Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Raigor Stonehoof
- Logovan
#4853 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ovo ako se zavrsi treba proslaviti kao titulu haha 
-
Piaty
#4854 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
E sad ce oni igrati bolje. Travnjak ih jebavo pa nisu umjeli
-
kakaljin
#4855 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nadam da ce svi stadionu u premijer ligi biti obnovljeni i da svi imaju propisane uslove za igranje utakmica. treba strikto insistirati na tome i da svi imaju reflektore jer koliko znam reflektori su od ove sezone obavezni kod sviju.
- ZonFon
#4856 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Za sanaciju terena je neophodno 50 dana ako u ponedeljak krenu mogu stici sa obnovom do pocetka prvenstva.
-
il dottore
#4857 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Da ponovim svoj post od neki danil dottore wrote: ↑14/05/2022 19:44 Dzenan Uscuplic je dobio sci-fi zadatak da iz ove ekipe meita izvuce jos jednu utakmicu, prije nego je spustimo u mezar i predamo rahmet
Kad se sve sabere i oduzme, ovo smo i zasluzili. Kad smo dozvolili da nas karaju jedan rumeni kondom i jedna qurava, da radi njih pljujemo na klupske velikane...
Babuka Ismire Allah da ti dadne snagu i nafaku
Dzeno odigrao na tu utakmicu finala kup-a. Ali kad nas govnari prije njega toliko zatrpaju govnima onda nema srece kad je trebas
Jbt nas lezba i rumenko "natjerali" da pljujemo Musemica, otjerali covjeka dok je bio na prvom mjestu, zijanio derbi jbg
Vidi nas sad, bilo bi smijesno da nije zalosno
- Logovan
#4858 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mislim da nije bio prvi, nego drugi i nije "izgubio derbi", nego dva derbija. I izgubio je svlačionicu. Teško da bi on izašao na kraj sa igračima.
I eto kao sve bi bilo super da je ostao. Ma i ne znam što se redovno vraćate na Musemića.
I eto kao sve bi bilo super da je ostao. Ma i ne znam što se redovno vraćate na Musemića.
-
il dottore
#4859 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ko ti je ispricao da je izgubio svlacionicu, Sabrina ili rumenko
- Logovan
#4860 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Igre mi ispričaše.
-
il dottore
#4861 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A i ti si jedan od ovih pitarskih strucnjaka
Zavrsili tada na prvom mjestu. Pogledaj s kakvom ekipom zbog povreda, narocito koliko je kostala ta ekipa.
Ali onda Sabrina i rumenko angazuju pitarske teletabise, izmisljaju price, nekakve svadje...
Pazi, rumenko i lezba, dva lika koja nisu feninga u klub donijela. Zivjeli na racun finansijera kluba kojeg su navijaci izmislili i doveli u klub.
I pocnu teletabisi da traze iskorak
- Logovan
#4862 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Naravno da sam pitarski strucnjak. I ti si, eto pametujes, kao i ja. Isto radi i onaj peti i onaj deseti, itd. Svi smo mi strucnjaci. 
Ma ne razumijem kako ti nije mrsko da se vracas na taj period kada je Musemic otisao? Otisao haman prije tri godine i sta sada? Da ga vratimo i onda neka ostane sve do penzije? Cak i kada ode u penziju neka vuce poteze iz penzije?
Eto recimo da je ostao tada nama bi kao sada nesto bilo bolje?
Ma ne razumijem kako ti nije mrsko da se vracas na taj period kada je Musemic otisao? Otisao haman prije tri godine i sta sada? Da ga vratimo i onda neka ostane sve do penzije? Cak i kada ode u penziju neka vuce poteze iz penzije?
- Raigor Stonehoof
#4863 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Bilo bi bolje sigurno. Da je uprava stala iza trenera koji se dokazao, da je pokazala picketinama na terenu da ce oni biti zamijenjeni a ne trener.Logovan wrote: ↑27/05/2022 23:00 Naravno da sam pitarski strucnjak. I ti si, eto pametujes, kao i ja. Isto radi i onaj peti i onaj deseti, itd. Svi smo mi strucnjaci.
Ovu trenutnu grupu ljigavaca niko drugi ne moze dovesti u red. Samo Husref i 100% podrska uprave. Pa ce ili proigrat ili sami pobjec.
-
last mohicans
#4864 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nadam se da ce beskarakterne pizde makar malo griznje savjesti imati, da ce im strah proraditi zbog otakaza i raskida ugovora za neviđenu blamazu koju su nam priredili. Ovo je gore od onoga sto se anamo njima događa, jer su početne situacije dijametralno suprotne. Ismire, pola rostera raspusti,neka idu u TC, Zrinjski, gdje god hoce.
-
il dottore
#4865 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Iskreno i ne ocekujem da ti skontas poentu
Nije Husref poenta, ustvari jeste za delegate kao sto si ti i slicni, valjda vam bude neprijatno da se podsjetite koliki ste levati
Spominjemo period kada smo kao klub bili na nekom vrhu, ostvarili rezultate, afirmisali nekoliko mladih igraca...
I sta se desava nakon toga, slobodni pad
Ranije spomenuti kondomi iz uprave su izmisljali price, svadje u svlacionici, rusili autoritet trenera, pa one objave plate...
Na to se naravno primili teletabisi kao ti, i medju navijacima nastale podjele. Igraci svakako jedva cekaju da provode svoje
I vidi putanje kluba od tada pa do danas
Nije Husref poenta, ustvari jeste za delegate kao sto si ti i slicni, valjda vam bude neprijatno da se podsjetite koliki ste levati
Spominjemo period kada smo kao klub bili na nekom vrhu, ostvarili rezultate, afirmisali nekoliko mladih igraca...
Ranije spomenuti kondomi iz uprave su izmisljali price, svadje u svlacionici, rusili autoritet trenera, pa one objave plate...
Na to se naravno primili teletabisi kao ti, i medju navijacima nastale podjele. Igraci svakako jedva cekaju da provode svoje
- Logovan
#4866 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nista onda, daj Husrefa pa neka bude trener dok covjek ima snage i zelje da se bavi trenerskim poslom. Kada kaze da hoce da ode u penziju odmah mu reci da odgodi odlazak. A onda ce doci dan kada fakat covjek mora otici u penziju i sta cemo onda?Raigor Stonehoof wrote: ↑27/05/2022 23:08Bilo bi bolje sigurno. Da je uprava stala iza trenera koji se dokazao, da je pokazala picketinama na terenu da ce oni biti zamijenjeni a ne trener.Logovan wrote: ↑27/05/2022 23:00 Naravno da sam pitarski strucnjak. I ti si, eto pametujes, kao i ja. Isto radi i onaj peti i onaj deseti, itd. Svi smo mi strucnjaci.
Ovu trenutnu grupu ljigavaca niko drugi ne moze dovesti u red. Samo Husref i 100% podrska uprave. Pa ce ili proigrat ili sami pobjec.
Uz duzno postovanje prema svima, nikada nisam volio to "samo Husref" ili ona druga "samo pitar".
- Maharadza
#4867 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A kada odu i budu igrali protiv nas, pičkurine će POGINUTI na terenu samo da nas dobiju...i za to ih nabijem već unaprijed i poserem u usta.last mohicans wrote: ↑27/05/2022 23:16 Nadam se da ce beskarakterne pizde makar malo griznje savjesti imati, da ce im strah proraditi zbog otakaza i raskida ugovora za neviđenu blamazu koju su nam priredili. Ovo je gore od onoga sto se anamo njima događa, jer su početne situacije dijametralno suprotne. Ismire, pola rostera raspusti,neka idu u TC, Zrinjski, gdje god hoce.
-
kleja
#4868 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Husref je ograničen trener i to nam je do sad trebalo više biti jasno. Podero ga Osim sa prosječnom ekipom u taktici. Njegove ekipe krenu furiozno i onda u svakoj ekipi pad u formi. Pa kad smo uzeli duplu krunu na kraju smo bili u dobrom padu forme. Samo je tad im'o igrače za razliku ovih sada.il dottore wrote: ↑27/05/2022 23:19 Iskreno i ne ocekujem da ti skontas poentu
-
last mohicans
#4869 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
To je tačno, Hus je polusezonski trener. Pratiti sve ekipe koje je vodio, skoro uvijek isti scenarij. U drugom dijelu pogubi konce, onda krene pičketanje i svaljivanje krivice,KRAJ.
- East_side
#4870 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Čuj Ibraković
Vule nije još dovoljno sazrio kao trener za naše klupe. Pojele bi ga hijene za mjesec.
Kodro sumnjam da će pristati zbog načina na koji smo se razišli s njim 2015. Njega smo nažalost "potrošili".
Kao najrealnija opcija mi djeluje M.V. Ne bih imao protiv da mu se da prilika.
U svom prethodnom mandatu u doba "viršli" je bio sasvim dobar. Uz trenutne uslove, siguran sam da bi pružio i više.
- Raigor Stonehoof
#4871 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
nabijem ja mv i sve koji ga prizivaju
kurcina od trenera i godinama bez posla
bolje vule, makar je mlad i mozda bude nesto od njega
kurcina od trenera i godinama bez posla
bolje vule, makar je mlad i mozda bude nesto od njega
- Logovan
#4872 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Naravno da ne treba Musemić biti poenta, ali tebi jeste, samo sad u ovom postu pucaš drugačiju priču, lafo nije poenta Musemić.il dottore wrote: ↑27/05/2022 23:19 Iskreno i ne ocekujem da ti skontas poentu
Dijeliš ljude na one koji su uz Musemića i na one koji su uz Sabrinu/Jahića. Tebi čim se ne sviđa tuđe mišljenje odmah "Sabrina ti prodala priču" ili nešto slično ovome. I šta reći?
Ja fakat ne znam ko može dovesti Ibrakovića za trenera i još da očekuje nešto od trofeja, o Evropi da ne govorim. Ulažeš ogromne pare da bi ti Ibraković bio trener. Pa svi su logičniji izbor od njega, ali hajde ionako čisto sumnjam da je kandidat.East_side wrote: ↑28/05/2022 14:58 Čuj Ibraković![]()
Vule nije još dovoljno sazrio kao trener za naše klupe. Pojele bi ga hijene za mjesec.
Kodro sumnjam da će pristati zbog načina na koji smo se razišli s njim 2015. Njega smo nažalost "potrošili".
Kao najrealnija opcija mi djeluje M.V. Ne bih imao protiv da mu se da prilika.
U svom prethodnom mandatu u doba "viršli" je bio sasvim dobar. Uz trenutne uslove, siguran sam da bi pružio i više.
Varešanovića ne bih zato što mi je jednim dijelom ostao u ružnom sjećanju u vezi onih 100 hiljada navijača. I zato što mi je skroz neozbiljan trener. Sakupio je lijepih godina pauze u svojoj trenerskoj karijeri.
Vule mi je više za pomoćnika. Jedino Kodro.
- GandalfSivi
#4873 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Onaj iz Rijeke napustio klupu, a Dinamo zadrzao trenera. Uloziti pare i dovesti kvalitetnog trenera.
-
kakaljin
#4874 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Premuntati Kodru da dodje i Vuleta za pomocnog staviti i na dugorocne staze krenuti sa trenerima
-
kleja
#4875 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Avaz piše da je Hadžija prič'o sa Brunom