTW. Jednako je sve u službi istraživanja, s tim da Elden Ring ima nemjerljivo bolji combat i puno zanimljivije i raznovrsnije dungeone. Obe igre su izuzetne u tom da je gotovo cijela mapa baš detaljno dizajnirana i puna jedinstvenih detalja.
Ako ti tako mislis ok. Ja ukazujem na nedosljednost. Ako kazes sve, onda si sasvim sigurno nesto pogodio.
Da, Averus kurvama u igri da stipendiju i posalje ih na skolovanje da imaju pristojne karijere.Raigor Stonehoof wrote: ↑29/05/2022 14:25 moras bit posebna vrsta supka da i dobrica Averus skine masku i naruzi te![]()
![]()